- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?
Първоначално написано от plushinka1
suck-вате милички... не всички се държим като деца, независимо от това, че сме по-малки от вас.. май при вас го има случаят "прекомерно самочувствие"...мислите, че всички по-малки момчета от вас са ви под нивото? според мен всичко си зависи от човека, от възрастта изобщо не зависят толко много нещата..Първоначално написано от alabala
REGGAE BOOM <3
Първоначално написано от antifashionshit
http://vbox7.com/play:3e48c34b&al=1&vid= - Поздрав за мацките (не се засягайте..)
Suck-ват е малко казано.. Мн ясно че са и под нивото бе, мен.. щом не могат да им купят "дрешки и да им дават пари" къде ги слагаш?
Мога да Ти кажа, че имам приятели на 20 години но, са пълните дебили и имат хубави приятелкиааа.. дааа... забравих да кажа че са богати ;\
"аре отрежи го, тоя е ебахти грубия, оня със седмицата е лудия"
Апф, познавам случай на 17 годишно момче и 21 годишно момиче, неуспешен. Но това е отделен случай. На всичкото отгоре гледам практиката в моето училище е абитурентките да си хващат спортистчета от долните класове. х)
Е, не съм момиче да коментирам нататък де... х) Но не виждам проблема във възрастта.
1 година по-малък - заощ не
ама с 2 едва ли
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от teenems
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Да бих.1-2 години по-малък не е проблем за мен .
Ама да бе то по 20 пъти е възможно да те отворят попринцип ;]]] ии ти вместо да ми обесняваш кои две думи ме описват, отиди малко се ограмоти, че не си много добре с праовописа ! А относно моето изказване, мога да кажа, че не се занимавам с по-малки защото нямаме общи теми и допирни гледни точки. Дори с тези от моя клас, с много малко има какво да си кажеш. И второ аз не съм виновна за комплексите на някой хора изградени защотото " такива като мен не им обръщали внимание " всеки си прави жовота сам ! Пък и дали приятеля ми има 20 см КУР и дали ми дава пари си е лично моя работа !
какво му е лошото, е нетрябва момчето да се държи като малко олигофренче е по-зряло от момичето даже.
П.С.Да бих го направил, ако бях момиче ест.
П.С2.Аз също бих тръгнал с по-голяма от мен.Хората са казали - "Земи си кака, да те отрака".
мда..грешките не са правописни а от бързо писане..ама айде радвай се![]()
Някой хора вместо мозък имат плюш и вместо аргументи - наранено самочувствие...
хах дам, а някой хора са пълни с комплекси, обвинявайки другите хора за тях и явно живота им е доста отегчителен и затова се налага да се ровят в чуждия ... трагедия![]()
ъъъ никой не те обвинява в нищо и не ти се рови в живота? "мнение"? ехо? речник? проверка.![]()
хехе ама да много е лесно да си даваш мнението за човек които не познаваш![]()
Да, не ми пречи.Стига да не е някой дечко дето още гледа Ю-ги-О и такива подобни...![]()
зависи от момчето![]()
То па сякаш ти не го правиш. х)Първоначално написано от plushinka1
Остави хейта сега, да не сме ОФФ.
az sum bila s 1 godina po maluk ot mene ii ne izdarjahme mnogo tyi kato toi mn se privarzaaa a az ne ii go otrqzah abe tva ne si e rabota![]()
по-близки отношение бих имала и съм имала,но с момче от компанията и двамата си знаехме,че е само до целувките.иначе,има някои доста красиви по-малки от мен,но не ми допада идеята..винаги съм излизала с по-големи
*и да не каже някой нещо,по-големите(не 20+) знаята какво искат и се държат много по-адекватно
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ако момчето изглежда по-голямо от мен,няма никъв проблем ( разликата трябва да е най-много 2 години )
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Да ако го харесвам и той ме харесваНо да не е мн по-малък все пак
![]()
не![]()
Що пък не .. хвани си кака,да те отрака![]()