- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е причината?
здравейте..искам да ви попитам къде или каква е грешкaта..значи с гаджето ми решихме да го направихме в колата my..само че той като тръгна да го вкарва изведнъж му спадна..после опитахме пък и не стана..вие казахте че се е притеснил..после бяхме в тях на леглото и пак стана по същия начин..мина се време..и аз my изневерих с едно момче и с него се получи страхотен секс..къде може да е причината за това че не ми се получава с него..?
![]()
![]()
![]()
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
Не го възбуждаш достатъчно?
Често срещан проблем при момчетата. Всичко е наред докато не се съблечете. Явно се притеснява много, от притеснителните е. По добре поговори с него и се опитай да разбереш притеснен ли е и от какво се притеснява. Ако не се притеснява, да потърси лекарска помощ.
диагноза - проблеми със самолета
лечение - полвин кило ракия
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
не е от притеснителните...а възможно ли е че го е страх да не може да ме задолови и от това да се паникьосва ? ;дПървоначално написано от txm
Това, че не е от притеснителните, не означава, че не може да му се случи.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
просто неможе да се отпусне
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Има много неща, които могат да му повлият. Да изживява труден момент, под влияние на медикаменти и тем подобни. А може и просто да е в период на трудно възбуждане и да му трябва повече време да се възбуди.
съжалявам за 2 нещаПървоначално написано от kukla_69
1.за момчето че на такава възраст му пада
2.Че си толкова тесногърда и безочлива и не си му го казала в очите че му изнаверяваш ... и аз да бях на мястото на "бившия" ти и аз нямаше да се губя времето с тебе ... прсто прахосване на материал![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Yeah! Прав сиПървоначално написано от Pesenta
сори..ама не смея да му го кажа в очите какво съм направила..защото ще ми е супер гадно..а и още съм с него.. ;хПървоначално написано от Pesenta
Първоначално написано от kukla_69
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много ясно че ще спиш с друг след като наму му липсва необходимата твърдост.
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Еми според мен патока му е мръсна мекица,и може да го използва само за шал зимата.
Big cock is here
някакви ..други СЪВЕТИ или мнения ? ;д
Може да е девстен и да се е притеснил много, сега ако разбере, че и първата, с която е бил му изневерява може и да се отврати от жените и да му причиниш тежък психологически проблем до края на живота.Горкия, не те заслужава! За бой си!
Щял е да му стане ако си му дала повече време или пък ако беше опитала да му го дигнеш със свирка примерно. Съвсем насериозно ти говоря!
Не мисля че е редно да му изневеряваш защото имате проблем със сексуалния си живот. И предполагам че си доста некадърна за да си решиш проблема по този начин вместо да го обсъдите по между си ...![]()
![]()
Тъпа си. Толко ли не можеш да го отпуснеш, да го възбудиш и предразположиш. Мъжете ги е по-страх от първия път, отколкото жените. Имат нужда да са спокойни. Ти уста имаш ли да му духаш? Тяло да го съблазниш?
Не... веднага изневеряваш. Пф.
поредната курваПървоначално написано от kukla_69
![]()
[b]е хубаво ти си знаеш ама най е добре да му кажеш нема да те пребие ... многоПървоначално написано от kukla_69
. Зарезвай го и тва е
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
именноПървоначално написано от godfate
тъпо е та се питаш къде е проблема
доста подло от твоя страна
![]()
![]()
![]()
Два варианта или се е сдухал нещо или не го кефиш. По-вероятно първото. Отделяте повече време на любовна игра. Ако имаш желание малко орална и сте готови.![]()