- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?
Моят приятел е месец по-малък, но това няма значение, не е кой знае каква разликаНо разлика с години е немислима.Той няма да ми е нито на акъла, нито на нищо
![]()
Ако наистина ми харесва,да. В крайна сметка за любовта няма граници :P
Ако си пасваме ,едва ли ще е проблем![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
зависи..ако ми харесва, защо неПървоначално написано от great_mari
но мах 2 години [wait] ..нека не прекаляваме
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
аз мисля че няма нищо лошо едно момиче да тръгне с по-малко момче от нея (разбира се не повече от 1-2 години, защото тогава разликата много ще се набива на очи)...но повечето момичета на 14/15/16 години се заглеждат по батковци и си мислят че така е много по-добре....а въпросните батковци в повечето случаи искат само и единствено секс и търсят 4-5 (и повече) години по-малки момичета, защото не могат да си намерят на тяхната възраст...
Според мен когато в една двойка и двамата са на горе-долу едни и същи години имат много повече общи теми и изобщо всичко е по-нормално...аз си нямам понятие какво може да си говорят една 8мокласничка и един 20 годишен, който идва да я взима с кола от училище (реален случай)
така че момичета, търсете си момчета на вашата възраст, защото повечето може да изглеждат пълни идиоти, но се срещат и свестни ;]
и според мен няма нищо лошо в това по-голямо момиче да ходи с по-малко момче. годините не значат много...
имах подобен случай... преди няколко месеца се запознах с едно момиче 11 клас от моето училище(аз съм 9ти). беше ни забавно заедно, разбирахме се отлично и се сближихме доста. споделяхме си тайни, разчитахме един на друг. една вечер бяхме излезли с още няколко човека и когато я изпращах до спирката имах чувството, че иска да ми каже нещо... обаче когато я попитах какво има тя ми каза "нищо"... тогава дойде трамвая и си замина. е, седмица след това никакъв контакт от нейна страна. разбрах, че се запознала с някакъв на 24 и че ходила с него. казах и, че искам да си изясним нещата.. и какво мислите, че ми каза? "извинявай, наистина те харесвам много, но не ходя с деца..." ъъъ...
оттогава вече съвсем не понасям момичета с прекомерно самочувствие, които си мислят, че по-малките момчета не стават за нищо и тичат по батковците, само щото уж били по-добри... ушна кал..![]()
REGGAE BOOM <3
Момиченца вярвайте си вие ,че умнствено се развивате по-бързо ....Стойте си по кафенцата с цигарките и бъдете "големи"![]()
--------------------------------------------------------
Да . Но 1-2 години най-много ..
Това, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата е изследвано и е доказано.. (има и изключения де..)Първоначално написано от BlueFace
Просто мозъците на момичетата и момчетата са устроени по съвсем различен начин и следователно и разсъжденията им и начина им на мислене са много различни..
Пък това със "седенето по кафетата и цигарата в ръката" изобщо не показва колко зрял е човек.. повечето го правят, защото е модерно и за позата, което май говори лошо за тях..![]()
KAT TE ГЛЕДАМ МИ СТАВА ЖАЛ ЗА ТЕБ,ДРАЗНЯ СЕ ЗАЩОТО ЧАК СЕГА СТАНАХ НА 13 И НЕМОЖЕ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕПървоначално написано от Violenza
![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ем кфо мога да кажа...То всички затъпяват вече - момичета ,момчета...И да ти кажа сред всичката тази деградация изобщо не мога да повярвам ,че има изобщо някакво умствено развитие сред по голямата част от младежта...Толкова прости кифли ,нокато се замисля и толкова прости момчета има....Кой знае ако не умрем 2012 може простотията да на затрие ...Първоначално написано от IndependentGirl
![]()
Първоначално написано от BlueFace
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Можем само да вярваме и да се надяваме на младежта да им дойде акъла в главите..(не, че не съм и аз от младежта де..Първоначално написано от BlueFace
), но по-добре да е късно, отколкото никога..
![]()
Стига с тази 2012 година бе.. какво всички сте се паникьосали толкова..?Не вярвам в това, защото никой не е даказал създаването на света, за да докаже и края. Все пак всеки човек вярва в каквото си иска де.. важното е да се има вяра.. иначе.. всичко се обезсмисля.. но това за края.. не го вярвам, че могат да го предвидят иначе вярвам, че все някога и по някакъв начин ще настъпи край, защото както всяко нещо има начало, така има и край.. и никой не може за нищо да е подготвен и не знае какво да очаква..
Иначе, по-добре да умрем, отколкото простотията да ни затрие..![]()
На мен ми е интересно да видя как ще свърши всичкоПък и на където сме се запътили след стотина години ще се избиваме сами за ресурси и какво ли още не ...
![]()
Да,бих излязла ако разликата е най-много 1-2 години.. - ..Ако е разликата е повече от 1-2 години - НЕ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
why?Първоначално написано от aloveyou
задник съм.
Бившият ми беше с една година по-малък от мен и по-принцип не се усещаше толкова много разликата в ежедневните разговори, но когато заговорехме за нещо по-сериозно веднага си проличаваше начина му на мислене. И с оглед на тези обстоятелства не бих тръгнала отново поне на този етап![]()
Да обичаш малко- няма смисъл. Да обичаш много- няма кого.
Първоначално написано от cvetani
На теб съм ти хвърлил око .... внимавай![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P Обичкам те
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...