- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 години по-голям от мен ;[
Да, много са. Та ти си все още дете, а той е зрял мъж. За зрелостта може и да поспорим предвид действията му. И все пак вие сте много различни- имате различни интереси, различни мечти, всичко, което ти предствои, той вече го е преживял. И не само- той самия ти казва да не приемаш връзката ви сериозно. Това за мен е достатъчно, за да прекратиш всичко. Бягай, докато е рано и не се оплетеш още повече.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
омгстига бе, вуйчо ми е на 30, то верно има хубави приятели, ама те са мъже
Как може изобщо да си помислиш за нещо между вас? Еййй, аман от луди момичета...че това си е чиста педофилия
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
В момента излизам с човек, по - голям от мен с 9 години, на 18 съм и се притеснявам, че може нищо да не излезе заради възрастовата разлика, а ти на 16 си тръгнала с 30-годишен. Майната и на моралната страна. Той само ще преспи с теб и като му омръзнеш ще ти бие дузпата. Оттегли се докато е време.
Особено след като е казал да не приемаш нещата на сериозно, направо си те е предупредил човека.Първоначално написано от babity
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Mishochka
Не е голяма разликата - когато той е бил на 16 ,ти си била на 2![]()
Естествено, че има лошо в тва еПървоначално написано от Nakadah
Аз не съм против възрастовите различия, когато по-малкият е 17+ (Казвам 17, заради себе си, иначе 18+) И нормално мислещ.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първоначално написано от Mishochka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И по темата:Той ти е казал,че не трябва да приемаш нещата сериозноНа човека просто му се е*е нещо младо,появила се е няк'ва пикла,която му се връзва и той се е възползвал
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Браво. Колко зрял пост! Баси успокоението. Все едно ти като си била на 16 не си си падала по батковци и не ти се е искало да бъдеш с по-голям от теб. На нея и се е отдала възможност и го е направила. Кво лошо има. Тва не значи, че е пикла или тъпа или квото и да е. Естествено нищо не се знае, но Има възможност момичето да си е съвсем нормално и просто да се е подхлъзнало по грешния човек.Първоначално написано от 3oPuTy
Съгласна съм. По принцип годините не са от толкова голямо значение особено в наше време, но той си ти го е казалПървоначално написано от Violenza
![]()
По батковци - да!Първоначално написано от mmKamm
По мъже - не!
Едно е 16 годишна да си падне по някой на 20-23години и съвсем друго да си падне по някой 30+!!!
Аз също съм имала възможност да бъда с някой на 30,че и малко отгоре,но за щастие имам сиво вещество в главата си и знаех к'во точно очаква оня от мен
Освен това,защо да я успокоявам?!Защо да я лъжа,че онзи МОЖЕ БИ все още не е осъзнал чувствата си към нея,че след време ще я заобича и ще иска сериозна връзка ... ?!Човека търси най-обикновена неангажираща връзка и й го е казал
![]()
Зоренце, кокото и да приказваш липсва органа, който да възприеме всичките тия "сложни научни трактати".
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мамалее, майчице, майко милааа, лелееее![]()
Уилсън ми каза, че като станеш на 30 ще хванеш някой дърт дядка фрашкан с пари
Вълчо - абе законово годините имат значение. Даже дават и годинки
Що лаете срещу каката? Само щото не разбирате какво точно ви приказва, или всъщност щото искате да си оправдавате жалките действия![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Господи,на къде отива света....
Брях,брях
към разруха и падениеПървоначално написано от Zarity
damn it
Бреййй и как така стигна до извода,че не съм знаела?Имаш няк'ви способности?!Виждаш миналото,четеш мисли,надникваш в съзнанията на хората ...?!Я сподели,че ми стана интересноПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
В тая тема има е*аси безмислените и идиотски постове...
Вие какви сте бе, курви на повикване ли? Човек на 30, няма АБСОЛЮТНО никаква друга причина да бъде с някоя тийнейджърка, освен секса, просто защото давате лесно заради разликата в годините... Дърт=готин.
На 30 на него му е време да си хваща жена и да има дете, а не да обикаля училищата и да намира някакви, които срещу усмивка и кафенце вдигат полата, пък ако си по-голям, може и само срещу усмивка.
С тази разлика, 14 години, вие нямате почти никакви общи интереси... той прекарва почти цялото си време на работа, ти в училище, двамата не можете да излезете заедно с приятели или да отидете на някакъв купон, просто защото ... ами защото т'ва си е чиста проба педофилия, колкото и развита да си на 16, ти си МОМИЧЕ, не жена...
кухари
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
омг .... 14 години... ти нармална ли си бе?!Всъшност... тоя нормален ли е ?
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Зори - не се праи на много умна.
валдесбг - в закона годините може и да имат значение, но по тази логика не е нормално и 17 годишна да ходи с 20 годишен, просто защото тя няма навършени 18 години, а той има и това според закона е педофилия. Така ли? Така, че това за закона въобще нямаше смисъл да се споменава. И искам да ти кажа, че много добре разбирам какво има в предвид кака Зоре, която е с цели 4-5 месеца по-голяма от мен, но не съм съгласна с мнението и.
От кое детско е тоя петел. От маса време ме кефи.Първоначално написано от mmKamm