.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: шок

Град
    Сектора
    шок и ужас

Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

Голям фен

Re: шок

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    Здравейте на всички. Не знаех къде точно да пусна темичката за това реших да я пусна тук...

На 13 съм имам си приятел от 7 месеца той е една година по-голям от мен.Вчера обаче една приятелка ми каза,че са тръгнали слухове,че щом съм с него значи му пускам. отговорих и че ще има да мечтае след, коетому пратих хронологията. и той каза значи ще има да мечтая а ? и аз му казах да ... (мамка му на 13 години съм на къде отива тоя свят ) и той почна да ми обеснява как неможе да продължаваме така и ми изръси .. егати обичта ти ако ме обичаше ... ама той нормален ли е .. няма значение .. скарахме се и сега не ми пише ... нито ми вдига .. нито иска да се видим .. и т.н. вярвам му , че ме обича .. а аз по него съм полудяла искам да съм с него,но незнам какво да правя ...

Моля ви без изрази от сорта : офф леле заеби го .. или ... само на 13 .. много си малка .. тоя е луд и т.н.
    Сиг те обича,но треа да разбереш,че на момче да кажеш "има да мечтаеш да ти пусна" е най-голямата грешка ... кажи друго например има време за всичко,не се чуствам готова ... той е бил на ясно че нема да му пуснеш та той е на 14 нз дали му се пика или му се ебе ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Не смей да му пускаш! Тоя:
    1. Не те обича.
    2. От теб се е надявал главно/може би единствено на секс.
    3. Иска от тебе нещо, което е противоестествено да му дадеш, когато си едва на 13.

Тъй че съжелявам много, но единствената възможна опция е да го зарежеш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Офф какво очакваш да ти кажем ?! Явно е с теб само за секса шом така реагира сама не моеш ли да го осъзнаеш
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Баси обичта баси детските изпълнения .. страшен шок напрао..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен
    Пиши де кажи кво е станало

Малка си да имаш някаква сериозна връзка. Ама детето си има пълното право да е обиден и ядосан. Живо същество е, има си и той нужди. Ти го представи като някакъв си там предмет дето хич не ти пука на него кво му е и как му е. Той се е усетил за какво го имаш и за тва така е реагирал. Съжалявам, ама аз лично до 6-тата седмица (max) не си ли го получа споменатото -
    Bye.
    Next !!!
    Интересното е ,че винаги те са си го искали и то винаги преди този период.

"Накъде отива светът" - права си.Той на 14 няма 10см патка ша ми е*е.Смешен е честно ти казвам

Повече от фен
    Град
    София
    Аз пък не мисля , че те обича ..
    Щом е спрял да комуникира с теб по сякакъв начин след като е разбрал , че ще си мечтае да му пуснеш ... Кофти тръпка .. Сории ама ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: шок

Цитирай Първоначално написано от laji4ka
    Здравейте на всички. Не знаех къде точно да пусна темичката за това реших да я пусна тук...

На 13 съм имам си приятел от 7 месеца той е една година по-голям от мен.Вчера обаче една приятелка ми каза,че са тръгнали слухове,че щом съм с него значи му пускам. отговорих и че ще има да мечтае след, коетому пратих хронологията. и той каза значи ще има да мечтая а ? и аз му казах да ... (мамка му на 13 години съм на къде отива тоя свят ) и той почна да ми обеснява как неможе да продължаваме така и ми изръси .. егати обичта ти ако ме обичаше ... ама той нормален ли е .. няма значение .. скарахме се и сега не ми пише ... нито ми вдига .. нито иска да се видим .. и т.н. вярвам му , че ме обича .. а аз по него съм полудяла искам да съм с него,но незнам какво да правя ...

Моля ви без изрази от сорта : офф леле заеби го .. или ... само на 13 .. много си малка .. тоя е луд и т.н.
    Ти кво 7ми клас ли си? Имаш два избора. Единият е да му пуснеш. Другият е да осъзнаеш на каква възраст си и дали изобщо ти трябва приятел.

Супер фен Аватара на zero
    Пхахахаха тоя е ебати нетактичния ненормалник ..
    На 14 той сигурно незнае пикай ли му се, или няква друга
    работа му се прави ...

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tihichkoto
    Малка си да имаш някаква сериозна връзка. Ама детето си има пълното право да е обиден и ядосан. Живо същество е, има си и той нужди. Ти го представи като някакъв си там предмет дето хич не ти пука на него кво му е и как му е. Той се е усетил за какво го имаш и за тва така е реагирал. Съжалявам, ама аз лично до 6-тата седмица (max) не си ли го получа споменатото -
    Bye.
    Next !!!
    Интересното е ,че винаги те са си го искали и то винаги преди този период.
    Ехее къде си бе "playboy" хаха .. Ела да видим дали ще си го получиш преди този период Ще ме разплачеш ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си