- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно момче от класа
Здрасти на всички !!!![]()
Има едно момче от класа ми,по което си падам адски мноого0....![]()
Кажете ми как да постапя,как да привлека вниманието му и т.н![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами покажи му по някакъв начин,че го харесваш..Ако и той ти отговори със същото - ще ти бъде по-лесно да ми кажеш,че го харесваш![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Искам само да ти кажа - Действай :P Личен опит![]()
това е то!Първоначално написано от JaCkSpAr0y
![]()
В същата ситуация съм...и нещата стават по-сериозни...Първоначално написано от lipstick
![]()
![]()
по темата-Това че е от класа ти ти дава възможност по-вече време да си с него и да му кажеш.Първо му намекни,ако той направи нещо наистина ще ти е по-лесно ако не направо му кажи![]()
Покани го да излезете![]()
Ако се притесняваш,че ще си твърде директна,извикай и други хора от вашия клас първия път ;]
да....и аз съм така (само дето не е от нашия клас)Първоначално написано от stoney
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Отиди до него и заголи бедро, натискай му се, облизвай се мръснишки. Всеки намек е важен.![]()
тва последното беше брутално![]()
![]()
Щом е от твоя клас подхвърляй му разни бележки в час,гледай го повече време в очите,усмихвай се,гледай да си по-дълго околко него и го базикай,като каже нещо на някого примерно ... Използвай женски номера !![]()
Тоя последния съвет съвсем не го подкрепям , можеш да станеш мн. нахална така.
Ами дай да си мълчи цял живот ! Аз съм сваляла всяко едно момче,което искам,дори понякога с някой от тези номера ! Едно момиче трябва да си има женски номера,а когато направи един два момчето ще й даде някакъв знак дали трябва да продължава !Първоначално написано от jermaine
Хора не знам к'во да правя !!!Определено се държи по-различно с мен,от колкото с другите момичета-закача се,усмихва ми се,но не мога да съм напълно сигурна,че си пада по мен !!!!
Ами ако ме одреже ?!?
![]()
spored men te haresva ako e svesten i te otreje pone nqma da go razduha
Ще бъда директен.Първоначално написано от lipstick
Ако смяташ, че той визално е доста по-добре от теб, изобщо не си прави труда, един вид, ако не изглеждаш добре направи нещо по въпроса преди да мислиш за някой![]()
Целта ми не е да те обидя.
Кирилица няма ли за теб ?Първоначално написано от stelit0
Покажи му,че го харесваш.Ако той прояви интерес,действай![]()
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
хахах това ми е много познатоспоко всичко ще ви е наред самоооо малккоо така оф незнам няяма да си давам мнението тук
![]()
![]()
![]()
posle
Купи му бира напий го и се възползваи докато е пиян с мен се е случвало![]()
![]()
![]()
..Дебело чаделче ще повия...
ем ако се съмняваш заговрете се кой харесвате или по скайпа го попитай или нещо на шега му намекни и виш каква е неговата рякцияПървоначално написано от lipstick
помоли някоя твоя приятелка или приятел да разговарят по тази тема
на мен това с шеговития намек ми помогна![]()
действай
Да,това да не ти е някъв чичко на 50 години..Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
оближи се,заголи бедро..
абе това е момче нак-много на 15 години..
те не се впечатляват от мръснишки номерца.. (предполагам)..
ахахахьъхахахъухаха![]()
![]()
![]()