Та .. не е точно проблем, а въпрос, чието решение не мога да намеря.
Това ми е .. така да се каже първата сериозна връзка, официално 8 месеца, но нещата са от година .. Родителите на момчето ме знаят по име, снимки, засичали сме се, но нищо сериозно и официално. Знаят, че ходя в тях, знаят, че той идва, с 2 думи всичко знаят .. Няколко пъти вече ме канят в тях и аз все отказвам и излизам с някакви си причини ..
Така де .. Утре братчето на приятеля ми навършва 6 .. С него сме говорили само по скайп и то много иска да ме види, много си ме обича Купила съм му подарък, който отдавна съм му обещала, родителите ме поканиха, приятеля ми потвърди, че няма проблем да отида, даже доста му се иска да съм там, ама аз не мога да реша. Говорих с мама, тя ми казва "Само ще ги възгордееш, ще изглеждаш тъпа курва, дето тича след синчето им". Ама пък не знае колко пъти съм им отказвала да отида. Ако пак им откажа вече ми става неудобно, ще си кажат "Тая пък егати несериозната, уж сериозни връзки, обичат се и ляляля, а не се показва да я видим"..
Излиза, че каквото и да направя им падам в очите .. Не, че е нещо сериозно, ама много различни мнения получих, нека чуя още малко.