Просто искам да споделя нещо.До преди 2 месеца си слагах страшно много грим.Нямам предвид много цветове сенки и т.н. , а гланцове много черен молив(прекалено много) спирали и глупости.Черният молив ми се размазваше причличах на зомби.Така бях привикнала с него че дори и у нас не излизах от стаята без черен молив.Без него имах чувството че приличам на момиче болно от рак.Но преди време бях попаднала на статия в която прочетох че момчете харесват момичета с по малко грим.Не го повярвах...Но ето промених се.Вече не понасям черен молив.Ходя единствено със спирала и много малко фон-дю-тен (никога ама никога не си слагайте много фон-дю-тен аз лично но съм го правила но седи адски смешно) и разбрах че тока наистина ми е по добре.Изглеждам много по-женствена, по-естествена и по-красива.Момчетат ме харесат повече приятелит и семейството ми също.И най-важното аз се чувстам страхотно.Не пиша тази тема за да упрекна някой а просто за да споделя и за да се замислите че може да ви е по добре и с по-малко грим успех