.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 208
    Да, много са. Та ти си все още дете, а той е зрял мъж. За зрелостта може и да поспорим предвид действията му. И все пак вие сте много различни- имате различни интереси, различни мечти, всичко, което ти предствои, той вече го е преживял. И не само- той самия ти казва да не приемаш връзката ви сериозно. Това за мен е достатъчно, за да прекратиш всичко. Бягай, докато е рано и не се оплетеш още повече.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Супер фен Аватара на gabi_94
    омг стига бе, вуйчо ми е на 30, то верно има хубави приятели, ама те са мъже Как може изобщо да си помислиш за нещо между вас? Еййй, аман от луди момичета...че това си е чиста педофилия
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на babity
    В момента излизам с човек, по - голям от мен с 9 години, на 18 съм и се притеснявам, че може нищо да не излезе заради възрастовата разлика, а ти на 16 си тръгнала с 30-годишен. Майната и на моралната страна. Той само ще преспи с теб и като му омръзнеш ще ти бие дузпата. Оттегли се докато е време.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Той само ще преспи с теб и като му омръзнеш ще ти бие дузпата. Оттегли се докато е време.
    Особено след като е казал да не приемаш нещата на сериозно, направо си те е предупредил човека.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Сливен

Re: 14 години по-голям от мен ;[

Цитирай Първоначално написано от Mishochka
    Ходя с момче който е с 14 години по голям от мен аз съм на 16 а той на 30
    ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно. Исках да споделя и да попитам за вас годините биха ли били проблем ...

Не е голяма разликата - когато той е бил на 16 ,ти си била на 2

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Ако не беше на 14, щях да кажа, че няма нищо лошо. Но съм против връзките на 14 годишните с големите чичковци, които трябва да са свободни за нас 17-18-19 годишните
    тя е на 16
    Аа вярно
    Еми сори тогава...
    Спокойно, възрастта не е от значение, Но е нормално да те приема като по- малка от теб. Все пак това значи, че не те желае достатъчно, че няма чувства от негова страна и т.н. Не се занимавай, не за друго, ами защото щом той смята възрастта за пречка, значи просто няма как да се получи и е смотаняк, който не заслужава, да ти пука за него Спокойно ! Една кофа с шоколад и приятел на който да поплачеш (или бутилка домашна и спокойно място, където да го изпиеш и поплачеш) и всичко ще е наред Мъже много
    ками, по твоята логика ако 18 годишен чука 4 годишна няма нищо лошо
    все пак възраста не е от значение!!!
    Естествено, че има лошо в тва е Аз не съм против възрастовите различия, когато по-малкият е 17+ (Казвам 17, заради себе си, иначе 18+) И нормално мислещ.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Цитирай Първоначално написано от Mishochka
    Ходя с момче който е с 14 години по голям от мен аз съм на 16 а той на 30
    ходим вече 2 месеца вика ми че съм много малка за него и да не приемам нищо между нас сериозно. Исках да споделя и да попитам за вас годините биха ли били проблем ...

И по темата:Той ти е казал,че не трябва да приемаш нещата сериозно На човека просто му се е*е нещо младо,появила се е няк'ва пикла,която му се връзва и той се е възползвал
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ти си заслепена,а точно това търсят такива като твоя .. приятел (да го наречем) . Ти си имай чувства към него,но не очаквай и той да има към теб.Ти си му за развлечение,докато не си намери нещо по-сериозно.

Град

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    И по темата:Той ти е казал,че не трябва да приемаш нещата сериозно На човека просто му се е*е нещо младо,появила се е няк'ва пикла,която му се връзва и той се е възползвал
    Браво. Колко зрял пост! Баси успокоението. Все едно ти като си била на 16 не си си падала по батковци и не ти се е искало да бъдеш с по-голям от теб. На нея и се е отдала възможност и го е направила. Кво лошо има. Тва не значи, че е пикла или тъпа или квото и да е. Естествено нищо не се знае, но Има възможност момичето да си е съвсем нормално и просто да се е подхлъзнало по грешния човек.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Той само ще преспи с теб и като му омръзнеш ще ти бие дузпата. Оттегли се докато е време.
    Особено след като е казал да не приемаш нещата на сериозно, направо си те е предупредил човека.
    Съгласна съм. По принцип годините не са от толкова голямо значение особено в наше време, но той си ти го е казал

