.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90

Re: Проблем с момичетата

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от c4
    Хамзз на 14 години съм а досега сам нямал гадже и взех да се притеснявам...Не сам грозил Ама не знам защо така.
    Вие на колко години (момчета) си хванахте първите гаджета???
    На тази възраст няма смисъл от момичета. Можеш да си правиш експерименти, но недей се обвързва. Едва ли ще топнеш чушака толкова малък пък и допълнителни филми и разбито сърце не ти трябва толкова рано. Цъкай CS, пиши си домашните, базикай съученичките и от време на време дялвай по някоя чекия. Друго не ти трябва. То с времето ще си дойде.
    Признавам те ГАЗАР СИ!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ти си мислиш, че се ебавам с теб, но всъщност говоря сериозно. Вместо да гледаш на коментара ми като подигравка се опитай да вникнеш в това, което се опитвам да ти кажа. Мастии не ти трябват още.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от lizzy
    И защо трябва да ти е цел да имаш гадже ?!? .. Само защото си на 14 ?
    Айде стига глупости !
    Не си грозен и Няма нищо ненормално на твоята възраст да си нямал гадже ..
    Всичко с времето си
    най-точното мнение тук .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    4e az ve4e imam
    откровения в тийнпроблъм

а по темата:

омг! Ми и аз съм на 14 и съм нямала гадже... и все още не съм умряла айде relax, take it easy

Голям фен Аватара на maistorluk
    Споко и аз съм тъй. Не си сам.

По темата.Ммм, начиии, ммм, изчакай малко.

П.П:Що винаги Ямбол е с проблеми. Първо катастровата на Бакаджика, ся пък свинсикя грип. После пък някаква котешка настинка.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk
    Споко и аз съм тъй. Не си сам.

По темата.Ммм, начиии, ммм, изчакай малко.

П.П:Що винаги Ямбол е с проблеми. Първо катастровата на Бакаджика, ся пък свинсикя грип. После пък някаква котешка настинка.
    И като дойда да живея там настъпва вече армагедона
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Ти си мислиш, че се ебавам с теб, но всъщност говоря сериозно. Вместо да гледаш на коментара ми като подигравка се опитай да вникнеш в това, което се опитвам да ти кажа. Мастии не ти трябват още.
    Аз не си мисля ,че се ебаваш с мен.Аз мисля аче това което си написал е най-верно

Град
    in the reality : )
    Виж сега, вместо да ти казвам, че няма нищо ненормално да нямаш гадже на 14, направо ще ти дам съвет : Да, странно е че нямаш гадже, а вече си на 14... Странно е просто защото вече още от 12-годишни повечето младежи са се нае*али и после насрали /с извинение/. И ако искаш да си като всички /не те съдя, естествено е едно човешко същество да следва примера и да се вписва в обществото, дори Църквата се опитва да се впише в обществото/, не бъди толкова нервен и неспокоен, бъди по-общителен и най-важното излизай навън и се махни от тоя компютър. Момичетата са навън, не стърчат от монитора. И дори зарибявките не стават по скайп. Може да се харесате в интернет, ама ще излезнете някъде и ти ще запецнеш, щото не си излизал с хора. Излез и си намери приятелка. И по-спокойно, не става от първия път, може и да не стане от втория... Не си го поставяй за главна цел в живота

Голям фен
    не бързай. а и като си чакал 14 години ше можеш да изчакаш още 1,2 години. не му се тревожи толкова,не е мъка за умиране

спокойно-вси4ко с времето си.знам 4е си е кофти тръпка (и аз много се притеснявах на твойта възраст 4е си нямам гадже)ама всеки минава през това.не е болка за умиране
    I can't stop myself from loving you <3

не е важно на колко си !!! за такива работи си има време или и ти искаш като оная шматка на 11 години да раждаш седни си на дупето и учи купони и момчета винаги ще срещаш....

