- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно момче от класа
Така... Моето мнение е, че е най-добре да говориш с него. Предполагам не се храни с хора. Ако те отреже, животът продължава. Имай предвид, че тръгнеш ли да се занимаваш с намеци, трябва да е с мярка. Аз лично мн се дразня на намеци тип "искам да те съдера от е**не", с извинение за доста грубия и вулгарен израз. Преди година една се пробва така с мен и просто дори приятелските ми чувства изчезнаха безследно. Можеш да пробваш, в случай, че се притесняваш твърде много, като за начало да му станеш добра приятелка. За много от момчетата границата между много близка приятелка и гадже е твърде тънка. Във всеки случай не изпадай в безсмислени разсъждения, които само ще те накарат да се чувстваш най-малкото несигурна.
груба грешка, всеки ще се впечатли от нещо такова ;дПървоначално написано от bloodymirror
иначе гледаш го през часа, усмивки а-у.. тряя да вкарат някъв час 'как да се държим с противоположния пол за да имаме успех' о>О
kажи му искам да ми го хакаш мног00о000о0о0о0о0о0о00оПървоначално написано от lipstick
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Няма какво да питаш хората от форума. Отиваш при него, заговаряш го, излизате .. и всичко си върви от самосебе си. Ние неможем просто да ти кажем .. еди си какво му кажи .. еди си как постъпи. Всичко идва от емоциите в теб, пробвай и ще видиш ,че е така !![]()
Бъди спокойна ! Грешката при всички момичета е че те направо се "нахвърлят" върху момчето ! Първо се сприятели с него ! Знаеш ли защо първо това да направиш ?!? Защото ще може като сте приятели да го опознаеш по-добре както и да разбереш дали си пада по теб ! Но дори и да не стане с него просто приятелството с него ще ти помогне за следващите момчета,защото ще знаеш как да постъпиш и какво момчета харесват и не харесват ! Бъди "странна" за него ! Примерно : вместо ти да му правиш намеци да те почерпи с сокче или нещо такова ти го почерпи ! Трябва да му бъдеш интересна ! Да се отличаваш от другите момичета ! Пък като се сприятелите започни да се закачаш ако прецениш че той те харесва !![]()
опитайте да се сближите.. и постепенно нещата ще станат.
айде, айде - не ги слушай нестава така! - Да, вярно е че намеците са важни ама неставай стриптизьорка!!!Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
намеции .. в класа е лесно защото малко или много го познаваш ... ко означава намециии ... всяко момиче има дарбата да вникнее в мъжкото под съзнание ... идеята е да я намериш .. още по лесно става като познаваш вече човека и неговите интереси ... казано накратко за по лесно флиртувай .. акоо нефане зн не се осъзнал оше![]()
emuu b1du sebe suu nqma kfo m yse natuskash pokaju my che go haresvash chrez namucu ysmuwku zakachku u taka natat1k ama ne i da se praish na nai goLqmata kyrva ako ima neshty k1m teb shtee doide sam![]()
Помоли ли го да ти помогне с някоя домашна,да ти обясни някой урок или ако е слаб ученик, предложи му ти да му помогнештака ще останете насъме и постепенно ...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не трябва да се страхуваш.Дали ще те зареже зависи колко си имате доверие и още много нещаПървоначално написано от lipstick
![]()
![]()
![]()