- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 години по-голям от мен ;[
Ако не те приема на сериозно не се занимавай. А иначе... правили ли сте... секс?![]()
сигурно ако отговорът е да следващия ти въпрос ще е "как беше"Първоначално написано от PlayMyMusic
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ммм дори и за нас да не е ... достатъчно е, че той ти е показал, че за него явно е проблем .. и аз не удобрявам голямата разлика в годините, особено след като си на 16 . . .![]()
ТЯ е с 60 години по голяма от мен и ми каза да не взимам нищо помежу нас на сериозно ,но много я обичам.
Според вас годините проблем ли са ?
УАТ ДЪ ФЪК ?![]()
![]()
По темата: иска млада шундричка момчето и т'ва е. Чака да му кажеш ,че си готова.От 2 месеца ходите вече.. и к'во прайте толкос като ходите? Къде ходите?
Таа лелка ^^ ше я мина и аз нищо че съм моме,а па я не нападайте авторката,просто всеки има различни вкусове + тва че не е нищо сериозно и =>скоро ше се разделят relaaaax niggaaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
лелеееееееее не помня от кога не съм се смяла толкова много
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
очите ми се насълзиха чак![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Колкото и да те убеждаваме каква грешка правиш, ми се струва, че няма да хванеш вяра, докато не си "строшиш сама главата".
Късмет каквото и да решиш!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Уоу.. момиче.. на 16 си.. забавлявай се.. не си пропилявай живота.. а определено с 30 годишен правиш точно това![]()
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
Ест че 14 години имат значение след като си на 16.. неусещаш ли че щом ти е казал да не приемах насериозно връзката ви значи те използва само за секс
Каква любов бе мила? Ти си на 16, той е на 30 - мислиш ли, че между вас има чувства? Той самият ти е казал да не взимаш нещата на сериозно => той не те взима на сериозно и е много вероятно скоро, след като му пуснеш няколко пъти, да те зареже...Първоначално написано от Mishochka
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ти ако очакваш да те обича...ще те ползва докато му пуснеш и после няма да си спомня за тебТой сам ти е казал,че между вас не може да има нищо сериозно,мисля че няма какво да говорим повече
ми такава голяма разлика...нищо няма да излезе
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
14 години разликанаистина са проблем
Какво общо можеш да имаш ти с 30 годишен човек . Сигурна съм , че той те използва за да спи с теб
14 години са си доста голяма разлика а и не само в години а и интереси ..![]()
lady
Нека кажем не много вероятно ами Със сигурност.Първоначално написано от GossipGirl89
Иначе наистина немога да разбера каква е тази мания всички хлапета да стават големите какички и играчи, Чакайте малко бе ! то с времето ще си дойде не се излагайте...аз ако можех да си варна безгрижните ученически години щеше да е супер ...
Та по темата, недей се занимавай с глупости малката намери си някое приятелче към 17 години и се радвай.
ем по принцип не би трябвало да е чак толкова по-голям от тебе ама пък майка ми и баща ми имат 13 години разлика![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Напълно съгласна съм..Първоначално написано от GrIp
Остави го този "чичко"..Намери си "батко" до най-много 20 (ако си на 16 де) 4 години не е много голяма разлика,ама 14 години е МНОГО голяма разлика..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мишочка, /исках да го кажа / то дори годините да не са проблем, а те са, той самият има проблем. Има ли значение ние кво мислим, при положение, че той не иска нищо сериозно? Изобщо като се замислиш защо един 30-годишен вече доста зрял човек ще се захваща с 16-годишна пуберка /нищо лично, тук всички сме такива/ освен, за да си прави кефа и да я използва вместо надуваема кукла... Все пак надуваемите кукли хич не са евтини...
Отвори си очите.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Аааа ей това ... Отварянето на очкитеее това еее разковничето в голям процент от вс случки