.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Помощ

Помощ

Здр. С приятелката ми правихме секс и на нея и беше за пръв път..? И нямаше кръв ..? Направихме го още веднъж и пак нямаше кръв..? Може ли да забременее..? И това значи ли че не е отворена..? Благодаря !

Град
    Враца

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от gazara92
    Здр. С приятелката ми правихме секс и на нея и беше за пръв път..? И нямаше кръв ..? Направихме го още веднъж и пак нямаше кръв..? Може ли да забременее..? И това значи ли че не е отворена..? Благодаря !
    може да забременее ако не сте предприели необходимите безопасни мерки, а за девствеността еми може и да е може и да не е зависи на някои момичета девствената ципа се къса чак при раждането , а при други може и от не добре поставен тампон или практикуване на някакъв спорт от типа на гимнастика , а при трети дори няма и кръв както беше с моята ... нито капчица. Сега се успокой и изпуши една цигара или изпий чаша бира
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Важното е дали сте го правили с презерватив...

Цитирай Първоначално написано от KatiD
    Кое му е смешното бе пич за тфа е тоя форум като не знаем нещо да се съветваме с по знащите.!!!

Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Да разбирасе че с презерватив ..

Град
    Пловдив
    щом е било с презерватив няма проблеми ... а за кръвта не всички момичета кървят когато го правят за пръв път при всеки е различно

Ако сте предприели нужните предпазни мерки сичко би трябвало да е ок .Ако не сте по добре да си напраи тест
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Цитирай Първоначално написано от amk933

В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на cookie_master
    да,бременна е.ще имате тризнаци

Невъзможно е да е бременна... А това с кръвта , някои момичета имат , други нямат... Различни организми.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Да разбирасе че с презерватив ..
    Ами щом е бил с презерватив няма вероятност да е бременна..
    А за кръвта - при всеки е различно..При някои има,при някои не
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Силистра
    ИДИОТ, ако след всеки полов акт, хората се притесняваха, че ще имат деца, знаеш ли какво ще стане бе? Пълни кретении!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Направете го 3ти път, и пак пиши да кажеш дали има кръв!
    Big cock is here

Това дали ще забременее или не, няма нищо общо с кръвта. Не при всички момичета има кръв. Ако сте се пазили и нищо не се е объркало, няма защо да се притеснявате.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си