- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям
нормално е да се 4увстваш сега така.и знам 4е каквото и да ти кажа ти ще си знаеш своето.но знай,4е вси4ки онези клишета като времето лекува и т.н. не са просто клишета.била съм в твоето положение и повярвай ми,след време ще си много по-добре.но колко време ще мине докато осъзнаеш 4е можеш и без нея си зависи само от теб.иска се много воля и упоритост.успех![]()
I can't stop myself from loving you <3
Авторе,
"Сън ако беше ти, можех да се събудя,
но и на яве те искам.
Песен да беше ти, можех да те забравя,
но като звук до мен идваш."
"Рана да беше ти, можех да оздравея.
Нож да ме бе пробол, искам.
Жив да не бях сега, за да не гледам тебе,
как ти при някой друг идваш."
"Вземи огин, запали ме, направи ме пепел,
че не мога мило либе без тебе."
Като за тебе е писана.![]()
Ми убий я ве ! Аман от такива мърли... Явно не знаят какво причиняват или ако знаят то еб*си...![]()
![]()
не давай идеи на един женчо, вероятно с психични отклонения.Първоначално написано от peshost
И аз съм За,да я убиеш...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Споделяй човече тука е мястото![]()
А ся се севземи и я забрави, тя не те заслужава щом постъпва така и да искаш да я гушнеш нема да стане, тъй че..Събирай си силите и се изправи на крака има толковааааа много момичета на тая земяяя, че главата да си се завърти на 370 градуса. Знам, че си искаш само нея и не ти трябват другите момичета на земята,ама нея я няма. И никой вече не те пита кво искаш...![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
![]()
![]()
Мерси на всички !
Преди бруени минути и написах като смс "успех искам да се пазиш и дано в следващия намериш това което не намери в мен и дано си 2 пъти по щастлива" и тя ми отговори с смс "Ок !"![]()
Абе пич не се излагай бе!Сигурна съм,че ако се поогледаш толкова по-хубави момичета ще видиш. ;] Но ти просто си си втълпил,че край тя е единствена и само нея трябва да обичаш и е единственото момиче на земята,а не е така! Поогледай се и се стягай ;] Айде успех.
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Първоначално написано от smiirnoff
Възхищавам се на способността ти да пишеш такива дълги коментари !!![]()
![]()
Времето лекува ..![]()