.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 205
    Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    Годините според мен не се чак от такова значение, важно е как разсъждава.
    Абсолютно вярно, има някои, които са станали на по 20-25 години, а се държат като на 10...

Град
    БоСтЪн
    нее
    O.o

Не виждам какво лошо има (:

И аз не виждам лошо. Найстина с батко е по - сладко но и с по - малък не е лошо. Кво като си по голяма 1-2 год... ако е свестен и не се лигави, нямаш проблеми

..зависи от възрастта,по -зрелите жени биха,но точно в тази възраст-не определено...аз дете ли ще си гледам или ще си имам приятел,който да ми вдъхва сигурност?
    i got a little Secret for ya..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    мда,защо не,ако ми се е доказал като трезвомислещ и уверен в себе си
    Абсолятно
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

емии да
    зависи от него ии външния му вид ;D
    * brunettes
    do it better ;] ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Стара Загора
    хах не естествено!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    По принцип си избирам момчета на моето ниво, дори на по-високо от моето. Такива, с които мога да се залея с простотия и да ми е забавно, но и да мога да си водя сериозни дискусии. Момчето до мен трябва да мисли трезво, да има опит, да може да ми помага в дадени моменти.
    Никога не съм била с момче, което е било по-малко от мен, хах, дори и не мога да си се представя. А ако срещна момче с година(примерно) по-малко от мен, което обаче отговаря на изисванията ми(част от които съм написала в първия абзац), нищо не би ми пречило да съм с него, най-малко мисли от типа "другите ще ми се смеят, че съм с по-малък".

Не..
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

хааа ии защо не
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Супер фен Аватара на kindergarden
    Че защо не?Тя сестра ми си пада малко педофилка,така че и аз може да съм го наследила

сигурно

в интерес на статистиката жените педофили са малко или ние не знаем защото никой не се оплакал
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Супер фен Аватара на cookie_master
    не мисля

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Нем-аз съм на 15 и по-малко от мене...

Град
    Пловдив
    Ех..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
    "16 годишните се държат като деца..."
    "Никога с по-малък от мене..."

Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
    Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    eдва ли

зависи според момчето
    всеки е различчен ;

ми понеже съм на 15 не бих.. нормално е да не искам-с колко 13 годишен.. мии.. няма да се разбираме-сблъсък на интереси и то големичък.. но това с годините си е в даскало,тогава си личи.Като сте на по 20 и няколко,2 години не са фатална разлика и не се усеща така както е в ученическите години.

ами защо не даже в момента ходя с момче една година по-малко от мен и мога да кажа ,че се държи мн зряло за възрастта си за разлика от други на неговата възраст : )
    п.с. на 18 съм .. ако е важно за темата
    Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Мега фен Аватара на babity
    Ако има с какво да ме "грабне" проблема е никакъв. Работата е там, че момчетата с година-две по - малки от мен мислят с недораслите си "патета" и просто не могат да ме впечатлят.

Супер фен
    Едва ли... трябва супер много да го харесвам
    nicolepcd

Ужаст

В моя колеж има една мадама на 22, където ходи с един 16 годишен пикльо. Момче... детето е 25 килограма с мокри дрехи, девствен мустак, немутирало(финно) гласче и с маниерите на едно малко, задръстено, супер срамежливо хлапе
    BTW: На 21 съм и знам за какво говоря. Ако някой може да ми каже какво "the fuck" става тук, ще му бъда много благодарен. По-късно ще дам и моето мнение по-въпроса, защото може и да греша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си