- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- интересен проблем :(
Здравейте!
Реших да ви пиша защото имам много голям проблем относно секса с приятеля ми.Първо да започна с това че той е на 18 а аз на 16.Значи първият път когато тръгнахме да го правим (на мен ми беше за първи път)той пробва първо с пръсти защото се оказа че аз съм адски тясна а на него му е много голям и така когато бърка с пръсти всичко е ок но когато тръгне с него не се получава...сякаш нещо го бута от вътре и просто неще да влезне....след месец пак пробвахме и пак не се получи а най интересното беше че на др ден ми дойде а беше мн рано за цикълът ми...кажете какво да правя!Моля Ви!
PS:нямаше кръв и двата пъти.
А кой ти е проблема? Че цикъла ти идва прекалено рано или че не може да спиш с приятеля си?
мм дам и аз това питам ..Първоначално написано от Kandrobs
![]()
и все пак ако става дума за секса с него .. според мен се притесняваш много и за това ти се струва като че ли "някой го бута отвътре" ..
Предразполага л ите достатъчно??
![]()
Тоо нал изнаеш, че за да "влезне" тряя малко старание ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
проблема е че невлизаа за предразполагането верно не бях много възбудена и аз мисля че можеби ще да е от това....
и аз тва питам![]()
Ела ти да те възбудя на бързо и марш при приятеля,че ще почне да ти изневерява сексуално
Лубрикант в повече
Първоначално написано от AlokiNn
Ако и тогава не стане проблема си е в тебе отпусни поече ..
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
Според мен всичко е от напрежението. Трябва да си се отпуснала напълно, така че мускулите ти да не са напрегнати и да не се съкращават, за да може да "влезне"![]()
??Първоначално написано от AlokiNn
А не е ли много по-лесно просто момчето да се постарае малко повече, за да я възбуди както си трябва ..![]()
![]()
Priceless .. <3
Е пак не пречи да си купи лубрикант за всеки случай![]()
добре .. съгласих се ..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
Priceless .. <3
да не си завъдила мишки вътре и да му пречат?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
трябва да се отпуснеш и всичко ще е Ок , може причината да е че не си мн влажна отдоло![]()
Какво по дяволите се случва тука ???![]()
![]()
на мене не ми звъчи като проблем и не на мирам никакъв повод да се притесняваш ... просто имаш нередовен цикъл
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
абе прочети хубаво темата проблема и е чее нещо се едно избутвааа она работа на приятела и офф божее прочети първо и после давай мнения![]()
Първоначално написано от vetiii
и кво ние с какво може да и помогнем ???? нищо освен да си монтира железно скеле да не е толко тясна ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Някои искат да са тесни ,на други им е проблем ...
Да обичаш значи да страдаш!
с нищо не можем да и помогнем за тази работа има гинеколог,да отиде и да попита негоо за този и проблем![]()
Може би проблемът е недостатъчна възбуда и това, че се притесняваш. А на твоята възраст е съвсем нормално цикълът ти да е нередовен. И все пак, най-добре иди на лекар. Хем ще ти каже, ако има някаква по-сериозна причина да не му влиза, хем може да ти изпише хормони за редовен цикъл.
Просто не мога да се сдържа-да не би да имаш зъби като на филма "Зъби" гледах го наскоро та за тва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе спокойно всичко ще е ок, не се тревожи
![]()
Драги момичета ето за това бог е създал мъже с малки пишки.За момичета като авторката в чието влагалише не могат да проникнат по-големи мъжки достойнства![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
добре казано!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от godfate
Точно така , а да ти отг. на другия въпрос - при някой момичета няма кръв ... обаче ме съмнява че не те отворил![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !