- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матури ... :((
Здравейте..Някой от вас ходил ли е на матурапо География (искма да попитам материала от кои класове е включен там..в/у какво основно се набляга,лесна ли е ?)
а и някой ако е ходел по Философия моля да ми разкаже с подробности същите неща ..
Благодаря предварително![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ми матурата, по география включва материала от 9-11 клас
Предимно география на България. Изтегли си матурите от МОН, да видиш за какво става на въпрос
ахам да.. ама аз като в 9ти я учех на английски език ..??да изтеглих си ги всички.А в 12ти клас учи ли се География ?
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Материалът е само от 9ти и 10ти клас (по география). 11ти и 12ти не влизат.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
в 12 клас можеш да го учиш, но като ЗИП (задължително избираема подготовка) избран от целия клас..
а то учебника за 10 и 11 клас е един и същ![]()
миналата година мн не бях в час,но тази ще се постарая да е различно..А някой нещо в туризъма да се е насочил ??![]()
![]()
матурата по география е е на световна география
ДЗИ е на география на България
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз искам да уча товаПървоначално написано от exclusive__16
![]()
Първоначално написано от POLLINA
ти на колко си ?
Матура и ДЗИ е едно и същоПървоначално написано от POLLINA
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
апф имах предвид изпита за прием![]()
Първоначално написано от POLLINA
каквооо...за него ??