- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Извратена майка....
ох да бешв и моята майка такава![]()
Hostis Honori Invidia
еми кво и аз така шях да си помисля :P :P
авторе зле ли си -.- . Абсолютно нормално е да мисли, че сте двойка или че се целувате, бъркате си в гащите един на друг..... така са нещата в тийнеджърството и е нормално. Освен ако не сте на 9 годинки разбира се ...
Извратено щеше да е ако беше направила намек да правите 3ка . . .![]()
Е то и т'ва не е лошо, де ама . . .
Разбира се, че може да си го помисли.. Та нали и тя е била на твоята възраст ..И тя е била щурчо и палавчо..
![]()
Пфф.. не е извратена.. просто разсъждава реалистично..![]()
![]()
даа радвай се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
Когато прочетох заглавието на темата се сетих за всичко друго,но не и за това![]()
Е, що? Тогава става най-интересно.Първоначално написано от daehuu
![]()
Сега по темата. Никъде не си споменал на каква възраст сте с приятелката ти.
[quote="HristoGavrilov"][quote="daehuu"]Ти ако се впрягаш за такива глупости.... Добре ,че баща и не е от бащите, които пазят много дъщерите си...
моя е точно такъв
I don`t care .. ;] ..
а ти що не я е..ш ?
Ако е гарга, да е рошава !
родителите са мн притеснително и винаги мислят за най-лошото![]()
Ооо,радвай се на такава мама и направо я взимай за тъща!Иси оправи разбиранията за това,кое е извратено и кое не!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Спиш с дъщеря и в 1 стая,и се оплакваш,че не ти е казала нищо? ти си луд бе.или си гей xD
да се радва че не го е погнала с тигана по главата, защото и такива ги имаПървоначално написано от Pesenta
![]()
От коя планета падаш?
Задръстеняк ли си или какво? Какви са тия изкривени разсъждения от твоя страна? Какво толкова е направила майката или казала , че я наричаш "извратена" знаеш ли изобщо значението на тази дума , че я употребяваш сигурно си на 13-14 години....
+Първоначално написано от Pesenta
Но наситна може да си помисли така,все пак да спиш в нея .. и аз съм спал ама майката не беше такава![]()
никъв шанс тва да стане под нашя покриви батето и тате и мама кат го погнат
но наистина и на мен ми е странно, че е и усмихната и не знам си кво си...но са зависи на колко сте де, щото аз прочетох само първата и последна страница и нз
и при положение че си мислите че спите и да и е спокойно
или сте големи,или и вдъхваш бах и диверието,или е супер либерална,или заблудена /смл не мисли кво стаа/
и аз и азПървоначално написано от nicolepcd
![]()
по темата.. гледай баща й да не те види![]()
Извинявай, но направо ми става смешно, когато чета темата която си пуснал.Първо казваш, че сте като брат и сестра, по което съдя, че се познавате от много време и сте много близки. Няма проблем да спиш у тях - явно майката те има за добра партия на дъщеря си. Сигурно не за първи път отиваш да спиш при нея, така че е нормално майката да си мисли че сте двойка!
От всичко което си написал, така и не разбрах кое е извратеното на майката?
И тук идва моментът в който идват и другите въпроси... 1во - Защо не спиш с нея? 2ро - Да не си гей? 3то - На колко години си, приятел? Явно в този случай ти си 1овека, който не е в ред! Вместо да се радваш, че жената ви има за нормални хора, ти си мислиш че е извратена... Ти луд ли си?
![]()
Shia е много прав !Първоначално написано от Shia
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
АхахаПървоначално написано от lenito_sf
и аз така, абе това е много глупава тема.
1во. Майката не е извратена, може да те харесва и просто да и се иска да сте направили нещо.
2ро. Може би майка и е сметнала, че ти явно си гей щом не е чула нищо цяла вечер и да иска (като повечето майки-моето лично, скромно мнение) дъщеря и да дружи с гей, а не с някое мъжле![]()
![]()
![]()
3то. Определено не знаеш какво означава думата "изватен"!!!
4то. Съжалявам, че си изгубих времето да ти наливам акъл в задрустения мозък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко съм груб, ама малко и завиждам... да беше майка и такава....![]()
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
И на менПървоначално написано от nicolepcd
![]()