- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момче?Любов?
Ами осми клас съм.Кандидатствах в моето училище.Там всички деца се познаваме.От началото на годината може би гледам едно момче.Много го харесвам.В началото когато пойсках скайпа му от една приятелка си пишехме по две три думи...Но през последните два дни направо рекорд за Гинес...пишем си и дори си говорим.И се чувствам супер.Не знам дали ме харесва но аз определено го.Понякога през часовете улавям погледа му че гледа към мен но когато ме види че съм го видяла се извърта...Как да разбера дали ме харесва...Но проблема е че всички момичета в класа го гонят прегръщат гоо сядат в него а той все ги бута...Не е най-красивия но те го гонят.През цялото време не сме си говорили нищо в училище а сега той малко по малко започна да ми пише повече да говорим за повече неща да ме вика в училище и така...Искам да ви питам дали мислите че ме е забелязал и ме е харесал...
А и моля ви без тъпи коментари![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
давай вената
Ти самата още се определяш като дете. А това само по себе си говори, че ти е раничко да мислиш за тези неща.Първоначално написано от emo_girl953
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
не знам дали те харесва,
само той може да ти каже ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Може би трябва да му пишеш или да му разкажеш,че харесваш едно момче,което в училище те гледа и си пишете много често... ако не ти пише известно време,значи или,че се стреснал от факта,че харесваш друг,или,че той не те харесва и не иска да те заблуждава,но най-добре е да му кажеш в лицето,не по чат,защото така ще разбереш по реакцията,сега ще цитирам един потребител,който ми даде съвет:"ако замълчи за малко и се усмихне-твой е!"![]()
![]()
![]()
забелязал те е със сигурноста доколкото доли те харесва - опознай го и ще разбереш ; бъди такава каквато си ; свалям ти шапка за Джако много го оважавам
; ако искаш да питаш още нищо пиши един ЛС
![]()
На този въпрос едва ли ние можем да ти отговорим. Според мен определено те е забелязъл, но какви са чувствата му към теб определено не занам. Просто говори повече с него и постепенно ще си отговориш на въпроса.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
знаеш ли че има прекрасни хора (момчета) които са различни сами по себе си-едни на живо с други хора,и савсем други личности, когато си пишете по скайп..той един от тях ли е? ..
хубаво е че се сближавате, но всъщност когато се видите в даскало не сте си никакви (права ли съм?)
имам един преятел..когато влезнах в 8 клас в др-то даскало с него се запознахме излизахме няколко пъти, като савсем невинни приятели (сами и с други хора) той ме хареса..смисъл личеше си, пишеше ми много смс-и казваше ми "мечо", но тогава не ходехме на дасклао защото имаше стачка..когато тргнахме отново на училище, бяхме супер странни и той се държеше странно-с нищо не показваше че ми се кефи или че вуобще е искал да ми кажце нещо..и аз реших да не го притеснявам особенно..и се отчуждихме много ..напоследък сме на периоди -близост и отдалеченост, той все още ме харесва..:х ... (по скайп е мн мил пише ми че иска да е с мен че не може да си намери гадже заради мен...).. най -тъпото е , че в 8 клас имаше период в който мн силно вярвах че го харесвам или че може би сам се влюбила в негоо.. но след като в даскало нищо не си казвахме ..вече няма толкова силно привличане м/у нас и съжелявам че стана така..можеше да е мн по-добре ..мисълта ми е да му показваш от все сърце чувствата си, да бъдеш себе си, защото иначе може да изпуснеш шанса си! най-важното:покажи себе си и на какво си способна за него-той ще го оцени.. (сама каза"другите момичета го прегръщат-той ги бута" - може да е забелязал че ти не си от тях)
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Със сигурност има интерес към теб, но не знам дали е любовно привличане или просто иска да си му приятелка.
Животът е адът описан в Библията!
Най-лесния начин да разбереш е като съвсем открито му го покажеш. Седни с него на 1 чин и му свали ципа. Почни да му биеш чикии или му врътни 1 свирка. Ако му харесва, начи станала е работата. Тоест ако му стане работата, значи те харесва. Абе няма какво да му мислиш.![]()
Абе не бъде като останалите да му се натискаш. Явно е свестен щом ги отблъсква. Бъди приятна, мила, сладка, пък ако те харесва, то ще си проличи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За какво и е раничко,за любовта никой не е малъкПървоначално написано от Vain
![]()
Първоначално написано от LoveRetroMusic
не се изказвай неподготвен,прасе
вЕрвай ми. Харесва ти. Чувствам го.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Като эа начало эапочни да контактуваш с него повече face2face.
[size=7][b][u]fosse cos
+1Първоначално написано от cataclysm
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
мисля, че те харесва, но недей да прибързваш с изводите ... по-добре първо го опознай![]()
кажи му да излезете някой път :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
МожЕ можЕ :P ..ама ходи и ти при него де .. не само онея да тичат след него .. говорете си и в даскало не само по скайп и ще разбереш,ако те харесва ще ти го покаже.
За какво да си говорим в даскалото?Той се се движи с две момчета.Какво да го питам как да завържа разговор с него??
Знам че ми е мн тъп въпроса ама...Не съм много наясно с тея неща!
Пп. това ми е новия акаунт![]()
Провай се да го хванеш когато е сам - завържете някакъв разговор! Ноо мисля, че щом постоянно те зяпа през часовете те харесва... надали някой ще го прави просто така![]()
Може и да те харесва. Щом и се опитва да сте повече заедно ... изчакай още и виж какво ще стане.![]()