.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Извратена майка....

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Значи тематаможе да ви се стори малко странна (страшна) но се наложи да поискам съвет, а анонимността е важна за мен. Преди няколко дни отидох да спя в най-добрата ми приятелка с която сме като брат и сестра. На следващата сутрин като закусвахме и майка й една такава усмихтана, много учитива. После разбрах че мисли че сме двойка. Толкова е нелепо та чак е смешно. Но най-странното е че смята че докато тя спи в съседната стая аз е** дъщеря й. Ебаси извратения народ.
    А ти си мега тъпото копеле!
    <N>

Повече от фен

Значи тематаможе да ви се стори малко странна (страшна) но се наложи да поискам съвет, а анонимността е важна за мен. Преди няколко дни отидох да спя в най-добрата ми приятелка с която сме като брат и сестра. На следващата сутрин като закусвахме и майка й една такава усмихтана, много учитива. После разбрах че мисли че сме двойка. Толкова е нелепо та чак е смешно. Но най-странното е че смята че докато тя спи в съседната стая аз е** дъщеря й. Ебаси извратения народ.
    Е кво толкова? Просто майката е малко от помешещите се в живота и за тва постъпва леко нетактично, иначе нищо ненормлано - даже по-добре за момичето, че не е някав цербер само да я тормози.
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Може би майка и се надява да направите тройка???
    Пробвай се!
    Така със сигурност ще разбереш дали повече ще спиш
    при приятелката!
    бой, йебанье и чалга

Може би страдаш от Едипов комплекс?
    което не е забавно,все пак

Голям фен
    майка и е разкрепостена жена ,няма нищо лошо,можеш да споделиш с твоята приятелка и да обесни на майка си че сте само приятели,а може би най-добрата ти приятелка те харесва?
    love is gone!

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Цитирай Първоначално написано от stoney
    Хах, по-добре да си мисли така, отколкото да не и позволява да спиш у тях ии дори да се виждате :]
    +

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Що пък да е извратено,нормални помисли,когато момче спи в една стая с момиче.
    Точно така. Какво искаш да си помисли, че седите и си говорите ли? Или играете "Не се сърди човече" по одеалото?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Don`t guve a fuck ! xaxa

++

нормално е да и минават такива мисли през главата
    въобще не е извратена а по скоро загрижена

Град
    Варна

Пич, ти си гей, затова се смее майка й.

Аз не откривам нищо страно... Аз даже ако легна в едно легло с момиче незнам как няма да го скъсам от секс

Град
    Ивагакуре
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    in the reality : )
    Ясно, значи майката е извратена, защото е ненормално един човек да си помисли, че момче и момиче, които са доста близки и са доста често заедно и спят в една стая, най-вероятно правят секс... Ми на нейно място и да ме убеждаваш, ще продължавам да си мисля, че таковаш щерка ми. Смятам, че "извратена" е доста неподходяща дума тук. И не се впрягай наистина

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ти си извратения, че не ебеш дъщеря й, ами спиш като дръвник
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Какво го мислиш, майка пич. Аз съм скачал от балкони заради родителски тела....радвай се.

човеееееееееееек, де да имах твоя късмет!!! Ти осъзнаваш ли на каква рядкост като потенциална тъща си попаднал?Я тръгвай с туй момиче!!!

напълно вярно! е ти се радвай,че те е посрещнала с усмивка а не с тигана!

Извратена майка....
    ti da ne si ba6tata ?
    q po spokoino

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DaNTeS
    ...
    Благодарим, че сподели с нас мислите в главата си
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Ти ако се впрягаш за такива глупости.... Добре ,че баща и не е от бащите, които пазят много дъщерите си...

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Град
    Пловдив
    не виждам никакъв смисъл да си пускаш глупавата тема .... нищо извратено няма просто жена с по-съвременни разбирания

а аз мисля че е нелепо да ходиш у момиче да спиш в буквалния смисъл, като най-добрата и приятелка, някакси гейско е
    нормално е зтва да си помисли за вас маика и
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Ясно, значи майката е извратена, защото е ненормално един човек да си помисли, че момче и момиче, които са доста близки и са доста често заедно и спят в една стая, най-вероятно правят секс... Ми на нейно място и да ме убеждаваш, ще продължавам да си мисля, че таковаш щерка ми. Смятам, че "извратена" е доста неподходяща дума тук. И не се впрягай наистина
    дам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Варна
    Mи кво да ти кажа мой, ебати пичката е тая майка Плюс това, може да го приемеш за комплимент, щото явно не те мисли за поредния пикльо щом даже ви се радва Пък за това че всъщност сте само приятели - еми увери се, че приятелката ти няма чувства към теб, защото става забавно ако ти я имаш само за фр
    PEACE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си