.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Treva

impisnoth
    Guest

Treva

Iskam da pitam nesto.Mislite li 4e trevata e narkotik,pitam tui kato predi da vlqza v tozi razdel vidqh 4e pod razdela pishe "...cigari,narkotici i TREVA...." Kakvo zna4i tova,4e trevata ne e narkotik li.Az ne sym mn syglasen ,4e ne e kolkoto i vsi4ki da ste sigurni 4e kato vzimate treva nqma da zimate i drugo sled godina ,dve.Az sym 4el dosta po temata narkotici i sym ostanal s vpe4atlenieto 4e parvoto ,koeto vzima edin narkoman e treva razbira se e upotrebqval dalgo vreme.
    Drug vapros e kakva e trevata v bg ima li primesi i kakvi to4no sa te ,kakvo e drusana treva i kakvo sadarja tq.
    Az jiveq v 4ujbina i vijdam 4e tuka sasto ima golqm procent na takiva ,koito upotrebqvat treva i to dosta po ne pritesnqvane ot zakona.Oba4e tuka imat nqkakva distanciq ot vs ostanalo absolutno vsi4ko.Nz kak v Balgariq stom si vzimal treva trqbva da opitash i drugo.
    Tova e moe mnenie...vie kakvo mislite za tova??Molq bez komentari ot sorta ,4e sym na 15 godini ili 4e nisto ne razbiram.Iskam da znam kakvo mislite.
    A i oste nesto...ne mislite li 4e kato ima takav razdel i se govori tolkova mn koi kakvo vzimal kakvo mu se e slu4ilo ne se zaribqvat drugi?Makar 4e e qvno 4e pove4eto komentari sa srestu narkoticite.

Mersi

Град
    OUT OF SPACE
    TEZI NE6TA POSTOQNNO SE OBSAJDAT V FORUMA ...DALI TRVATA E NARKOTIK AMI VODI SE LEK SAMO 4E ZA MEN TQ NE E NARKOTIK V SMISAL AZ LI4NO NE E PRIEMAM ZA VE6TESTVO KAM KOETO BIH RAZVILA NQKAKVA ZAVISIMOST BILA TQ PSIHI4ESKA ....PU6A TREVA OT MNOO GODINI NO NE REDOVNO MOJE BI ZA6TOTO SE DRUSAM S DR. I MNOOO SE DRAZNQ KOGATO NQKOI NARI4A PU6ENETO NA TREVA DRUSANE I SAOTVETNO PU6A4ITE NARKOMANI .... A KAKVO E DRUSANA TREVA MISLQ 4E TOZI VAPROS PAK BE6E ZADAVAN NASKORO TOVA E TREVA 'OBRABOTENA' S DR. VE6TESTVO BILO PO VREME NA SAMOTO I OTGLEJDANE ILI SLED TOVA V POVE4ETO SLU4AI S VSQKAKVI GADNI HAPOVE.
    A ZA TOVA DALI ZARIBQVAM NQKOI SAS POSTOVETE SI MISLQ 4E NQMA TAKAV SLABOHARAKTEREN 4OVEK KOITO DA RE6I DA OPITA DADENO VE6TESTVO SAMO OT 4ETENE VAV FORUMITE .....ILI IMA?E AKO E TAKA..-MNOOOO E GADNO DA SI NARKOMAN DA ZNAETE DECA AKO O6TE NE STE PROBVALI KAKVOTO I DA E 'ZABRANENO VE6TESTVO' -NEDEITE!A AKO VE4E STE ZNA4I SME OT EDIN OTBOR , AI!

