Драги съфорумци,с настоящата тема не искам да убидя никого,а просто изразявам мнение.Знам че има такива теми доста,но както казах изразявам мнение.
Днес една приятелка,която учи в Сф ме накара да идем на чалготека,въпреки че бях твърдо против отидох за да си направи тя кефа.
Аз не съм почитателка на тази музика и ми беше доста странно там.Гледам някви чалгарчета се кълчат на преслава.Но ми беше смешно.Смешни ми бяха...А като се заслушах и в текстовете щях да падна.Само секс,пари.Тесктовете ми се сториха много повърхтностни,еднообразни. Засягат почти една и съща тема-любов и всичко около нея-сълзи,изневяри бля-бля.
Гледах ги и се чудех какъв пример дават чага певците на поколенията след нас? Да правят секс за пари,да сменят гаджетата като носни кърпи,да се интересуват само от материалното.Гледах ги и се чувствах някак си над тях.Тея малки нищожни същества,дето праскат кючеци каква ценностна система имат и имат ли изобщо такава?Чувствах се над тях,защото не слушам долнопробна музика и за мен живота не е само пари,коли,секс и апартаменти.Те са много зле и няма да се оправят никога.
Още въднъж не искам да убидя никого.Просто изказвам мнение.И не пишете тъпи коментари ако обичате-няма да ме засегнете.
Благодаря за вниманието!