.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 205
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Мии не,струва ми се че акъла му ше е адски детински,а аз съм доста сериозен човек,за тва не-ми то е тъпо аз на 18,оня на 13 ,нема да има допирни точки...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм ходила с момчета по-малки от мен с 1-2 години. Не ни беше абсолютно никакъв проблем.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Мии не,струва ми се че акъла му ше е адски детински,а аз съм доста сериозен човек,за тва не-ми то е тъпо аз на 18,оня на 13 ,нема да има допирни точки...
    Никой не е казал че разликата ви трябва да е 5 години

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ThePretender
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Никой не е казал че разликата ви трябва да е 5 години
    Ъъм да тва е просто пример,но както знаеме момчетата узряват по-късно,така че за мен ще е някой лигльо ако е по-малък от мен,ако е на 22,аз на 25 да речеме,ее там вече е съвсем различно,но това си е мое мнение
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

аз ходя с една година по-малък от мен :P и честно казано въобще не се усеща разлика в мисленето
    Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.

ами не мисля.. и все пак зависи много от ситуацията и т.н..

Град
    Neverland
    ако бях на 15-16-да,но сега-не..12-13 годишните са ебати лапетата..
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Ами аз съм на 16,почти на 17 и не бих тръгнала с 15 годишен.Разликата в годините е минимална,но просто ще си личи.Границата между 15 и 17 за мен е много голяма,говорим за поведение и външен вид.Самата аз бях много по-различна на 15 и мога да кажа,че се промених много за година и половина.Така че май не бих тръгнала с по-малък,но това си е чиста "теория".Много зависи от ситуацията.Най-добре момчето да е с половин,до 1 година по-голямо от мен.

Ами може би ,но най-много 1 год. ито да не си личи

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ами аз по-често се занимавам с по-големи момичета...
    Приятелите ми (повечето) са с по 1-2 години по-големи от мен.
    Пък и смея да твърдя, че се държа (когато поискам) по-адекватно от връстниците ми. И не смятам, че има проблем в това.
    Да не говорим, че като ме домързи да се бръсна и заприличам на Олоф Мелберг, направо на лов за майки.

Град
    ВаРнАаАа
    Повечето ми приятели са по-големи от мен.. те са на по 18-19 И се разбирам прекрасно с тях. Просто ... някак си явно съм по-зряла и ми е по-приятно да общувам с едно 18 годишно адекватно момче, отколкото с един 15-16-даже 17 годишен дрисльо, който да ми говори или за видео игри или да ми разправя как ще ме "скъса", а всъщност не е виждал женско никога... смешна работа! Та като цяло съм обградена от по-големи

Еми да, защото важното е хората да се обичат, а възрастта не е никак важна. Мислите, че някой ще ви се присмива ли !? Пфф .. божее ... да не ви пука .. просто бъдете себе си !

Еми аз съм ходела с по-малък от мен, макар и малко време, но е много точен човек и е по-мъж във всяко едно отношение от доста мои набори примерно. Така,че възрастта не е от голямо значение.

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ех..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
    "16 годишните се държат като деца..."
    "Никога с по-малък от мене..."

Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
    Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.
    +1 това е истината..
    Everything it`s possible !

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от prelastenata
    Еми аз съм ходела с по-малък от мен, макар и малко време, но е много точен човек и е по-мъж във всяко едно отношение от доста мои набори примерно. Така,че възрастта не е от голямо значение.
    Много ексцентрична снимка...

Голям фен Аватара на FantaMen
    А вие като са ви минавали по 10 пъти вече се мислите за по големи ? И да ви кажа ... тези за който мислите че поведението им е детско и не са пораснали маи всъщност това сте вие!!!! Казах го милион пъти вече ако щете и 5 пъти по бързо се развивайте от нас момчетата и пак ще си останете прост* кифли !!!! Това е НАУЧНО доказано!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Голям фен
    Не
    love is gone!

Не всички които сме на 14-15год сме накви лигльовци аз например съм на 14 и съм 9-ти клас 95набор тръгнал съм една година по рано на даскало и съучениците ми като разбраха бяха просто учудени вкат ама ти изобщо не преличаш на 14годишен нито на външен вид нито по държание затова немисля че всички сме лигьовци.
    Аз харесвам едно момиче което е 10-ти клас познавам е и е харсвам страшно много но несъм и предложил защото незнам дали би тръгнала с по-малък от нея
    Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.

ами зависи ако човека ми харесва това няма да ме спре

никога ! айде момче с по-малка ок ама момиче с по-малък..ни са вързва нещо ?
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

хахаха...аз с колкото мен не бих, пък какво говорим за по-малък

ам НЕ! ... зависи.. ако изглежда по-голям.. не само на ръст а и на акъл бих се замислила. Но .. аз сега си имам приятел. аз сам на 17 а тои януари прави 20 .. виж ти да си по-малка да..ама тоййй
    .. батковци и това е !

Град
    million miles away (:
    Засега мнението ми винаги е било "категорично НЕ", но пък знае ли човек какво ще му се случи тоя живот..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    хахаха...аз с колкото мен не бих, пък какво говорим за по-малък
    pwnageЕх..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
    "16 годишните се държат като деца..."
    "Никога с по-малък от мене..."

Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
    Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.

Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    никога ! айде момче с по-малка ок ама момиче с по-малък..ни са вързва нещо ?

Plushinka, sa6ityyy, Прочетете това с червеното и се замислете? за Пушинка не се и съмнявам.. сигорно е отворена над 20 пъти? Ако съм в грешка поправи ме, но, се съмнявам. Също така съм сигорен, че щом не може да ти купува каквото си поискаш и да ти дава парички.. да не говорим да прави невероятен секс с 20 сантимув К У Р, не би тръгнала с него? [/u] ! Само 2 думи могат да те оприличът: Лигла, Кифла. Надявам се да няма толкова много момичета като нея. ;\

Повече от фен Аватара на c0ci
    да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си