- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 години по-голям от мен ;[
ЕБАСИ ПРОСТИЯ НАРОД
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
На 30 не е момче, а си е направо мъж. И да, за мен годините биха били проблем... Предпочитам разлика от най-много 5 години.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И нека онези твърдоглави некадърници да говорят, че любовта нямала граници![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Абе какви сте вие че да и казвате с кой да спи и с кой не?Преди време имаше тема пак за големи и каква разлика е добре и разни такива,кой какви удоволствия имал и с колко годишни.Тогава едно 70% от вас казаха че ходят с по-голямо момче от порядъка на 7-10 години разлика.Мисля че повечето тинейджъри като видят че някой се настървява срещу човека от темата и другите безроподно го следват..Съжалвам но всеки ден ви чета темите и понякога чашата прелива.Когато следващия селяк на 16 ви напише ебе ми се искам кифла,сигурно ще напишете ами нормалнооо все пак си малък..Моля ви не изпростявайте и не се имайте за богове та да определята кой с кого трябва да е с колко годишен
А по темата:Авторке,не сме ние хората,които да те съдим дали е редно или не.Ние сме хората,които можем единствено да ти помогнем било то с кураж,добра дума или подходящ съвет,за който ти преценяваш дали да слушаш.Едиствено се запитай би ли го запознала с най-близките си роднини.Представяш ли си нещо по-сериозно освен сексуално обвързване?И има ли бъдеще такава връзка?Ако отговора поне на един от тях е положителен-то тогава има смисъл![]()
Сорри, но не мисля че една такава връзка би била добре.. прекалено много са годините..не е ли по-добре да се ориентираш към някой по-малъкк бати??
I don`t care .. ;] ..
Той е педофил,а ти си болна
А може би луда
Аз съм на 16,баща ми е на 36...
що не помислиш за тая разлика във тяхната възраст,а?
Първо, това не е момче, а мъж.Първоначално написано от Mishochka
Второ, 14 години?! Та той може да ти е баща, бе!
Трето, мъжете на тази възраст, които се занимават с момиченца като теб обикновено са болни педофили. Предлагал ли ти е секс?
![]()
Извода от историята ти е ,че ти си глупава , а той е педофил ....
Вашата разлика наистина е доста голяма, а пък и той самият ти е казъл да не очакваш нищо сериозно във вашата връзка! Така, че моят съвет към тебе е да си намериш някое друго момче, с което възрастовата ви разлика да не е много голяма![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Годините не са кой знае какъф проблем .. проблема е там, че имате различен начин на мислене , различни искания .. а и щом ти е казал да не вземаш нещата на сериозно значи те има за някфа временна занимавкапо-добре не се занимавай..
ОМГ...Това е подсъдимо...![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ъъ кукло той ти го е казал направо в очите,че е с теб само за да се чукате...
Не е, щом е по нейно желание и тя е над 14 дори секс може да си правят и нейните родители нищо не могат да кажат.Първоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
ей такива пък застреляни момичета най много ме радват. момче вика на 30 години. Той може да ти е баща бе ти чуваш ли се и ти казва че е с теб само да може да чукне нещо младо а ти сиг си мислиш че те обичаа и че иска да бъде с теб заради хубавите ти очи![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
може да ти бъде баща![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Ако е под 18, си се води педофилия и родителите могат да го съдятПървоначално написано от amk933
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
осъзнавай се и го зарязвай тоя..мисля че от мненията до сега трябва да си разбрала,че това НЕ Е ПРАВИЛНО!
I don`t care .. ;] ..
Emi az ne iskam da te sadq 6toto ne se znae kvo moje da stane...oba4e iskam da te popitam imate li ob6ti interesi s toq muj 6toto toi si e muj?![]()
Ти ДОБРЕ ли си??????14 години по-голям...........Изобщо кво си мислиш....мани го тоя бе
Not Perfect....Just BETTER than HER....
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от Cinderella92
еее добре, че поне един човек мисли като мене..![]()
I don`t care .. ;] ..
Множко е мама му стара...
xhAUXhxuHuh Е НЕНЕ. Тва може да е много оспорван въпросПървоначално написано от Stan4o123
![]()
Такааа по тема незнам кво да кажа, но определено искам да добавя (хаха) това ДА НЕ ХРАНИТЕ малките момичета които ходят с възрастни нито обратното... Нека бъдем солидарниНали един ден и ния ще сме на по 30 и ние ще искаме млади млади
малки... (поне аз) предполагам...
Дам, добро мнение дадох
![]()