- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да се науча?
Абе хора има ли някъде в нета материали или нещо и аз не знам как да обясня,което да ми помогне по-лесно да се науча да пиша на български език,защото мога само на фонетика![]()
![]()
![]()
Благодаря предварително на отзовалите се![]()
какво има да се учишна фонетика? цъкаш английска буква а ти излиза българска![]()
не на фонетика бее..точно тва е че аз мгоа на фонетика..на другото не мога..онова,което точката е л примерно(бахти обяснението..)
Ми, пишеш само с буквите от БДС и ще се научиш.![]()
Не искате ли видеоурок как да си триете гъза?![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Добре бе...Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
![]()
а ти как да се държиш по-мило с хората?Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
![]()
![]()
току еиж не се бях сетила че може до безкрайност да търся клавишите и през 30 мин да намирам по един...както и да е
Ключ,моля.
Еми ще се пулиш по 30 минути днеска утре ще се пулиш 10. Просто трябва да свикнеш
Stay up all night with the stars *
Здравей "great_mari"!
Специално за теб ти качих една програма за изучаване на "десетопръстна система" за машинопис по БДС! Програмата е много удобна и ако тренираш редовно в рамките на 1-2 седмици може да започнеш да пишеш много бързо...
Програмата се казва: Type Writer (Щракни точно тук за да я свалиш)
П.С. - Приятно изучаване на машинописа (БДС) и успех от мен!!!![]()
не ти ли писна да се правиш на примерен и очтив..Първоначално написано от doomkillerr
изпусни селското в себе си кажи му КОПЕЛЕ НА ТИ ТУКА НЕКВА "ПРОГРАМА"(вирус мухахаха) и тва е.Кви са тия здравей ала бала и успех.В БЪЛГАРИЯ СМЕ,БЪДИ БЪЛГАРИН !
![]()
Нов човек съм
като за начало трябва да знаеш, че гласните са в ляво![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Заради цървули като теб БЪЛГАРИЯ изглежда така...Първоначално написано от Xanibal
![]()
"Xanibal" - к`во да ти кажа баце - те такива "селяни", като тебе живеят у най-големите градове у БГ-то и се мислят за големите "граждани"... поне докато не си отворят устата и почнат да ръсят глупостите...Първоначално написано от Xanibal
![]()
П.С. - А аз се чудех защо по новините съобщиха, че половината от 16-годишните ученици са неграмотни... Нали уж сме вече в Европа и би трябвало не само да се чувстваме европейци, а и да се държим като такива! Байганьовщината вече не е на мода според мен... :P![]()
... да така е имаше грашка в линка - съжалявам! Вече е оправен и може да си свалиш програмката...Първоначално написано от great_mari
![]()
Погледни си мненията и се погледни след това в огледалото и тогава ми говори за цървули и кецове..Първоначално написано от ivanstef
Нов човек съм
Охо добре егаси човек да не пусне някоя шега и сички почват да се правят на много големите гъзари с АйКю 40...(не говоря за теб а за горния пост).А колкото до теб не знам какъв си ама поне си вземи хапчетата и не приемай всичко толкова навътре,това е форум не е парламента...Първоначално написано от doomkillerr
Нов човек съм
Добре и като е форум - дай сега всички да го "о*ерем"...Първоначално написано от Xanibal
![]()
да те попитам нещо...аз казал ли съм такова нещо ,че не се сещамПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Нов човек съм