- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 години по-голям от мен ;[
А аэ ходя с 50-годишен.
[size=7][b][u]fosse cos
Епп .. Ти си адскии зле .. К'ва любов .. Ехаа .. И ако той е момче .. Аз съм трамвай ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
дуд.. може да ти е бащаако продължавате в същия дух нищо чудно да си от онези млади майки... не че ти го пожелавам де ; )
малиииии![]()
ОБИЧАМ ТЕ
ЛЕЛЕЕ .... НЕЕЕЕЕЕЕ .. НЯМА ПО ЗАКОСТЕНЯЛИ МОЗЪЦИ ОТ ВАШИТЕ !!!!! ЩОМ МОМИЧЕТО Й ХАРЕСВА ПО ТОЗИ НАЧИН,ТАКА ДА БЪДЕ !!АЗ СЪМ НА 17 И ИМАХ ВРЪЗКА С 30 ГОДИШЕН .... И КАКВООООО ??? ПО - ГОЛЕМИТЕ СА МИ СЛАБОСТ , А НЕ НЯКАКВИ ПИКЬОВЦИ НА ПО 17 - 18 ГОДИНИ , КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ.ИСКАМ МЪЖ !!!!!!
ти май за много голяма се помисли?
още мензиса ти не се е уточнил, ходи с разни чичковци..
За твойта възраст,да проблем е .Както казаха и преди мен имате различни интереси,различно виждания,мечти,желания и така нататък ... За мен такава връзка няма бъдеще ...
Отнво: Търся серозен мъж между 52- 79 години, материално осигурен и с КАМАЗ. По възможност снимка на КАМАЗ- а.
Аз няма да те упреквам.. И аз съм имала такава връзка, нашата разлика беше 10 години... все тая. Любовта не пита, не си виновна, че си влюбена, отдай се на тази любов, но знай, че тя ще свърши. Годините са проблем от тази гледна точка, че на него кажи речи му е време за деца.. просто животите ви са на ралични етапи, което не изключва възможността за хубава връзка, но щом ти е казал това.. не го мисли, имай еднона ум, но не съсипвай хубавите моменти с мисли за бъдещето ...![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Първоначално написано от Adda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали нема да я убия на място ако я видя с баща ми ..
![]()
неква пикла колко мене ще му се натиска .. Хах я У левУ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ти чуваш ли се .. Мен ако ме питаш са все едно 4 месецаПървоначално написано от elsy
![]()
Не мога да повярвам какви умни теми има...![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
той ли е 14 години по-голям от теб или ти си 14 години по-малка от него?
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Аз на 30-годишните говоря на Вие,а вие тука се чудите дали можете да имате връзка....Не те съдя,просто искам да те попитам за какво точно си говорите,какво правите заедно?Чисто любопитство.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Това момче наистина може да ти бъде татко![]()
Абе я го взимай, живота веднъж се живее, какво ти пука, какво мислят другите ? За любовта разлика и години НЯМА !!! Прочетох няколко отговора " ти си на 16 за каква любов говориш", айде сега да не почвам да слагам линкове към техни теми, в които те разказват, че обичат !!! Нека не ти пука, прави каквото искаш, аз бях на твоето място, но моят беше на 24, а аз на 14 изпуснах шанса си и сега съжелявам, не пропускай своя шанс за щастие и любов, но и не очаквай много щом той ти е казал така !![]()
Стига бе ами много ясно,че ще си малка за него,той може да ти е баща
Вече му трябва семейство а с теб няма такъв шанс![]()
![]()
![]()
ама ти сериозно ли
![]()
![]()
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...