.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Според мен те харесва, ама може би не е много сигурен или уверен още. По-добре ако не искаш да му казваш веднага, че го харесваш, му намекни или му покажи, че имаш интерес. Успех!!

Забелязал те е ! Спокойно !Според мен те харесва
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Re: Момче?Любов?

Искам да ви питам дали мислите че ме е забелязал и ме е харесал...[/i][/quote]

и аз бях така миналата година с 1 момче от класа ми..мисля че и двамата се харесвате а ти ако искаш можеш да направиш първата крачка или да подразбереш по някъв начин какво точно има към тебе..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Може да те харесва, но може в теб да е видял и много добър приятел /което също не е хич лошо/ Ако те е срам в училище, питай го по скайп или по телефона дали иска да излезнете някой ден на кафе или на кино /измисли си/ и ти сама ще си разбереш ако той не ти каже какво чуства към теб
    Трагедията е пълна...

Офф като почнете на този въпрос едва ли ние можем да ти отговорим.. Разбира се че можете не сте ли минали по тоя път .. Не знаете ли признаците на една ученическа любов .. на ученическите увлечения.. Според мен те харесва.. бъди естествена и не подръжавай на другите .. не му се натискай прави се, че не изпитваш симпатия към него и ще разбереш.. А щом е почнал да ти пише по-често значии е почнал да изпитва интереси към теб..

Офф като почнете на този въпрос едва ли ние можем да ти отговорим.. Разбира се че можете не сте ли минали по тоя път .. Не знаете ли признаците на една ученическа любов .. на ученическите увлечения.. Според мен те харесва.. бъди естествена и не подръжавай на другите .. не му се натискай прави се, че не изпитваш симпатия към него и ще разбереш.. А щом е почнал да ти пише по-често значии е почнал да изпитва интереси към теб..

еее най-после 1 човек да ти обобщи и да ти каже всичко..сега ако не ти е ясен отговора на ..питането тиии.. не знамм вече!!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хм защо не пременно те е харесал,може да те е харесал като ЧОВЕК,и да е решил,че си интересна личност и да иска просто да сте приятели?
    замисляла ли си се ?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Хм защо не пременно те е харесал,може да те е харесал като ЧОВЕК,и да е решил,че си интересна личност и да иска просто да сте приятели?
    замисляла ли си се ?

Аз не съм казала,че ме е харесал като за гадже
    И да замисляла съм се

Мега фен Аватара на sasha_90
    Очевидно те е забелязъл.

Супер фен Аватара на FancyGirl

Re: Момче?Любов?

Цитирай Първоначално написано от Vain
    Цитирай Първоначално написано от emo_girl953
    [i]Там всички деца се познаваме. Много го харесвам. Не знам дали ме харесва но аз определено го.
    Ти самата още се определяш като дете. А това само по себе си говори, че ти е раничко да мислиш за тези неща.
    по тъп пост не можа ли да пуснеш ??

П.Т - най-вероятно те харесва, но ние не можем да ти кажем... просто го попитай
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Не мисля, че като го попита той ще и каже да.. все пак момчешката голяма гордост.. А и да не забравяме това, че той от скоро е почнал да и пише по-често и по-заинтересовано .. така че има време .. може той самия да и каже, че не е безразличен.. И стиа сте копирали тфа .. всеички деца в училище нз си кфо .. Ми кфо е не са ли деца .. да не би да са възрастни .. все още непълнолетни .. определяла се като дете .. че тя си е .. а вие поглеждали ли сте си годините .. дето и копирате поста.. сиг някой от вас и те са деца ..ама това е друг въпрос .. не се чудете с кфо да се заяждате с момичето .. а му отговаряйте на въпроса ако искате .. ако не , не е нужно да я нареждате и да и сипвате обиди

Град
    Wonderland
    деба тоя интернет,деба тоя скайп..

а като се видите сигурно нема и да се поздра
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мисля,че е заинтерсован от теб. Иначе за к'во ще те гледа и ще отблъсква всички други и търси контакт с теб!...
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Така както го описваш явно да.
    Обаче само той си знае (:
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си