.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 205
    ми ако примерно съм на 22,а той е на 21..не мисля,че ще е толкова голям проблем
    ама ако той е на 14-15 примерно..-не :Д
    момчетата на тая възраст се държат супер детински

Град
    My empire of Dirt.
    А момичетата не? "Оле, моля те запознай ме с него, той е толкова сладък, не, няма да го заговоря, срам ме е." "Оле, страх ме е от първия път, дали само не ме използва?" "Оле, ама така ми се прави секс... не, не съм разгонена, заради любовта е, нали, на 15 съм и ходим от месец."

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    А момичетата не? " "Оле, страх ме е от първия път, дали само не ме използва?"
    и това според теб е детинско държание?
    по-скоро зряло..

Град
    My empire of Dirt.
    По-скоро трябва да е сигурна, не да се сеща за тоя въпрос след като са тръгнали.

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    По-скоро трябва да е сигурна, не да се сеща за тоя въпрос след като са тръгнали.

нормално е момиче да се притеснява от първия път..
    колкото и сигурна да е ..пак ще си зададе тоя въпрос ;]

Град
    My empire of Dirt.
    Не е нормално всяко второ момиче да влиза в тийнпроблъм и да задава този въпрос в темата секс. Ние да не сме баба Ванга, егати.

е това да .. :Д

ами зависи повечето момчета на моята възраст се мислят за много големи но, се държат като молки деца но, ако момчето се държи както трябва защо пък не
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Мега фен Аватара на iiirish
    Защо пък не В ученическите години това може и да е нещо недопустимо или глупаво, тъй като момичетата се стремят към "големите и опитните", но в друга възраст това е нещо нормално. Все повече стават случеите на двойки с подобна разлика във възраста. И като че ли вече се отчупихме и свикнахме с това. Важното е всеки да има право на избор и да го използва.

ne. trqa da e nai malkio 2-3 godini po golqm ot mene... nz za6to prosto ina4e se 4uvstvam kato v detskata, kudeto trugva6 s mom4enceto ot tvoqta grupa s koeto zaedno ocvetqvate knijcici
    hating you makes me all warm inside : )

Град
    ForSaken city (:
    м.. аз да съм напримерно на 18 .. той на 17 да .. ама например 14 годишна да ходи с 11 годишен .. мм не..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    1 година мах, ама по-скоро не

Аз съм ходила с момче по-малко от мен с 1 година.Беше много забавно между другото

Голям фен
    Град
    София

.

принципно бих , но след последния път като си харесах едно момче 2 год. по малко от мен .. почна да ми разказва как ловил жаби в реката аз щях да припадна ..
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    педогърълз
    GTA Stunting

6to pak ne.. ako si struva mom4ety

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    не, поне 2 години по-голям от мен трябва да е.

На тази възраст определено Не, защото това значи момчето да е на 12-13 . Може, когато стана по голяма. Тогава възрастта не е от значение и ако обичам някой, нищо не би ми попречило
    Bon Jovi - Always

Бившето ми гадже беше с една година по-малък от мен.И в интерес на истината беше много хубаво,може би най-най-най-хубавата ми връзка до сега,така че-Да,бих тръгнала с по-малък,но не прекалено малък

Град
    Благоевград
    Защо не. Стига и двамата да са достатъчно зрели.

Град
    София
    Ами с 1 година - да,само ако е по-висок от мен ,
    но с 2 - в никакъв случай .. ;д

момчетата се развиват по-бавно и без това... ходиш с някой на твоите години,който е още неусъзнаващо разликата между любов и страст мъжко същество.. колкото по-малък, толкова по-зле : ) вземи си някой батко с една-две години по-голям,дето знае за какво е жив ; )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Зависи.. Но надали..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от boniboon
    На тази възраст определено Не, защото това значи момчето да е на 12-13 . Може, когато стана по голяма. Тогава възрастта не е от значение и ако обичам някой, нищо не би ми попречило
    +1

aпf...не нито с по-нисък,нито с по-малък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си