СТИГА СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЯ ТЕМА ..![]()
ХОДЕТЕ ДА ОТГОВАРЯТЕ НА ДРУГИТЕ !
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от laji4ka
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
Що изпростявате толкоз, вие сиво вещество нямате лиси?
Между другото - тъпа си. Заеби го. Дори и да те обича, не го показва изобщо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не те обича,ти няма да му пуснеш следователно той ще намери друга .. и тя ще си мисли,че той я 'обича',ще му пусне и ще живеят щастливо може би.![]()
Не смей да му пускаш! Тоя:
1. Не те обича.
2. От теб се е надявал главно/може би единствено на секс.
3. Иска от тебе нещо, което е противоестествено да му дадеш, когато си едва на 13.
Тъй че съжелявам много, но единствената възможна опция е да го зарежеш.
Щом толкова лесно се сърди и то за такова нещо, просто не си заслужава. А и след като е поставил въпроса така, значи трябва да избираш между достойнството си и него. Помисли кое ти е по-ценно.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
според мен щом е поставил въпроса така определено НЕ те обича и такава връзка няма смисъл да продължава.И не прави неща които не желаеш само и само да си с него.
неможеш ли сама да се сетиш какво трябва да направиш?
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Той е кретен. Съжалявам.
Не заслужаваш такова отношение.
The blood that binds us ..till death unites us
Защоооо, защо първо това ми се наби на очи![]()
Зарежи го, откаде на каде ще му "пускаш" . Ако те обича ще се задоволи биз да му "пуснеш" .
не те обича, не му пускай, зарежи го. просто няма какво друго да направиш - не е трудно и сама да се сетиш![]()
Stay up all night with the stars *
![]()
1. Той незнае как да те обича и неможе да те обича.
2. На всички ни е известно каква е целта на 13-14-15-16 годишните момчета, защо са с едно момиче (сама описа какво ти е написал).
3. Твърде малка си за да си влюбена и да искаш да си с него само, живота е пред теб, момчета колкото искаш.
Моето мнение ? Гледай си училището, бий му шута и си намери някой маняк на Need For Speed или World of Warcraft.
:P:P
А кво друго да ти кажем бе,момиче,то тва е истината...Първоначално написано от laji4ka
Брях,брях
Вие изкарахте момчето дялов. Тааа и ти малко си си виновна, че си казала "Да не си и мечтае." Не знам какво бих мислила на твоите години ако съм с момче от 7 месеца. [Аз съм на 15] Както и да го погледна на моята възрост 7 месеца са много време, а да не говорим за твоята. Не казвам, че си малка. Защото малък или голям на години - няма значение, а на разум, така да се изразя. За това връзката ви е дълга, ако не беше тоставен така въпроса за секса, бих си помислила, че е и много здрава. Но виж, доколкото разбирам ти не си готова да го направиш за пръв път, за това - недей. Опитай да му обясниш, че искаш да си с него, но още не си готова за секс. Не вярвам да е с теб само забади секса. Все пак това са 7 месеца. Друго не мога да ти кажа. Но дръж на достойнството си.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Жалки сте и тримката![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
мерси много .. айде стига толкова по тая тема![]()
![]()
![]()
![]()
И това, ако е обич. Не мога да ти кажа нищо друго освен да не се занимаваш с него. Щом не е готов да те изчака и се сърди, не мога дори да си помисля, че те обича.
Още си малка и има много време да се занимаваш с момчета, не прибързвай, за да не съжаляваш след това.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Оки-доки.Само нещо - представи си, че той ти прати хроно, в което негов приятел казва, че щом сте заедно от толкова време, значи малко или много сте влюбени, а твоето момче отговаря "К'во?Да я обичам?Ха!Може само да си мечтае!"Първоначално написано от laji4ka
![]()
![]()
Чаткаш ли сега къде лежи коренът на тъпотията ти?![]()
![]()
Също така, тая подозрения, че приятелката ти (която е питала за секса), е комплексирана пача, а приятелят ти - тънкообиден женчо.Нищо лично.![]()
all day... all night... what the fuck?!
и аз като отворих темата първо това видяхПървоначално написано от FromAutumToAshes
.
Иска секс човека.Не те обича
Недей да го търсиш, докато той не те потърси. А ако не го направи, знаеш. Не си заслужава да се занимаваш с него, щом ще е с теб само за единия секс.Плюс това си на 13 години и тепърва ще срещаш момчета. Успех
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
За каква обич става въпрос на 13 години, че нещо не мога да цепна.
Зарязвай го и толкова.. Няма да излезе нищо свястно от него.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
седем месеца са много време , но още си малка за това което иска тойГовори с него мисля , че ще те разбере
:P
Don`t guve a fuck ! xaxa
Първоначално написано от cookie_master
А, добре. Успокоих се. Викам нещо да не съм бъгнат![]()