шок и ужас![]()
![]()
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Сиг те обича,но треа да разбереш,че на момче да кажеш "има да мечтаеш да ти пусна" е най-голямата грешка ... кажи друго например има време за всичко,не се чуствам готова ... той е бил на ясно че нема да му пуснеш та той е на 14 нз дали му се пика или му се ебе ...Първоначално написано от laji4ka
Първоначално написано от Bellatrix
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Офф какво очакваш да ти кажем ?! Явно е с теб само за секса шом така реагира сама не моеш ли да го осъзнаеш![]()
![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
Баси обичта баси детските изпълнения .. страшен шок напрао..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пиши де кажи кво е станало
Малка си да имаш някаква сериозна връзка. Ама детето си има пълното право да е обиден и ядосан. Живо същество е, има си и той нужди. Ти го представи като някакъв си там предмет дето хич не ти пука на него кво му е и как му е. Той се е усетил за какво го имаш и за тва така е реагирал. Съжалявам, ама аз лично до 6-тата седмица (max) не си ли го получа споменатото -
Bye.
Next !!!
Интересното е ,че винаги те са си го искали и то винаги преди този период.
"Накъде отива светът" - права си.Той на 14 няма 10см патка ша ми е*е.Смешен е честно ти казвам
Аз пък не мисля , че те обича ..
Щом е спрял да комуникира с теб по сякакъв начин след като е разбрал , че ще си мечтае да му пуснеш ... Кофти тръпка .. Сории ама ..![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ти кво 7ми клас ли си? Имаш два избора. Единият е да му пуснеш. Другият е да осъзнаеш на каква възраст си и дали изобщо ти трябва приятел.Първоначално написано от laji4ka
Пхахахаха тоя е ебати нетактичния ненормалник ..
На 14 той сигурно незнае пикай ли му се, или няква друга
работа му се прави ...![]()
![]()
![]()
Ехее къде си бе "playboy" хаха .. Ела да видим дали ще си го получиш преди този периодПървоначално написано от tihichkoto
![]()
Ще ме разплачеш ..
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .