- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?
18 сантиметра стават...Първоначално написано от tihichkoto
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами... добре, това ще го приема като вероятност, но нека да чуя и други мнения по въпроса.
Да, правила съм го. Не свърши кой знае коло добре. Сега вече предвид възраста ми може би би било различно, но тогава не беше.
Мии може би за момента не.Все пак и аз не съм особенно голяма,пък ако трябва да тръгна с още по-малък...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
НЕ !![]()
ходила съм с 1 год по-малък :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
зависи от много неща![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
1 мой фр преди 2 години (като бяхме на 13) беше по-умен от всичко хора на земята взети заедно.. сега нз ко е станало с него. Тва, че ушким е доказано, че момичетата са по-бързо развиващи се от момчетата е пълна глупост. Приятеля ми е участвал в 2-3 филма, много ТВ шоута и е ебати пича.![]()
Първоначално написано от anothertry
една птичка пролет не прави![]()
момичетата се развиват по-бързо![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от pwnage
Ето това е гадната истина .. Незнам какво им е кеф на някои да ходят с по 5,6 години по голями от тях .. Аз лично не бих го направила, имала съм този шанс, но не съм се възползвала, защото според мен това, че ходиш с по-голям и то доста не те прави по-умен или по-порастнал .. Аз лично съм ходила с по-малък от мене и не виждам нищо лошо в това .. Дори сега съм харесала по-малко от мен момче .. Всичко зависи от нагласата и от самото момче - ако е достатъчно порастнало за възрастта си - защо пък не ?!![]()
![]()
.. само болката е истинска ..
да![]()
![]()
![]()
![]()
Бих тръгнала с по-малък от мен. Но все пак тъй като и аз не съм много голяма, да нямаме повече от 2 години разлика. Като порасна, може и повече.
Много ми хареса как го каза!!!Първоначално написано от pwnage
![]()
оф де да знам ... да .... не ..... да ..... не ...... зависи от много неща
ти луд ли си ..ако не е поне 7 - 8 год. по - голям не ставааа ..
![]()
НЕ знам, зависи от човека. Но по принцип съм сигурна, че бих била много предубедена независимо дали е по-малък или по-голям. Просто някак странно ми се вижда.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да, бихАко се харесваме/обичаме не виждам какъв е проблема
![]()
Трагедията е пълна...
Че аз в по-големи от мен не мога да намеря това,което търся...
Малко вероятно.
Мда.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Мда, ако не е на 30, а ти да си на 16 не е интересно.Първоначално написано от fflorinaa
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хахах ако е някво трикрилно гардеробче.. да видим кой кого.. иначе сестра ми е с по-малък от нея.. и сватбата им беше май месецПървоначално написано от kukli4kata001
ХА!