.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: pomognete

pomognete

Pyrvo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirilica,no sam v edin klub i mi ostavat 5 min.
    Moita istoriq.....
    Predi godina i polovina g/d trygnah s edno momi4e bqhme zaedno g/d 8 meseca kato prez tova vreme 5-6 pyti i stava6e ne6to i izka6e da se razdelqme,s mnogo govorene dori i molene (za koeto syjelqvam) se sybirahme,mai mesec se razdelihme okon4atelno po (neino jelanie) mina vreme i trygna s edin gey avgust mesec doide s dumite ne moga bez teb obicham te stra6no mn prostimi....prostih i vzeh si q pri men...16 dena po kysno iz4ezna bez da mi kaje ni6to...5-6 dena po kysno pak e s oniq gey.Taka 12 octomvri idva s dumite kotence mn te obi4am razbrah 4e ne moga bez men prostimi,i az nali sam si typanar prostih i v4era mi vikam nqma smysyl da sme zaedno ne sme edin za drug i se 4udq kakvo da pravq mn q obi4am,i tq me obi4a mn makar4e jenite sa aktrisi i nqma da se iznenadam ako me e lygala godina i polovina,no po princip si i li4i 4e me obi4a mn,tva e lo6oto 4e roditelite i sa mn protiv men,i sq pak 6te i promivat mozyka kato razberat 4e ne sme zaedno....i nz kakvo da pravq,prosto go izkam tva momi4e dori da vijdam 4e samo me dyrpa na dolu a az sam na 20 tq na 17 ako ima zna4enie

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    котенцееее обичам тееее...тегли и майната окончателно,ясно е,че е някаква емоционално нестабилна пикла,която си мисли,че може да прави каквото си поиска.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

а не човек защо ни питаш,ти си решаваш все пак си на 20

Оставила те е няколко пъти, ще го направи пак. Просто погледни реално на нещата. Намери някое друго момиче и бързо ще забравиш за нея.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Според мен тя не чувства нищо към тебе..Един път те остави и излезе с друг,после се върна и ти каза - че не може без тебе ии това пак се повтори

Но все пак ти реши какво да правиш..Все пак си на 20
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Evellon
    Оставила те е няколко пъти, ще го направи пак. Просто погледни реално на нещата. Намери някое друго момиче и бързо ще забравиш за нея.
    По-точно и ясно не мога да го кажа...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Единственото което може да се получи с нея е тройкас гея както ти го нарече друго не
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    Отсвири я за някакъв период - после ще видиш или се е промениал или няма смисъл - ама ако постоянно я търпиш никакъв шанс за промяна
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Другият път когато ти излезе с номера "Котенце немога без, обичам те" и кажи да си върви по кривия път и да не се връща при теб. Все пак жените са повече от мъжете на тоя свят, потърси си друга!

Тя май не знае какво иска. Ту единя, ту другия. Измъквай се докато е време и повече не прави грешката да прощаваш, защото ще ти се качи още повече на главата.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си