.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 205
    Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    хахаха...аз с колкото мен не бих, пък какво говорим за по-малък
    Цитирай Първоначално написано от alabala
    ам НЕ! ... зависи.. ако изглежда по-голям.. не само на ръст а и на акъл бих се замислила. Но Confused .. аз сега си имам приятел. аз сам на 17 а тои януари прави 20 funfunfun .. виж ти да си по-малка да..ама тоййй
    .. Smile батковци и това е ! Razz
    suck-вате милички... не всички се държим като деца, независимо от това, че сме по-малки от вас.. май при вас го има случаят "прекомерно самочувствие"...мислите, че всички по-малки момчета от вас са ви под нивото? според мен всичко си зависи от човека, от възрастта изобщо не зависят толко много нещата..
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    хахаха...аз с колкото мен не бих, пък какво говорим за по-малък
    Цитирай Първоначално написано от alabala
    ам НЕ! ... зависи.. ако изглежда по-голям.. не само на ръст а и на акъл бих се замислила. Но Confused .. аз сега си имам приятел. аз сам на 17 а тои януари прави 20 funfunfun .. виж ти да си по-малка да..ама тоййй
    .. Smile батковци и това е ! Razz
    suck-вате милички... не всички се държим като деца, независимо от това, че сме по-малки от вас.. май при вас го има случаят "прекомерно самочувствие"...мислите, че всички по-малки момчета от вас са ви под нивото? според мен всичко си зависи от човека, от възрастта изобщо не зависят толко много нещата..

http://vbox7.com/play:3e48c34b&al=1&vid= - Поздрав за мацките (не се засягайте..)

Suck-ват е малко казано.. Мн ясно че са и под нивото бе, мен.. щом не могат да им купят "дрешки и да им дават пари" къде ги слагаш?
    Мога да Ти кажа, че имам приятели на 20 години но, са пълните дебили и имат хубави приятелки ааа.. дааа... забравих да кажа че са богати ;\

"аре отрежи го, тоя е ебахти грубия, оня със седмицата е лудия"

Град
    My empire of Dirt.
    Апф, познавам случай на 17 годишно момче и 21 годишно момиче, неуспешен. Но това е отделен случай. На всичкото отгоре гледам практиката в моето училище е абитурентките да си хващат спортистчета от долните класове. х)

Е, не съм момиче да коментирам нататък де... х) Но не виждам проблема във възрастта.

Мега фен Аватара на teenems
    1 година по-малък - заощ не
    ама с 2 едва ли
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    1 година по-малък - заощ не
    ама с 2 едва ли
    +1
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Да бих. 1-2 години по-малък не е проблем за мен .

Ама да бе то по 20 пъти е възможно да те отворят попринцип ;]]] ии ти вместо да ми обесняваш кои две думи ме описват, отиди малко се ограмоти, че не си много добре с праовописа ! А относно моето изказване, мога да кажа, че не се занимавам с по-малки защото нямаме общи теми и допирни гледни точки. Дори с тези от моя клас, с много малко има какво да си кажеш. И второ аз не съм виновна за комплексите на някой хора изградени защотото " такива като мен не им обръщали внимание " всеки си прави жовота сам ! Пък и дали приятеля ми има 20 см КУР и дали ми дава пари си е лично моя работа !

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    какво му е лошото, е нетрябва момчето да се държи като малко олигофренче е по-зряло от момичето даже.
    П.С.Да бих го направил, ако бях момиче ест.
    П.С2.Аз също бих тръгнал с по-голяма от мен.Хората са казали - "Земи си кака, да те отрака".

Ама да бе то по 20 пъти е възможно да те отворят попринцип ;]]] ии ти вместо да ми обесняваш кои две думи ме описват, отиди малко се ограмоти, че не си много добре с праовописа ! А относно моето изказване, мога да кажа, че не се занимавам с по-малки защото нямаме общи теми и допирни гледни точки. Дори с тези от моя клас, с много малко има какво да си кажеш. И второ аз не съм виновна за комплексите на някой хора изградени защотото " такива като мен не им обръщали внимание " всеки си прави жовота сам ! Пък и дали приятеля ми има 20 см "мъжки полов орган" и дали ми дава пари си е лично моя работа !
    О.о 2 греШки.. QQ

мда..грешките не са правописни а от бързо писане..ама айде радвай се

Град
    My empire of Dirt.
    Някой хора вместо мозък имат плюш и вместо аргументи - наранено самочувствие...

хах дам, а някой хора са пълни с комплекси, обвинявайки другите хора за тях и явно живота им е доста отегчителен и затова се налага да се ровят в чуждия ... трагедия

Град
    My empire of Dirt.
    ъъъ никой не те обвинява в нищо и не ти се рови в живота? "мнение"? ехо? речник? проверка.

хехе ама да много е лесно да си даваш мнението за човек които не познаваш

Голям фен Аватара на gret4ety
    Да, не ми пречи.Стига да не е някой дечко дето още гледа Ю-ги-О и такива подобни...

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    1 година по-малък - защo не
    ама с 2 едва ли ..

зависи от момчето

Град
    My empire of Dirt.
    хехе ама да много е лесно да си даваш мнението за човек които не познаваш
    То па сякаш ти не го правиш. х)

Остави хейта сега, да не сме ОФФ.

az sum bila s 1 godina po maluk ot mene ii ne izdarjahme mnogo tyi kato toi mn se privarzaaa a az ne ii go otrqzah abe tva ne si e rabota

Град
    Пловдив
    по-близки отношение бих имала и съм имала,но с момче от компанията и двамата си знаехме,че е само до целувките.иначе,има някои доста красиви по-малки от мен,но не ми допада идеята..винаги съм излизала с по-големи
    *и да не каже някой нещо,по-големите(не 20+) знаята какво искат и се държат много по-адекватно
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ако момчето изглежда по-голямо от мен,няма никъв проблем ( разликата трябва да е най-много 2 години )

ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Да ако го харесвам и той ме харесва Но да не е мн по-малък все пак

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Що пък не .. хвани си кака,да те отрака

Град
    Europe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми