Драги съфорумци,с настоящата тема не искам да убидя никого,а просто изразявам мнение.Знам че има такива теми доста,но както казах изразявам мнение.
Днес една приятелка,която учи в Сф ме накара да идем на чалготека,въпреки че бях твърдо против отидох за да си направи тя кефа.
Аз не съм почитателка на тази музика и ми беше доста странно там.Гледам някви чалгарчета се кълчат на преслава.Но ми беше смешно.Смешни ми бяха...А като се заслушах и в текстовете щях да падна.Само секс,пари.Тесктовете ми се сториха много повърхтностни,еднообразни. Засягат почти една и съща тема-любов и всичко около нея-сълзи,изневяри бля-бля.
Гледах ги и се чудех какъв пример дават чага певците на поколенията след нас? Да правят секс за пари,да сменят гаджетата като носни кърпи,да се интересуват само от материалното.Гледах ги и се чувствах някак си над тях.Тея малки нищожни същества,дето праскат кючеци каква ценностна система имат и имат ли изобщо такава?Чувствах се над тях,защото не слушам долнопробна музика и за мен живота не е само пари,коли,секс и апартаменти.Те са много зле и няма да се оправят никога.
Още въднъж не искам да убидя никого.Просто изказвам мнение.И не пишете тъпи коментари ако обичате-няма да ме засегнете.
Благодаря за вниманието!
Welcome въ клуба.![]()
Аз за това не посещавам такъв тип заведения.И мен ме дразнят.Толкова са зле и някак странно безгрижни,сякаш нищо друго освен деградиралата им музика не ги интересува.
Просто психиката ми не издържа.
![]()
Целкай вената и оди пикай па легай.![]()
Поредната тема....
Абе вие няма ли да се спрете!![]()
Тесктовете ми се сториха много повърхтностни,еднообразни. Засягат почти една и съща тема-любов и всичко около нея-сълзи,изневяри бля-бля. ........
ха и другите к0 засягат ... тес американските да не би да пеят за министъра на финансите или кризата в България![]()
![]()
.. пфф хуу че не харесваш тоя стил ... ама с тъс логика то сичките песни са на тема:любов,пари.. и т.н. .. а чалгата просто е различен стил от другите ... например рапа .. те си имат личен стил на обличане,танците им са специфични,музиката и изобщо ... така и чалгата е различна ... повечето не я харесват защото певиците им били искуствени,били като к***и в клиповете .... еми к0 американците или които и да са те кф0 да не би да са със забрадка в клиповете ... даже бих казала че техните клипове са много "по-скандални" от нашите ...
... всеки се опитва да се хареса на хората по един или друг начин ..
Даже няма да прочета поста ти,а ще те поздравя с една песен..
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:f8babbb6[/vbox7]
не се изказвай неподготвен,прасе
Първоначално написано от Di
![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от vaniliika
ахаха обаче чужденците не се ограничават само в такъв стил... докато при нас преобладаващи са фолк циците![]()
Да не правя нова тема.Някой знае ли как се казва тая песен ? http://www.vbox7.com/play:d50eb051&start=209
What i want is obvious , what i love is unique
Първоначално написано от Di
удриии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fergie - Labels or loveПървоначално написано от Fiki_
Иначе по темата с чалгата съм съгласна с авторката,тва е най-долнопробната музика![]()
Am I invisible because you ignore me?
ако сравняваме с американците всичко.. знаеш ли докъде ще стигнем? До истината, а именно - България е една деградирала държавица, пълна с деградирали лапенца, които се мислят за компетентни, сравнявайки чалгата с другата музика... ъъ, още нещо - виж сега, в така често споменаваната от тебе Америка (същност наричаща се САЩ) звездите не влияят на облеклото на дечицата.. най-малкото за пример давам Лейди Гага.. ако някой се облече като нея ше има смъртни случаи от смях най-малкото... а какво наблюдавам в милата ни родина - момиченца, на възраст около 12-13, разхождащи се с полички, които имат по-малко плат от вратовръзка, които си повдигат самочувствието (което пък няма покритие) от минувачите, подсвиркващи зад тях... Къде отидоха джентълмените? Някъде под мускулите на тръскащите се мъжагиПървоначално написано от vaniliika
Къде отидоха нормалните взаимоотношения и сериозните връзки?! НА МАЙНАТА СИ!
Първоначално написано от Tempest
Къде отидоха джентълмените? Някъде под мускулите на тръскащите се мъжагиКъде отидоха нормалните взаимоотношения и сериозните връзки?! НА МАЙНАТА СИ!
ам за тфа съм съгласна с теб.... днес всичко опира само до едната свалка и нищо друго .....![]()
абе тука като гледам само 3 стила музика знаете.. чалга,рап и тия американските изгъзици..![]()
Who's next!
Има доста рап песни, които са на социални теми. Що се отнася до рока и метъла то в повечето песни има страшно много смисъл. А чалгаризацията деградира обществото. Въпреки, че не отричам стила напълно и там има някакви проблясъци. Имаше една песен на Ивана - "Аз съм с теб" мисля, че се казваше - тя е смислена, но една птичка пролет не прави.