- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момичетата
Признавам те ГАЗАР СИ!!!Първоначално написано от umri
![]()
Ти си мислиш, че се ебавам с теб, но всъщност говоря сериозно. Вместо да гледаш на коментара ми като подигравка се опитай да вникнеш в това, което се опитвам да ти кажа. Мастии не ти трябват още.
най-точното мнение тук .Първоначално написано от lizzy
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
откровения в тийнпроблъмПървоначално написано от c4
![]()
![]()
![]()
![]()
а по темата:
омг! Ми и аз съм на 14 и съм нямала гадже... и все още не съм умрялаайде relax, take it easy
![]()
Споко и аз съм тъй. Не си сам.
По темата.Ммм, начиии, ммм, изчакай малко.
П.П:Що винаги Ямбол е с проблеми. Първо катастровата на Бакаджика, ся пък свинсикя грип. После пък някаква котешка настинка.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И като дойда да живея там настъпва вече армагедонаПървоначално написано от maistorluk
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз не си мисля ,че се ебаваш с мен.Аз мисля аче това което си написал е най-верноПървоначално написано от umri
![]()
Виж сега, вместо да ти казвам, че няма нищо ненормално да нямаш гадже на 14, направо ще ти дам съвет : Да, странно е че нямаш гадже, а вече си на 14... Странно е просто защото вече още от 12-годишни повечето младежи са се нае*али и после насрали /с извинение/. И ако искаш да си като всички /не те съдя, естествено е едно човешко същество да следва примера и да се вписва в обществото, дори Църквата се опитва да се впише в обществото/, не бъди толкова нервен и неспокоен, бъди по-общителен и най-важното излизай навън и се махни от тоя компютър. Момичетата са навън, не стърчат от монитора. И дори зарибявките не стават по скайп. Може да се харесате в интернет, ама ще излезнете някъде и ти ще запецнеш, щото не си излизал с хора. Излез и си намери приятелка. И по-спокойно, не става от първия път, може и да не стане от втория... Не си го поставяй за главна цел в живота![]()
не бързай.а и като си чакал 14 години ше можеш да изчакаш още 1,2 години.
не му се тревожи толкова,не е мъка за умиране
![]()
спокойно-вси4ко с времето си.знам 4е си е кофти тръпка (и аз много се притеснявах на твойта възраст 4е си нямам гадже)ама всеки минава през това.не е болка за умиране
I can't stop myself from loving you <3
не е важно на колко си !!! за такива работи си има време или и ти искаш като оная шматка на 11 години да раждаш седни си на дупето и учи купони и момчета винаги ще срещаш....
Първоначално написано от GasneshtOgan
![]()
![]()
Вай аз ли съм зле или тоя дето е писал това мнение?Аз не мога да родя защото съм момче
Аз момчета не ми трябва да срещам
![]()
![]()
![]()
Не се сдухвай мой , аз съм на 15 и съм като теб.Може би момичетата отбягват обикновенни момчета ,Фешънчетата са на мода![]()
Vin diesel RULZZZZ
ако под "гадже" разбираш еднодневките... преди 5-6 години.. иначе съм нямалПървоначално написано от c4
Глупав сит това беше немек,гледай и наляво малкоПървоначално написано от c4
с тия плочки може да стане нещо
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Моля ти се спри да пишеш темата защото си много зле и почна да ме дразниш.Базикал ми са на плочкитеПървоначално написано от haritov
ти нали имаш плочки?Ако нямаш отивай в фитнеса и спри да пишеш в тази тема,че си единственият кретен тук.
Хамзз аз не че не сам фешанПървоначално написано от youloveme
.Смисъл нося кецове на адидас и тн.Ама не излизам
апак честно да ти кажа нямам и време
.Ама всичко с времето си
![]()
Защо толкова бързате бе хораГаджетата няма да избягат
Когато бях на 14 ходих на училище, учих, тренирах и си играх със съседките на криеница, кукли и дама
Гаджетата не ми бяха в главата
![]()
Трагедията е пълна...
Ееее човек недей така!Нз дали си чувал ама тия същества от зодия скорпион,много се кефят когато дразнят някои идиотПървоначално написано от c4
![]()
А за тва,че съм кретен и,че съм зле ти благодаря за дето ми вдигаш самочувствието,щото така показваш колко си задръстен(то може и за тва да си сам де)
Пък за плочки нямам,ама не са ми мечта.На фитнест си ходя де
![]()
Пък по-добре ти спри да пишеш,че само се излагаш.
Сега естествено ще кажеш,че нарочно те дразня,но повярвай ми всеки коментар от мен е в кръга на шегата,която ти не схвана,защото както казах си задръстен
И вместо да отхвърляш всяка критика,пробвай да изкараш кирливите ризи така най-малкото ще изглеждаш по-важен и ще покажеш,че не се срамуваш от недостатъците си!
Да обобщя задръстен си и нямаш достатъчно акъл за да извъртиш едно момиче.
Аде ся оди на фитнес да станеш мускул като РЕЛЕФА (питай някой съфорумник за него)
А и да се научиш да пишеш!Никоя жена няма да хареса глупав мъж![]()
Аз не съм задръстен просто ти си тъп педерас!!!Ходи се шегувай с някой друг...
Ами да аз мога да пиша само че на АНГЛИЙСКИ на мене на Български не ми трябва да пиша!
Ти си страшно тъп аре извезвай че толкоз много ме изнерви да та е*а в смешника безмозъчен.ИДИОТ!
Е как съм гей,питай майка си вчера ко стана като я учих да пише на български!Тя знае що за гейче съм.Първоначално написано от c4
E тука английският не е много на мода в тоя форум.Първоначално написано от c4
![]()
Къде ще се ебем у нас или у васПървоначално написано от c4
с червено съм ти редактирал грешките![]()
И ако някое хубаво момиче те бъзика,както аз те пак ли така ще и кажеш?
пп
ако може да ми отговориш