- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Извратена майка....
А ти си мега тъпото копеле!Първоначално написано от Love_Boy
<N>
Е кво толкова? Просто майката е малко от помешещите се в живота и за тва постъпва леко нетактично, иначе нищо ненормлано - даже по-добре за момичето, че не е някав цербер само да я тормози.Първоначално написано от Love_Boy
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Може би майка и се надява да направите тройка???
Пробвай се!
Така със сигурност ще разбереш дали повече ще спиш
при приятелката!
бой, йебанье и чалга
Може би страдаш от Едипов комплекс?
което не е забавно,все пак![]()
майка и е разкрепостена жена ,няма нищо лошо,можеш да споделиш с твоята приятелка и да обесни на майка си че сте само приятели,а може би най-добрата ти приятелка те харесва?
love is gone!
Точно така. Какво искаш да си помисли, че седите и си говорите ли? Или играете "Не се сърди човече" по одеалото?Първоначално написано от Shia
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
++Първоначално написано от Shia
нормално е да и минават такива мисли през главата![]()
въобще не е извратена а по скоро загрижена
Пич, ти си гей, затова се смее майка й.Първоначално написано от Love_Boy
Аз не откривам нищо страно... Аз даже ако легна в едно легло с момиче незнам как няма да го скъсам от секс![]()
Първоначално написано от Shia
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ясно, значи майката е извратена, защото е ненормално един човек да си помисли, че момче и момиче, които са доста близки и са доста често заедно и спят в една стая, най-вероятно правят секс... Ми на нейно място и да ме убеждаваш, ще продължавам да си мисля, че таковаш щерка ми.Смятам, че "извратена" е доста неподходяща дума тук. И не се впрягай наистина
ти си извратения, че не ебеш дъщеря й, ами спиш като дръвник![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Какво го мислиш, майка пич. Аз съм скачал от балкони заради родителски тела....радвай се.
човеееееееееееек, де да имах твоя късмет!!! Ти осъзнаваш ли на каква рядкост като потенциална тъща си попаднал?Я тръгвай с туй момиче!!!
Първоначално написано от Shia
напълно вярно! е ти се радвай,че те е посрещнала с усмивка а не с тигана!
ti da ne si ba6tata ?Първоначално написано от Love_Boy
q po spokoino![]()
![]()
Благодарим, че сподели с нас мислите в главата сиПървоначално написано от DaNTeS
![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ти ако се впрягаш за такива глупости.... Добре ,че баща и не е от бащите, които пазят много дъщерите си...![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
не виждам никакъв смисъл да си пускаш глупавата тема .... нищо извратено няма просто жена с по-съвременни разбирания
а аз мисля че е нелепо да ходиш у момиче да спиш в буквалния смисъл, като най-добрата и приятелка, някакси гейско еПървоначално написано от Love_Boy
нормално е зтва да си помисли за вас маика и
ААаАаА за наденицата ли питате?
дамПървоначално написано от loliii
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Mи кво да ти кажа мой, ебати пичката е тая майкаПлюс това, може да го приемеш за комплимент, щото явно не те мисли за поредния пикльо щом даже ви се радва
Пък за това че всъщност сте само приятели - еми увери се, че приятелката ти няма чувства към теб, защото става забавно ако ти я имаш само за фр
PEACE