Za men trevata ne e narkotik,a za tva che ako nqkoi pushi treva zaduljitelno shte zapochne narkotici si zavisi izcqlo ot hraktera na choveka,osven tva az drusah predi da pochna da pusha treva,tui che....
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Град
    забраих
    Марихуаната усилва текущото настроение, предизвиква лека еуфория и забележимо изостряне на всички сетива, променя себеоценката и усещанията за пространство и време. При високи дози е възможно да се наблюдават слаби халюцинации, предимно при хора, които имат опит с употребата на халюциногени.Употребата на марихуана води до намаляване отделянето на слюнка, понижаване на вътреочното налягане (което се проявява като зачервяване на очите), и понижаване нивото на кръвната захар.Изброих някои вредни ефекти на тревата има и други разбира се, но можеби точно заради това някои хора я смятат за наркотик, но обикновенните цигари са по отровни от марихуаната 1 цигара марихуана съдържа само 25% от катраните в една цигара тютюн, и димът от канабиса не съдържа повече канцерогени , даже напротив.. в тревата няма нито никотин, нито олово 210 нито полоний 211.
    При психологична зависимост абстинентни синдроми няма,
    а и психическа зависимост към трева развиват едва между 5 и 10% от пушачите..
    не ма слуша главата ко да прая???

Guest
    АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
    БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
    ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
    ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!

Град
    забраих
    НЕ
    не ма слуша главата ко да прая???

Guest

Re: Treva

zdr nqkoi moje li da mi kaje kak se otglejda treva no po na4in po koito 6te razbera plssssss

Град
    OUT OF SPACE

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr nqkoi moje li da mi kaje kak se otglejda treva no po na4in po koito 6te razbera plssssss
    нема на4ин баце

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от impisnoth
    Iskam da pitam nesto.Mislite li 4e trevata e narkotik,pitam tui kato predi da vlqza v tozi razdel vidqh 4e pod razdela pishe "...cigari,narkotici i TREVA...." Kakvo zna4i tova,4e trevata ne e narkotik li.Az ne sym mn syglasen ,4e ne e kolkoto i vsi4ki da ste sigurni 4e kato vzimate treva nqma da zimate i drugo sled godina ,dve.Az sym 4el dosta po temata narkotici i sym ostanal s vpe4atlenieto 4e parvoto ,koeto vzima edin narkoman e treva razbira se e upotrebqval dalgo vreme.
    Drug vapros e kakva e trevata v bg ima li primesi i kakvi to4no sa te ,kakvo e drusana treva i kakvo sadarja tq.
    Az jiveq v 4ujbina i vijdam 4e tuka sasto ima golqm procent na takiva ,koito upotrebqvat treva i to dosta po ne pritesnqvane ot zakona.Oba4e tuka imat nqkakva distanciq ot vs ostanalo absolutno vsi4ko.Nz kak v Balgariq stom si vzimal treva trqbva da opitash i drugo.
    Tova e moe mnenie...vie kakvo mislite za tova??Molq bez komentari ot sorta ,4e sym na 15 godini ili 4e nisto ne razbiram.Iskam da znam kakvo mislite.
    A i oste nesto...ne mislite li 4e kato ima takav razdel i se govori tolkova mn koi kakvo vzimal kakvo mu se e slu4ilo ne se zaribqvat drugi?Makar 4e e qvno 4e pove4eto komentari sa srestu narkoticite.

Mersi
    Еми, сигурен съм, че няма да се зарибя по друго след година-две...защото пуша от 2 някъде(или станаха повече? все 1) и пак съм си на същия акъл относно сменянето на веществата към по-хард. Казвам да се зарибявам, защото съм пробвал вече. Не че не ми хареса, просто предпочитам зеленото. Идеята ми е, че въобще не е задължително като пушиш трева след това да почнеш каквото и да е друго.
    Друсана трева е трева примесена с друг наркотик...

П.П. Ти сам си каза, че си на 15.

NE E TOCHNO NARKOTIK NO PAK E VREDNO I SE PRISTRASTQVA CHOVEK!!!!!!!!!PLS NIKOI DA NE POSQGA NA TEZI RABOTI [-o<
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Ами влиза в групата им,но аз не я приемам като такава.То всъщност има и други в групата който не вазприемам като наркотици(На пример деазипана) Но да не забравяме,че наркотик е всичко към което човек може да се пристрати

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Guest
    Цитирай Първоначално написано от I`m-Just-A-Kid
    ...деазипана...
    Ахахах! Диазепам.

