- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?
ми ако примерно съм на 22,а той е на 21..не мисля,че ще е толкова голям проблем![]()
ама ако той е на 14-15 примерно..-не :Д
момчетата на тая възраст се държат супер детински![]()
А момичетата не?"Оле, моля те запознай ме с него, той е толкова сладък, не, няма да го заговоря, срам ме е." "Оле, страх ме е от първия път, дали само не ме използва?" "Оле, ама така ми се прави секс... не, не съм разгонена, заради любовта е, нали, на 15 съм и ходим от месец."
и това според теб е детинско държание?Първоначално написано от Ballbreaker
по-скоро зряло..![]()
По-скоро трябва да е сигурна, не да се сеща за тоя въпрос след като са тръгнали.
Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
нормално е момиче да се притеснява от първия път..
колкото и сигурна да е ..пак ще си зададе тоя въпрос ;]
Не е нормално всяко второ момиче да влиза в тийнпроблъм и да задава този въпрос в темата секс. Ние да не сме баба Ванга, егати.
е това да .. :Д
ами зависи повечето момчета на моята възраст се мислят за много големи но, се държат като молки деца но, ако момчето се държи както трябва защо пък не![]()
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Защо пък неВ ученическите години това може и да е нещо недопустимо или глупаво, тъй като момичетата се стремят към "големите и опитните", но в друга възраст това е нещо нормално. Все повече стават случеите на двойки с подобна разлика във възраста. И като че ли вече се отчупихме и свикнахме с това. Важното е всеки да има право на избор и да го използва.
ne. trqa da e nai malkio 2-3 godini po golqm ot mene... nz za6to prosto ina4e se 4uvstvam kato v detskata, kudeto trugva6 s mom4enceto ot tvoqta grupa s koeto zaedno ocvetqvate knijcici
hating you makes me all warm inside : )
м.. аз да съм напримерно на 18 .. той на 17 да .. ама например 14 годишна да ходи с 11 годишен ..![]()
мм не..
![]()
Аз съм ходила с момче по-малко от мен с 1 година.Беше много забавно между другото![]()
принципно бих , но след последния път като си харесах едно момче 2 год. по малко от мен .. почна да ми разказва как ловил жаби в рекатааз щях да припадна ..
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
не, поне 2 години по-голям от мен трябва да е.
На тази възраст определено Не, защото това значи момчето да е на 12-13. Може, когато стана по голяма. Тогава възрастта не е от значение и ако обичам някой, нищо не би ми попречило
![]()
Bon Jovi - Always
Бившето ми гадже беше с една година по-малък от мен.И в интерес на истината беше много хубаво,може би най-най-най-хубавата ми връзка до сега,така че-Да,бих тръгнала с по-малък,но не прекалено малък
Защо не. Стига и двамата да са достатъчно зрели.
Ами с 1 година - да,само ако е по-висок от мен ,
но с 2 - в никакъв случай .. ;д
момчетата се развиват по-бавно и без това... ходиш с някой на твоите години,който е още неусъзнаващо разликата между любов и страст мъжко същество.. колкото по-малък, толкова по-зле : ) вземи си някой батко с една-две години по-голям,дето знае за какво е жив ; )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
+1Първоначално написано от boniboon
![]()