Здравейте на всички. Не знаех къде точно да пусна темичката за това реших да я пусна тук...
На 13 съм имам си приятел от 7 месеца той е една година по-голям от мен.Вчера обаче една приятелка ми каза,че са тръгнали слухове,че щом съм с него значи му пускам. отговорих и че ще има да мечтае след, коетому пратих хронологията. и той каза значи ще има да мечтая а ? и аз му казах да ... (мамка му на 13 години съм на къде отива тоя свят ) и той почна да ми обеснява как неможе да продължаваме така и ми изръси .. егати обичта ти ако ме обичаше ... ама той нормален ли е .. няма значение .. скарахме се и сега не ми пише ... нито ми вдига .. нито иска да се видим .. и т.н. вярвам му , че ме обича .. а аз по него съм полудяла искам да съм с него,но незнам какво да правя ...
Моля ви без изрази от сорта : офф леле заеби го .. или ... само на 13 .. много си малка .. тоя е луд и т.н.
Ти кво 7ми клас ли си? Имаш два избора. Единият е да му пуснеш. Другият е да осъзнаеш на каква възраст си и дали изобщо ти трябва приятел.