Супер фен
    не, тревата не е наркотик, а растение, което те дарява с мн приятни усещания.. а това, че после решаваш да пробваш и друго, си е личен избор.. но колкото и други неща да съм пробвала или ще пробвам, нищо не може да се сравни с тревата.. да си напушен е най-якото от всички усещания, които могат да предизвикат различните вещества..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gu6ter
    Марихуаната усилва текущото настроение, предизвиква лека еуфория и забележимо изостряне на всички сетива, променя себеоценката и усещанията за пространство и време. При високи дози е възможно да се наблюдават слаби халюцинации, предимно при хора, които имат опит с употребата на халюциногени.Употребата на марихуана води до намаляване отделянето на слюнка, понижаване на вътреочното налягане (което се проявява като зачервяване на очите), и понижаване нивото на кръвната захар.Изброих някои вредни ефекти на тревата има и други разбира се, но можеби точно заради това някои хора я смятат за наркотик, но обикновенните цигари са по отровни от марихуаната 1 цигара марихуана съдържа само 25% от катраните в една цигара тютюн, и димът от канабиса не съдържа повече канцерогени , даже напротив.. в тревата няма нито никотин, нито олово 210 нито полоний 211.
    При психологична зависимост абстинентни синдроми няма,
    а и психическа зависимост към трева развиват едва между 5 и 10% от пушачите..
    да 0баче ве4е друсат дж0инта с кф0т намерят независим0 вредн0 или не...КЕТАМИН...чувал съм и за раит срещу хлебарки те 0пределен0 не са мн0г0 п0 п0лезни 0т цигара
    а пристрастяванет0 е с п0 малак пр0цент от кафет0 и шоколада...колкот0 и да не ми се вярва

Guest
    АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
    БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
    ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
    ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!
    ем пии кисел0 мляк0 с п0 висок процент на маслен0ст и АДСКИ мн0о0г0 те4н0сти...д0 2 3 седмици ще се 4ист

Guest
    Kolkoto i da ne iskate da go priemete i kakvoto i da si mislite marihuanata sa6to e narkotik.Vseki moje da si misli kakvoto si iska, no tova e taka! DA I TREVATA E NARKOTIK.I spokoino NE sam si go izmislila Sega 6te citiram malko ot edna kniga, nqma da e cqloto za6toto tazi tema e "posvetena" na trevata.

"Narkoticite se delqt na 4etiri grupi:
    .................................................. .
    4.Kanabionoli.Tova sa himi4ni ve6testva, edni ot koito sa izolirani i sintezirani v poslednite godini i se sadarjat v grupi rasteniq, nare4eni kanabis. Te se nari4at marihuana, ha6i6, bahan i kif"

mislq 4e i tova stiga za da se razbere 4e t.n. treva sa6to e vid narkotik

Aide tolkova ot mene.
    Peace \/

trevata ne e narkotik tq e podarak ot boga

Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    нема на4ин баце
    Има
    Препоръчвам отглеждането на марихуаната в домашни условия да се поделя между няколко човека. Първо - заради разходите (които никак не са малки) и второ, тъй като тревата се отглежда предимно за лична употреба, а от едно растение излизат средно между 300 и 700 гр. материал. С няколко саксийки вкъщи ще осигуриш трева за цяла година за поне 20-тина души, които консумират умерено.
    Трябва ти място което да отделиш (например цяла стая) тъй като там трябва да се поддържа определена температура, режим на светлина и тъмнина и най-различни домашни съоръжения за извеждане на миризмата. Може също и на терасата, като сложиш и други растения, за да не бият на очи.
    В центъра съм виждала магазини, където се продава всичко необходимо за отглеждането на марихуана. Специални торове, стимулатори за корените, други за цъфтеж, тестове за киселинност на водата, с която се поливат, мощни лампи с устройства за програмиране на подаването на ток, изолационни материали, овлажнители за въздуха и т. н. Продавачите са винаги запалени градинари и са готови да ти дадат съвети, особено ако си новак и садиш за първи път. За да се спретне една “градинка” от 10-тина растения излиза средно към 600-700 евро, като голяма част от парите отиват в местното Енерго, тъй като сметките за ток скачат тройно. Това, се дължи на изискванията на растението за определено количество светлина и топлина в различните фази на растежа. А тази светлина и топлина обикновено се осигурява с мощно изкуствено осветление и отопление..
    П.П: Въпреки многото гласове, които се надигат в призив пушенето на марихуана да бъде изцяло легализирано и тя да бъде извадена от черните списъци на опасните наркотици, където сега фигурира наравно с хероина, това едва ли ще стане... Но междувременно пушенето на марихуана кротко и постепенно се превръща в нещо напълно нормално.
    ~!1912!~

