- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 години по-голям от мен ;[
Ками - да. Законово 20 годишния младок е подсъдим, ако трябва даизползвам примера ти. А дали реално ще бъде осъден е въпрос на съвсем друг разговор, който не обсъждаме в моемнта
И между другото понятието "нормално" ти го въведе. Аз бих ползвал разумно и неразумно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
14 години ?!?!?! Зарежи го и си намери някои на твоята възраст.
Първоначално написано от Rhype
айде стига ся..Важното е ,че е била родена![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Mда, виж сега като каза "разумно" и "неразумно" нещата вече стоят по съвсем различен начин с тези думи и си прав.Първоначално написано от valdesbg
бабиту () - от Сърфс ъп е петела. Казва се Чикън Джо
(Surfs Up)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
не е вярно,подсъдим е ако тя е малолетна.Първоначално написано от valdesbg
а иначе 14 години дори на мен ми се виждат множко.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Ауууууууууууууууууууууууу той е на 30 бе момичеееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си на 16то верно като първото мнение тоя си е мъж бе. Извинявай ама ти си луда! WTF! Тва не е нито любов, нито нищо и аз не знам какво е. Aми представи да вземе да ти направи нещо.. ако се сещаш какво имам предвид. То човека вече семейство и деца трябва да има а пък ходи с 16 годишна. На тебе как ти се иска да имате нещо общо?? Леле извинявай ама съм многооо стресирана и шокирана
. Момиче събери си ума и се стегни, че тва е много прашещо, ами ако родителите ти разберат, пък ако знаят и нищо не правят вече..нямам думи. Ти си на 16 я вземи си намери нормално МОМЧЕ да сте на един акъл, горе-долу на еднакви години и заедно да си живеете живота, не след теб да търчат мъже тва е много плашещо!!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Тук ми намирисва на...
all day... all night... what the fuck?!
^ т'ва циганин ли трябва да е о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ами верно е я! Тоя едва ли не си е педофил квото и да си говорим. Пък за нея.. където е тръгнала с такъв ЧИЧКО (много грозна дума) няма какв0 да обсъждаме!Първоначално написано от KumchoValcho
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ква любов ? За 2 месеца с 30 годишен?!?Първоначално написано от Mishochka
Stay up all night with the stars *
aналнаПървоначално написано от LittlePrincess
трогателна история
мислила ли си да напишеш книга ?![]()
ЙепПървоначално написано от smiirnoff
![]()
all day... all night... what the fuck?!
И какво много ли е гъзарско да ходиш с човек,който още малко и ще го бъркат с баща ти?Не просто толкова такива съм ги видяла,че вече като чуя за такава връзка и ми се драйфа.Та ти си на мойте години бе момиче,но с тая разлика,че аз дори и по по-големи от мен с 5 години не съм се заглеждала,защото ми се виждат големи за мен.
Не съм много сигурна, но мисля, че е незаконно да имате връзка. Все пак ти си малолетна, а той не....но не съм особено запозната, трябва да проверя.
Малолетни са до 16, след 16 са непълнолетни. Или ако тя е по - малка от 14 и е правила секс, то този, с който тя е спала трябва да бъде съден, независимо, че е било с нейно желание. Ако е над 14 и родителите и не одобряват някой от кандидат зетьовете могат да го съдят само ако е правил секс с нея насилствено.Първоначално написано от ifilin4ica
Апф..
Закакво изобщо си с него ?! За Бога момчетата ли свършиха на тази земя ?! Защото аз лично вчера на центъра доста видях, не знам ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
АХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХА![]()
Може да ти е баща е ;Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Леле...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
^ аха, това е въпросът. Какво правиш ти? Има доста момчета да ти кажа, ама нямам предвид 30-годишни педофили. Осъзнай се малкоПървоначално написано от txm
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Кфа любов, мари?Той ти казва да не гледаш сериозно на него...Първоначално написано от Mishochka
Попринцип годините не би трябвало да са проблем, когато характерите и интересите на хората са съвместими. В твоя случай обаче годините са ужасен проблем, защото явно момчето с, което си те приема за прекалено малка.
Животът е адът описан в Библията!
А ти знаеш ли, че тоя във всеки момент могат да го съдят за педофилство?!![]()
^ Ако това се случи, авторката ще му носи стекове цигари в затвора и домашна МУСАКА!![]()