.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: цикъл

цикъл

Искам да попитам защо не ми идва близо два месеца? Правя секс, но се пазя. Правих си тест за бременност - отрицателен. Скоро прокървих, но много малко и прекалено тъмна беше кръвта, биеше на кафяво. По принцип ми прескача но ми е много силно, какво става? Моля те помогни ми д-р Тийн

Град
    в света на приключенията ..
    DrTeen е прекалено зает и няя да ти помогне скоро..
    ще опитам аз-мисля че е от промяната на сезона също ако си карала грип или настинка и си пила лекарства-и от това може да е))
    не се притеснявай

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Оле боже с същите симптоми съм и аз.. Само че на мен започна да ми идва едва ли не през 17 18 дена.. от 2 месеца цикъла ми се развали ... беше редовен.. Обаче забелязвам и двата пъти когато ми дойде (+днес) точно миналия ден ме удари грипа. И миналия път така стана... И е в още по малки количества от преди... И аз водя полов живот и се пазя.. а единствения партньор с когото го правя от една седмица насам без презерватив, ми показа и доказа че е абсолютно чист....(с изследвания)
    Не знам от какво е, но се плаша ;(
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

това е лошо варви на генеколог при мен имаше нещо такова идваше не идваше беше кафиникаво ..или по точно (раждиво течение) и ми откриха Киста по добре варви на генеколог докато не стане по страшно ... аз се излекувах с антибеотици
    {PpPPpPPppPPp} BeBy

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    гинеколог
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на m1nik
    Ако не са минали 2 години откакто имаш цикъл е повече от нормално да е нередовен даже и с повече от 2 месеца. Също ако спазваш някаква глупава диета или просто не се храниш правилно може да ти закъснява това го знам от личен опит не е много приятно..
    Друга причина..ммм стрес нещо такова винаги може да дообърка и организма ти. И смяната на сезона както казаха преди мен също е причина. Все пак поговори с приятеля ти и ако това нещо продължава..по добре иди наистна на лекар.
    Ако си болна ще закъснее докато не се излекуваш напълно. А ако вземаш антибиотици..докато не ги спреш.
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си