- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна любов
Искам да ви питам според вас нормално ли е да съм влюбен в курва?Момичето я е минало поне половината даскало я аз съм лудо влюбен в нея и незнам какво да правя дайте съвети моля...
любовта е сляпа....кво ненормално виждаш в това че си влюбен в нея...но щом искаш съвети..един от мен....стой на страна от нея щото ще те боли
Има един много готин филм,който се каэва "Хубава жена".
[size=7][b][u]fosse cos
не вярвам да си влюбен, просто явно и ти искаш да я минеш![]()
Сега сериозно...любовта не пита, не може да си избереш някого и да кажеш "е в този/тази ще се влюбя". Друг е въпроса, че за мен любов в тая възраст няма![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
начеши си крастата и попадаш в топ 10 минали я....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Наистина ли искаш да си с нея, или просто искаш да си поредния в списъка й?
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Определено искам да съм с неяПървоначално написано от Vain
Ако не е тайна тя на колко е и ти на колко си![]()
![]()
Малко тази случка ми е трагикомична !![]()
Нищо лично!
![]()
ЗАБРАВИ Я! Не знаеш какви болести може да ти донесе, пък и ся с тоя свински грип.. Стой си вкъщи.
Първоначално написано от lubomirky
мхм и тази любов ще отмине след време.
Луда крава, луда краваПървоначално написано от lubomirky
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Таа какви качества точно намираш в нея, че да се влюбиш толкова силно?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Това че са я минали 10 човека не те ли подсеща какви качества има?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Искам да го чуя от него.Първоначално написано от lubomirky
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Имам пълномощията да говоря от негово имеПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Кое те привлича в нея? Щом я е минало половината дск по твои думи значи че не трябва да очакваш нищо хубаво от бодобно момиче най-много да те нарани с дъражанието си !![]()
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Мое да е хубаво момичето, ама щом е курва просто ще те облъсне...![]()
[quote="gabi_94"]не вярвам да си влюбен, просто явно и ти искаш да я минеш![]()
![]()
кофти... по-добре не се задълбочавай ,не после приятелите ти да те бъзикат как една к**ва както каза те е метнала изарязала
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
май,няма какво друго да очаквашПървоначално написано от lizzy
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Кое те кара да мислиш, че си лудо влюбен в нея..Онзи хормон за анален или онзи за вагинален секс?