.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 205
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Ужаст

Цитирай Първоначално написано от tihichkoto
    В моя колеж има една мадама на 22, където ходи с един 16 годишен пикльо. Момче... детето е 25 килограма с мокри дрехи, девствен мустак, немутирало(финно) гласче и с маниерите на едно малко, задръстено, супер срамежливо хлапе
    BTW: На 21 съм и знам за какво говоря. Ако някой може да ми каже какво "the fuck" става тук, ще му бъда много благодарен. По-късно ще дам и моето мнение по-въпроса, защото може и да греша.
    18 сантиметра стават...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ами... добре, това ще го приема като вероятност, но нека да чуя и други мнения по въпроса.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от courtney
    Не мисля. Момчетата на 16 се държат като деца от детската градина, какво остава за тея на 14. Принципно момчетата узряват по-късно, затова оптималната връзка за мен би била обратната, обаче винаги има изключения. Аз не мисля, че бих го направила.
    За съжаление, повечето момичета мислят, че е нормално да са ебани 100 пъти на 16 годишна възраст - като теб.

Да, правила съм го. Не свърши кой знае коло добре. Сега вече предвид възраста ми може би би било различно, но тогава не беше.

Мии може би за момента не.Все пак и аз не съм особенно голяма,пък ако трябва да тръгна с още по-малък...
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Повече от фен
    Град
    Видин
    НЕ !

Имаше един от нашия клас с една година по-малък,но изглеждаше и мислеше като доста по-голям от момчетата мой набор,а и дори от някой по-големи.
    Така че,всичко си е до човека...

Град
    Враца
    Мога да направя компромис само за трима
    еlsy

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ходила съм с 1 год по-малък :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    зависи от много неща
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

1 мой фр преди 2 години (като бяхме на 13) беше по-умен от всичко хора на земята взети заедно.. сега нз ко е станало с него. Тва, че ушким е доказано, че момичетата са по-бързо развиващи се от момчетата е пълна глупост. Приятеля ми е участвал в 2-3 филма, много ТВ шоута и е ебати пича.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от anothertry
    1 мой фр преди 2 години (като бяхме на 13) беше по-умен от всичко хора на земята взети заедно.. сега нз ко е станало с него. Тва, че ушким е доказано, че момичетата са по-бързо развиващи се от момчетата е пълна глупост. Приятеля ми е участвал в 2-3 филма, много ТВ шоута и е ебати пича.

една птичка пролет не прави
    момичетата се развиват по-бързо
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    До 2 години по - малък да ..

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ех..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
    "16 годишните се държат като деца..."
    "Никога с по-малък от мене..."

Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
    Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.

Ето това е гадната истина .. Незнам какво им е кеф на някои да ходят с по 5,6 години по голями от тях .. Аз лично не бих го направила, имала съм този шанс, но не съм се възползвала, защото според мен това, че ходиш с по-голям и то доста не те прави по-умен или по-порастнал .. Аз лично съм ходила с по-малък от мене и не виждам нищо лошо в това .. Дори сега съм харесала по-малко от мен момче .. Всичко зависи от нагласата и от самото момче - ако е достатъчно порастнало за възрастта си - защо пък не ?!
    .. само болката е истинска ..

Голям фен Аватара на Yancheto
    Бих тръгнала с по-малък от мен. Но все пак тъй като и аз не съм много голяма, да нямаме повече от 2 години разлика. Като порасна, може и повече.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ех..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
    "16 годишните се държат като деца..."
    "Никога с по-малък от мене..."

Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
    Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.
    Много ми хареса как го каза!!!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    оф де да знам ... да .... не ..... да ..... не ...... зависи от много неща

ти луд ли си .. ако не е поне 7 - 8 год. по - голям не ставааа ..

НЕ знам, зависи от човека. Но по принцип съм сигурна, че бих била много предубедена независимо дали е по-малък или по-голям. Просто някак странно ми се вижда.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Да, бих Ако се харесваме/обичаме не виждам какъв е проблема
    Трагедията е пълна...

Град
    somewhere over the rainbow
    Че аз в по-големи от мен не мога да намеря това,което търся...
    Малко вероятно.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Мда.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от fflorinaa
    ти луд ли си .. ако не е поне 7 - 8 год. по - голям не ставааа ..
    Мда, ако не е на 30, а ти да си на 16 не е интересно.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Не мисля,че бих тръгнала..все пак дори и на моя акъл да е ми е някво странно аз ще съм му кака. Представете си аз да трябва да го защитавам от някой или нещо
    хахах ако е някво трикрилно гардеробче.. да видим кой кого.. иначе сестра ми е с по-малък от нея.. и сватбата им беше май месец ХА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си