- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хора плс дайте ми съвет кфо да прая :S
Според вас нормално ли е баща ви постоянно да ви крещи и вика за всичко което стане без да имам капчица вина? Между другото имам брат и той винаги е божа кравичка :@![]()
![]()
![]()
![]()
И брат ти е по-малък от теб ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Хаха... всяка неделя.. понеже тръгва за Козлодуй и няма да си е вкъщи 1 седмица...Е! ако става на въпрос еври дей ми се кара ,ама.. кво да го правя..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
а брат ми е по-малък 6 години демек са е в 5 клас аз в 11 и кфо само на мене се вика за некфи тъпотии све едно аз си няям друга работа![]()
pri men e sashtoto brat mi e 5 klas aa az 11 i se za vsichko na men se karat ujas naprao mi e pisnalo nz kak izdarjam idemi da nabiq brat mi shot e syper mega idiot i vse toi ne e vinovenПървоначално написано от Everytime
Йоо...ние със сестра ми сме така.Само че аз съм на 14,а тя на 20.Първоначално написано от Everytime
Да ти кажа чесно преди и нея и се караха така.Но спокойно скоро ще отшуми...При нашите беше криза на 30-те...Сега не ми се мисли за кризата на 40-те
аз добре ше ти дам съвет, ама ти кво ше ми дадеш ?
the sky is the limit.
ммм .. дааа познато чувствто само че имам двама по малки братя .. нищо живее са :Д горе главата
![]()
![]()
![]()
Изкарай брат си виновен за нещо и виж как ще реагира.Иначе положението ти е много кофти и се съмнявам, че може да направиш нещо с което да го подобриш. :S В най-лошия случай ще трябва да изчакаш няколко години докато брат ти порасне и изпростее
![]()
ако ти се карат заради брат ти-бий гоПървоначално написано от Everytime
![]()
и без това ти се карат,заради него(за неща,които не си направила),та ако го набиеш какво толкова ше стане-пак ще ти се карат,ама друг път няма да смее да те изкаже![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Човек,аз тази седмица така жестоко се карам с нашите,че в момента не си говоря изобщо с майка,а с баща ми само по служба.Ще кажа само,че ми е много айляк-няма кой да ми мрънка,никой не ми дава акъл.
Офффф да ви имам проблемите.... при мен е точно обратното, че и отгоре, аз съм по-малката и всеки за всичко на мен си го изкарва, тежък ден - естествено аз съм виновна, шефа е гаден - е кой друг освен мен да е виновен .... ако имаше как и за глобалното затопляне аз да съм виновна ...... Ама аз вече свикнах, те ми викат, а аз виновно кимам с глава, после си плача в стаята и ми олекваСега си мислите, че съм някакво проблемно дете, пиянде или нещо такова, но съвсем не е така, отличничка съм, подреждам, чистя, готвя ( мама няма много време и домакинството е моя грижа), но явно и това не стига .... Още няколко години ще ги изтърпя после....ще правя к`вото аз си знам
не смятам изоообщо някога да се сетя, че имам семейство
![]()
ооо!На мен викането вече ми се струва нормално ние сме стигнали до другия етап..
Малко синини в повече..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
усещам, че и при мен ще се стигне до другия етап, в процес на преминаване сме. Баси писна ми и на мене, честно...преди бяха виканици, караници, скандали, но напоследък си позволява и да ме удря...Но нашите скандали са главно заради сестра ми - на 7 е, аз съм на 15...хич не ми е лесно. Ако ще в друг град да съм и тя да ревне - аз съм виновна. Ако ще 7ца да имам в даскало, голяма работа...Ако ще целодневно да гледам сестра си, не съм я гледала достатъчно. Знаете ли кви грижи полагам...почти всеки ден я вземам от даскало, помагам и да си напише домашните, храня я, правя всичко, квото иска и накрая като ме издразни с нещо, леко да и кресна или дори съвсем леко да и посегна, дори и удар не е, ами замах и се разреве се едно я колят. Писна ми и на мене, писна ми да съм детегледачка, миячка, готвачка и т.н. Искам да си живея като другите на моята възраст...Първоначално написано от mOBSCENE
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!