.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 205
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Моят приятел е месец по-малък, но това няма значение, не е кой знае каква разлика Но разлика с години е немислима.Той няма да ми е нито на акъла, нито на нищо

Ако наистина ми харесва,да. В крайна сметка за любовта няма граници :P

Ако си пасваме ,едва ли ще е проблем
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Да но 1 година не повече

Re: За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Та въпроса е ясен - бихте ли тръгнали с момче,което е по-малко от вас на години..да кажем 1-2
    П.П. беше ми скучно,затва пуснах темата ако искате я трийте.
    зависи..ако ми харесва, защо не но мах 2 години [wait] ..нека не прекаляваме
    I don`t care .. ;] ..

аз мисля че няма нищо лошо едно момиче да тръгне с по-малко момче от нея (разбира се не повече от 1-2 години, защото тогава разликата много ще се набива на очи)...но повечето момичета на 14/15/16 години се заглеждат по батковци и си мислят че така е много по-добре....а въпросните батковци в повечето случаи искат само и единствено секс и търсят 4-5 (и повече) години по-малки момичета, защото не могат да си намерят на тяхната възраст...
    Според мен когато в една двойка и двамата са на горе-долу едни и същи години имат много повече общи теми и изобщо всичко е по-нормално...аз си нямам понятие какво може да си говорят една 8мокласничка и един 20 годишен, който идва да я взима с кола от училище (реален случай)

така че момичета, търсете си момчета на вашата възраст, защото повечето може да изглеждат пълни идиоти, но се срещат и свестни ;]

и според мен няма нищо лошо в това по-голямо момиче да ходи с по-малко момче. годините не значат много...
    имах подобен случай... преди няколко месеца се запознах с едно момиче 11 клас от моето училище(аз съм 9ти). беше ни забавно заедно, разбирахме се отлично и се сближихме доста. споделяхме си тайни, разчитахме един на друг. една вечер бяхме излезли с още няколко човека и когато я изпращах до спирката имах чувството, че иска да ми каже нещо... обаче когато я попитах какво има тя ми каза "нищо"... тогава дойде трамвая и си замина. е, седмица след това никакъв контакт от нейна страна. разбрах, че се запознала с някакъв на 24 и че ходила с него. казах и, че искам да си изясним нещата.. и какво мислите, че ми каза? "извинявай, наистина те харесвам много, но не ходя с деца..." ъъъ...
    оттогава вече съвсем не понасям момичета с прекомерно самочувствие, които си мислят, че по-малките момчета не стават за нищо и тичат по батковците, само щото уж били по-добри... ушна кал..
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Момиченца вярвайте си вие ,че умнствено се развивате по-бързо ....Стойте си по кафенцата с цигарките и бъдете "големи"

--------------------------------------------------------

Да . Но 1-2 години най-много ..

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Момиченца вярвайте си вие ,че умнствено се развивате по-бързо ....Стойте си по кафенцата с цигарките и бъдете "големи"
    Това, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата е изследвано и е доказано.. (има и изключения де..) Просто мозъците на момичетата и момчетата са устроени по съвсем различен начин и следователно и разсъжденията им и начина им на мислене са много различни..
    Пък това със "седенето по кафетата и цигарата в ръката" изобщо не показва колко зрял е човек.. повечето го правят, защото е модерно и за позата, което май говори лошо за тях..

Re: За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Не, естествено.
    Закакво ми е някакъв малък пикльо.
    KAT TE ГЛЕДАМ МИ СТАВА ЖАЛ ЗА ТЕБ,ДРАЗНЯ СЕ ЗАЩОТО ЧАК СЕГА СТАНАХ НА 13 И НЕМОЖЕ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Това, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата е изследвано и е доказано.. (има и изключения де..) Просто мозъците на момичетата и момчетата са устроени по съвсем различен начин и следователно и разсъжденията им и начина им на мислене са много различни..
    Пък това със "седенето по кафетата и цигарата в ръката" изобщо не показва колко зрял е човек.. повечето го правят, защото е модерно и за позата, което май говори лошо за тях..
    Ем кфо мога да кажа...То всички затъпяват вече - момичета ,момчета...И да ти кажа сред всичката тази деградация изобщо не мога да повярвам ,че има изобщо някакво умствено развитие сред по голямата част от младежта...Толкова прости кифли ,нокато се замисля и толкова прости момчета има....Кой знае ако не умрем 2012 може простотията да на затрие ...

Ем кфо мога да кажа...То всички затъпяват вече - момичета ,момчета...И да ти кажа сред всичката тази деградация изобщо не мога да повярвам ,че има изобщо някакво умствено развитие сред по голямата част от младежта...Толкова прости кифли ,нокато се замисля и толкова прости момчета има....Кой знае ако не умрем 2012 може простотията да на затрие ...
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Можем само да вярваме и да се надяваме на младежта да им дойде акъла в главите..(не, че не съм и аз от младежта де.. ), но по-добре да е късно, отколкото никога..
    Стига с тази 2012 година бе.. какво всички сте се паникьосали толкова..? Не вярвам в това, защото никой не е даказал създаването на света, за да докаже и края. Все пак всеки човек вярва в каквото си иска де.. важното е да се има вяра.. иначе.. всичко се обезсмисля.. но това за края.. не го вярвам, че могат да го предвидят иначе вярвам, че все някога и по някакъв начин ще настъпи край, защото както всяко нещо има начало, така има и край.. и никой не може за нищо да е подготвен и не знае какво да очаква..
    Иначе, по-добре да умрем, отколкото простотията да ни затрие..

Град
    Бургас
    На мен ми е интересно да видя как ще свърши всичко Пък и на където сме се запътили след стотина години ще се избиваме сами за ресурси и какво ли още не ...

По-малък от мен... Че аз от предучилищна ли ще го взема?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Да,бих излязла ако разликата е най-много 1-2 години.. - ..Ако е разликата е повече от 1-2 години - НЕ
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Да,бих излязла ако разликата е най-много 1-2 години.. - ..Ако е разликата е повече от 1-2 години - НЕ
    why?
    задник съм.

ами що да не .. само да не му личи , че е по - малък

нЕма шанс просто..

Град
    МързелWorld ^^
    Бившият ми беше с една година по-малък от мен и по-принцип не се усещаше толкова много разликата в ежедневните разговори, но когато заговорехме за нещо по-сериозно веднага си проличаваше начина му на мислене. И с оглед на тези обстоятелства не бих тръгнала отново поне на този етап
    Да обичаш малко- няма смисъл. Да обичаш много- няма кого.

Не!

Цитирай Първоначално написано от cvetani
    Da za6to ne .. s po-malak i s po-golqm. To vazrastta ne e mn vajna.A ako si parvata v jivota na tva mom4e e o6te po sladko

На теб съм ти хвърлил око .... внимавай :P :P :P :P :P Обичкам те
    It's too late...

пфф.. надути лигли .. мислят се за много зрели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си