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тревата си е растение , билка .... но честно казано тревата за всеки е различна , за някои е ужасна за други прекрасна !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _Snow_
    NO PAK E VREDNO I SE PRISTRASTQVA CHOVEK!!!!!!!!!
    пристрастява ?! цигарите тогава защо за позволени като са много по-вредни? Водят до рак и други тежки заболявания на белия дроб. Алкохола също - нямаш си идея колко пияндурници има из квартала...само на вечер виждам поне 40-50. Нима е по-безвреден? НЕ - води до цироза... всъщност, дори към компютър човек се пристрастява. все едно момчетата от класа ви не "джиткат" от сутрин до вечер разни игрички и си развалят зрението. както вече беше споменато - 5 до 10% от хората, опитали марихуана, се пристрастяват, което е нищожна бройка, в сравнение с 3-те, които изброих. Аз лично пуша - признавам си, но само с приятели, като се съберем. Не кат пушачите на цигари - нон-стоп да трябва да дръпнат за да се успокоят..
    ﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ H@u-BbPBe}l{eH ﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ :P

Пуснато на: Пет Апр 27, 2007

...

Град
    Непостоянно

днеска сички тъпанари ли са си излазали от дупките веееееее
    .!.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    или пък цигарите били по вредни от тревицата.... добре бе аз ще пуша 20 цигари на ден, ама кой ще изпуши 20 коза... и да видим с кой какво ще стане...

Тревата е наркотик. Пушекът от канабис съдържа повече вредни вещества отколкото този на обикновеният тютюн. Димът от марихуана съдържа 20 пъти повече амоняк и 5 пъти повече водороден цианид и азотен оксид. Според проучване пушачите на марихуана развиват белодробни заболявания средно 24 години по-рано отколкото пушачите на обикновени цигари. Това вероятно се дължи на по-големите количества пушек и по-дългото им задържане в дробовете. Употребата на канабис може да усили ефектите на депресия, психоза, шизофрения, а дългосрочната ѝ употреба се свързва с увеличаване на риска от инфаркт и аномалии в амигдалата и хипокампуса. (източник - уикипедиа). Води към пристрастяване, до изпадане в еуфории, възможни са дори халюцинации. С тревата се тровиш. И нека лапетиите, които си мислят, че не е вредна, да се размислят пак. Защото училищата се напълниха с малолетни друсалки, които си викат Айде да се напушим с трева или да се наядем с гъбки, че да ни стане кеф. Познавам човек, който е първа година студент. Обясни ми, че ползва амфетамини, за да може да пие повече алкохол, отколкото нормално може. До това води неинформираността. Така че - правете си сметката.

Скайп - dark_elf2

Trevata su6to e narkotik.. .stava vapros 4e ot koza mnogo se zatapqva tfa se znae.. 4e trevata e po bezobidna ot drugite raboti - da... ama hora taka se po4va we ... az koz sum pu6ila i pu6a maa ot koz4eto zapo4nah na amfetki.. i ot tam kakvo sega iskam da zimam i ekstazi... do ni6to hubavo ne vodi tfa ne seki moje da ostane samo na trevi4kata.... vob6te ne mislq da se zanimavam s tiq laina...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си