.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Така... Моето мнение е, че е най-добре да говориш с него. Предполагам не се храни с хора. Ако те отреже, животът продължава. Имай предвид, че тръгнеш ли да се занимаваш с намеци, трябва да е с мярка. Аз лично мн се дразня на намеци тип "искам да те съдера от е**не", с извинение за доста грубия и вулгарен израз. Преди година една се пробва така с мен и просто дори приятелските ми чувства изчезнаха безследно. Можеш да пробваш, в случай, че се притесняваш твърде много, като за начало да му станеш добра приятелка. За много от момчетата границата между много близка приятелка и гадже е твърде тънка. Във всеки случай не изпадай в безсмислени разсъждения, които само ще те накарат да се чувстваш най-малкото несигурна.

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Отиди до него и заголи бедро, натискай му се, облизвай се мръснишки. Всеки намек е важен.
    Да,това да не ти е някъв чичко на 50 години..
    оближи се,заголи бедро..
    абе това е момче нак-много на 15 години..
    те не се впечатляват от мръснишки номерца.. (предполагам)..
    ахахахьъхахахъухаха
    груба грешка, всеки ще се впечатли от нещо такова ;д

иначе гледаш го през часа, усмивки а-у.. тряя да вкарат някъв час 'как да се държим с противоположния пол за да имаме успех' о>О

Re: Едно момче от класа

Цитирай Първоначално написано от lipstick
    Здрасти на всички !!!

Има едно момче от класа ми,по което си падам адски мноого0....
    Кажете ми как да постапя,как да привлека вниманието му и т.н
    kажи му искам да ми го хакаш мног00о000о0о0о0о0о0о00о
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Няма какво да питаш хората от форума. Отиваш при него, заговаряш го, излизате .. и всичко си върви от самосебе си. Ние неможем просто да ти кажем .. еди си какво му кажи .. еди си как постъпи. Всичко идва от емоциите в теб, пробвай и ще видиш ,че е така !

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Бъди спокойна ! Грешката при всички момичета е че те направо се "нахвърлят" върху момчето ! Първо се сприятели с него ! Знаеш ли защо първо това да направиш ?!? Защото ще може като сте приятели да го опознаеш по-добре както и да разбереш дали си пада по теб ! Но дори и да не стане с него просто приятелството с него ще ти помогне за следващите момчета,защото ще знаеш как да постъпиш и какво момчета харесват и не харесват ! Бъди "странна" за него ! Примерно : вместо ти да му правиш намеци да те почерпи с сокче или нещо такова ти го почерпи ! Трябва да му бъдеш интересна ! Да се отличаваш от другите момичета ! Пък като се сприятелите започни да се закачаш ако прецениш че той те харесва !

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    опитайте да се сближите.. и постепенно нещата ще станат.

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Отиди до него и заголи бедро, натискай му се, облизвай се мръснишки. Всеки намек е важен.
    айде, айде - не ги слушай нестава така! - Да, вярно е че намеците са важни ама неставай стриптизьорка!!!

намеции .. в класа е лесно защото малко или много го познаваш ... ко означава намециии ... всяко момиче има дарбата да вникнее в мъжкото под съзнание ... идеята е да я намериш .. още по лесно става като познаваш вече човека и неговите интереси ... казано накратко за по лесно флиртувай .. акоо нефане зн не се осъзнал оше

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от DarkBass
    намеции .. в класа е лесно защото малко или много го познаваш ... ко означава намециии ... всяко момиче има дарбата да вникнее в мъжкото под съзнание ... идеята е да я намериш .. още по лесно става като познаваш вече човека и неговите интереси ... казано накратко за по лесно флиртувай .. акоо нефане зн не се осъзнал оше
    а така
    ЖЕНСК0 СЪМ

emuu b1du sebe suu nqma kfo m yse natuskash pokaju my che go haresvash chrez namucu ysmuwku zakachku u taka natat1k ama ne i da se praish na nai goLqmata kyrva ako ima neshty k1m teb shtee doide sam

Голям фен Аватара на joannalof
    Помоли ли го да ти помогне с някоя домашна,да ти обясни някой урок или ако е слаб ученик, предложи му ти да му помогнеш така ще останете насъме и постепенно ...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от lipstick
    Хора не знам к'во да правя !!! Определено се държи по-различно с мен,от колкото с другите момичета-закача се,усмихва ми се,но не мога да съм напълно сигурна,че си пада по мен !!!! Ами ако ме одреже ?!?
    Не трябва да се страхуваш.Дали ще те зареже зависи колко си имате доверие и още много неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си