Град

Браво. Колко зрял пост! Баси успокоението. Все едно ти като си била на 16 не си си падала по батковци и не ти се е искало да бъдеш с по-голям от теб. На нея и се е отдала възможност и го е направила. Кво лошо има. Тва не значи, че е пикла или тъпа или квото и да е. Естествено нищо не се знае, но Има възможност момичето да си е съвсем нормално и просто да се е подхлъзнало по грешния човек.
    По батковци - да!
    По мъже - не!
    Едно е 16 годишна да си падне по някой на 20-23години и съвсем друго да си падне по някой 30+!!!
    Аз също съм имала възможност да бъда с някой на 30,че и малко отгоре,но за щастие имам сиво вещество в главата си и знаех к'во точно очаква оня от мен
    Освен това,защо да я успокоявам?!Защо да я лъжа,че онзи МОЖЕ БИ все още не е осъзнал чувствата си към нея,че след време ще я заобича и ще иска сериозна връзка ... ?! Човека търси най-обикновена неангажираща връзка и й го е казал

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Зоренце, кокото и да приказваш липсва органа, който да възприеме всичките тия "сложни научни трактати".

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен
    мамалее, майчице, майко милааа, лелееее
    Уилсън ми каза, че като станеш на 30 ще хванеш някой дърт дядка фрашкан с пари

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вълчо - абе законово годините имат значение. Даже дават и годинки

Що лаете срещу каката? Само щото не разбирате какво точно ви приказва, или всъщност щото искате да си оправдавате жалките действия

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Господи,на къде отива света....
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Господи,на къде отива света....
    към разруха и падение
    damn it

Град

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    По батковци - да!
    По мъже - не!
    Едно е 16 годишна да си падне по някой на 20-23години и съвсем друго да си падне по някой 30+!!!
    Аз също съм имала възможност да бъда с някой на 30,че и малко отгоре,но за щастие имам сиво вещество в главата си и знаех к'во точно очаква оня от мен
    Знаела си дрънци. Замълчи по-добре.

Годините НЯМАТ значение.В това съм се убедил стабилно. По-важен е начина на мислене на самия човек. Един 30 годишен може да мисли като 20 годишен и обратното.
    Бреййй и как така стигна до извода,че не съм знаела?Имаш няк'ви способности?!Виждаш миналото,четеш мисли,надникваш в съзнанията на хората ...?!Я сподели,че ми стана интересно

В тая тема има е*аси безмислените и идиотски постове...
    Вие какви сте бе, курви на повикване ли? Човек на 30, няма АБСОЛЮТНО никаква друга причина да бъде с някоя тийнейджърка, освен секса, просто защото давате лесно заради разликата в годините... Дърт=готин.
    На 30 на него му е време да си хваща жена и да има дете, а не да обикаля училищата и да намира някакви, които срещу усмивка и кафенце вдигат полата, пък ако си по-голям, може и само срещу усмивка.
    С тази разлика, 14 години, вие нямате почти никакви общи интереси... той прекарва почти цялото си време на работа, ти в училище, двамата не можете да излезете заедно с приятели или да отидете на някакъв купон, просто защото ... ами защото т'ва си е чиста проба педофилия, колкото и развита да си на 16, ти си МОМИЧЕ, не жена...

кухари
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Дядо е по голям от баба с 12 години

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Дядо е по голям от баба с 12 години

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    омг .... 14 години... ти нармална ли си бе?!Всъшност... тоя нормален ли е ?
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Зори - не се праи на много умна.
    валдесбг - в закона годините може и да имат значение, но по тази логика не е нормално и 17 годишна да ходи с 20 годишен, просто защото тя няма навършени 18 години, а той има и това според закона е педофилия. Така ли? Така, че това за закона въобще нямаше смисъл да се споменава. И искам да ти кажа, че много добре разбирам какво има в предвид кака Зоре, която е с цели 4-5 месеца по-голяма от мен, но не съм съгласна с мнението и.

Мега фен Аватара на babity
    Зори - не се праи на много умна.
    валдесбг - в закона годините може и да имат значение, но по тази логика не е нормално и 17 годишна да ходи с 20 годишен, просто защото тя няма навършени 18 години, а той има и това според закона е педофилия. Така ли? Така, че това за закона въобще нямаше смисъл да се споменава. И искам да ти кажа, че много добре разбирам какво има в предвид кака Зоре, която е с цели 4-5 месеца по-голяма от мен, но не съм съгласна с мнението и.
    От кое детско е тоя петел. От маса време ме кефи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си