.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 205 от общо 205
    еми с малки изключения :P ..иначе НЕЕЕЕ
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Не съм момиче,но искам да отговора...та по темат , питай ги дали биха тръгнали с по-голям от тях ... и не с разлика 1 , 2 години а 3 , 4 ,5 , защото момичетата искат батко с кола и добра работа та да им дава паричкиииии ... та това е от мен.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

а ти все 1 ми разказваш приказката за кифлата и четиридесетте мутри : )) наизуст много мразя да се говори това че има такива момичета съвсем не значи че трябва да се слагат всички под общ знаменател.. тва е все 1 понеже почти всички мъже пият да им викаме алкохолици за това е за момичета тая тема,за да няма такива изцепки
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от infatuation
    а ти все 1 ми разказваш приказката за кифлата и четиридесетте мутри : )) наизуст много мразя да се говори това че има такива момичета съвсем не значи че трябва да се слагат всички под общ знаменател.. тва е все 1 понеже почти всички мъже пият да им викаме алкохолици за това е за момичета тая тема,за да няма такива изцепки
    Да , извинявам се за спама
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    My empire of Dirt.
    Какво се извиняваш на тия феминистки. х) Сякаш не слагат всички мъже под общия знаменател "сексист".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си