- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 години по-голям от мен ;[
имаш си втори баща браво![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Значи си поредната бройка.Първоначално написано от Mishochka
В този случай годините определено СА проблем.
ъ-ъ.... педофили.com?
REGGAE BOOM <3
в този случай да проблем са ..![]()
и какво момче бе т'ва си е чист чичко ..![]()
![]()
боже мой.. че той може да ти е баща![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Годините определено са проблем...![]()
Вие сте от две съвсем различни поколения. Не вярвам да имате много общи неща...
Единственото, което ви свързва е може би секса. Човека е прав, че не бива да очакваш нищо сериозно.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Проблем са до едно време, но на тази възраст определено са проблем и то голям.Послушай го и не взимай нищо на сериозно, защото после ти ще страдаш.Това не е момче, а мъж, знаещ какво иска от живота.Все пак е на 30, замисли се малко .. време му е вече за жена, за деца .. ако и няма такива !![]()
мирише ми на прокурор![]()
иначе какво можем да ти кажем ето виж тои сам не приема връзката ви на сериозно ...
Ква любов с 30 годишен, бе?Първоначално написано от Mishochka
Я по-добре се събуди. Той у затвора, ти у лудницата трябва за отидете. То бива да се излагаш, ама чак толкова? Тъп народ сме, ей!
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Абе аз знам за една на 16 и ходи с 47 годишен... пък
Нямам думи просто....![]()
Това е ужас бе момиче напусни го забрави го.Фани някой с 2-3 год по голям или на тфойта възраст лелеле малеепознавах 1 така миналата год от моито даскало беше 8ми клас и ходише с 33 годишен това са твърде зряли мъже за вас..Вие понякога момичетата наистина прекалявате..А и не очакваи нещо повече от секс с него ани мн да му направиш кефа и ще те зафърле както казаха другите..И щом ти е казал че няма нищо сериозно направо си те използва като играчка :P
![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от iashxui
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Щом си го обичаш бъди с него.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
+1Първоначално написано от 3oPuTy
Зарежи го и си хвани момче около твойта възраст 17-18 айде до 20,но на 30 години лолл
1-во че може да ти е баща а ако си решила да дадеш още младото си и недоразвито тяло някъф 30 годишен да яде хубавата ябълка се оправяй за какво си с него не мисля че изобщо се допълвате и имате еднакви интереси да не говорим че изобщо не се развивате заедно в живота
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Не си ли прекалено малка за него?Събуди се!![]()
за кфо изобщо си се занимавла ?! кой знае .. сигурно има дъщеря на твойта възраст![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
и ти ли мила![]()
при нас аз съм на 13, а той на 35![]()
обичам го много .. и той мен ...
каза, че ще ме чака да порасна![]()
сега иска да му родя деца, ама аз не искам, защото ако са близнаци как ще обясня от кого е другото дете![]()
стига се филмирахте![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ходила съм с 26 годишен .. знам какво е .. но повяравай .. остави го не ти трябва.. ти докато станеш тамън 18-20 годишна.. той вече с бастунче ше ходи..![]()
пфф нямам думи .. мноого сте тия с чичковцитемомичета вие не сте добре
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Ей с широко затворени очи сте с тез 30-годишни '' момченца ''![]()
рамо до рамо със себе си...