Цитирай Първоначално написано от GasneshtOgan
    не е важно на колко си !!! за такива работи си има време или и ти искаш като оная шматка на 11 години да раждаш седни си на дупето и учи купони и момчета винаги ще срещаш....
    Вай аз ли съм зле или тоя дето е писал това мнение?Аз не мога да родя защото съм момче Аз момчета не ми трябва да срещам

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Не се сдухвай мой , аз съм на 15 и съм като теб.Може би момичетата отбягват обикновенни момчета ,Фешънчетата са на мода
    Vin diesel RULZZZZ

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Проблем с момичетата

Хамзз на 14 години съм а досега сам нямал гадже и взех да се притеснявам...Не сам грозил Ама не знам защо така.
    Вие на колко години (момчета) си хванахте първите гаджета???
    ако под "гадже" разбираш еднодневките... преди 5-6 години.. иначе съм нямал

Град
    системата дегоба
    Вай аз ли съм зле или тоя дето е писал това мнение?Аз не мога да родя защото съм момче Аз момчета не ми трябва да срещам
    Глупав сит това беше немек,гледай и наляво малко с тия плочки може да стане нещо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мойто първо беше когато бях на 11

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Глупав сит това беше немек,гледай и наляво малко с тия плочки може да стане нещо
    Моля ти се спри да пишеш темата защото си много зле и почна да ме дразниш.Базикал ми са на плочките ти нали имаш плочки?Ако нямаш отивай в фитнеса и спри да пишеш в тази тема,че си единственият кретен тук.

Цитирай Първоначално написано от youloveme
    Не се сдухвай мой , аз съм на 15 и съм като теб.Може би момичетата отбягват обикновенни момчета ,Фешънчетата са на мода
    Хамзз аз не че не сам фешан .Смисъл нося кецове на адидас и тн.Ама не излизам апак честно да ти кажа нямам и време .Ама всичко с времето си

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Защо толкова бързате бе хора Гаджетата няма да избягат Когато бях на 14 ходих на училище, учих, тренирах и си играх със съседките на криеница, кукли и дама Гаджетата не ми бяха в главата
    Трагедията е пълна...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Моля ти се спри да пишеш темата защото си много зле и почна да ме дразниш.Базикал ми са на плочките ти нали имаш плочки?Ако нямаш отивай в фитнеса и спри да пишеш в тази тема,че си единственият кретен тук.
    Ееее човек недей така!Нз дали си чувал ама тия същества от зодия скорпион,много се кефят когато дразнят някои идиот

А за тва,че съм кретен и,че съм зле ти благодаря за дето ми вдигаш самочувствието,щото така показваш колко си задръстен(то може и за тва да си сам де)

Пък за плочки нямам,ама не са ми мечта.На фитнест си ходя де

Пък по-добре ти спри да пишеш,че само се излагаш.
    Сега естествено ще кажеш,че нарочно те дразня,но повярвай ми всеки коментар от мен е в кръга на шегата,която ти не схвана,защото както казах си задръстен
    И вместо да отхвърляш всяка критика,пробвай да изкараш кирливите ризи така най-малкото ще изглеждаш по-важен и ще покажеш,че не се срамуваш от недостатъците си!

Да обобщя задръстен си и нямаш достатъчно акъл за да извъртиш едно момиче.

Аде ся оди на фитнес да станеш мускул като РЕЛЕФА (питай някой съфорумник за него)

А и да се научиш да пишеш!Никоя жена няма да хареса глупав мъж

Аз не съм задръстен просто ти си тъп педерас!!!Ходи се шегувай с някой друг...

Ами да аз мога да пиша само че на АНГЛИЙСКИ на мене на Български не ми трябва да пиша!

Ти си страшно тъп аре извезвай че толкоз много ме изнерви да та е*а в смешника безмозъчен.ИДИОТ!

Град
    системата дегоба
    Аз не съм задръстен просто ти си тъп гей!!!Ходи се шегувай с някой друг...
    Е как съм гей,питай майка си вчера ко стана като я учих да пише на български!Тя знае що за гейче съм.

Ами да аз мога да пиша само ,че на АНГЛИЙСКИ на мене на български не ми трябва да пиша!
    E тука английският не е много на мода в тоя форум.
    Ти си страшно тъп аре изчвезвай ,че толкоз много ме изнерви ,да та е*а в смешника безмозъчен.ИДИОТ!
    Къде ще се ебем у нас или у вас

с червено съм ти редактирал грешките

Град
    системата дегоба
    И ако някое хубаво момиче те бъзика,както аз те пак ли така ще и кажеш?

пп
    ако може да ми отговориш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си