.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Мъжете ..
    По - сдържани сте , в повечето ситуации и моменти успявате да овладеете чувствата си и емоцииите си.Доста добре криете и лъжете също.Жената е крехка, само едно кучка може да бъда добра актриса.Но тъй като говорим за истински момичета/жени ние не сме толкова сдържани.
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Мъжете или жените...

Цитирай Първоначално написано от bissstra
    ... са по - добрите актьори?Кой се прикрива по- добре, във всяко едно отношение? Как мислите?
    Жената. Може да изчука половината град и пак да не разбереш, ако е умна разбира се. От личен опит казвам, че мъжете са достатъчно глупави да се хвалят със завоеванията си и по този начин неусетно и косвено прецакват връзките си. И в другите отношения.. пак жената по-добре се прикрива. Аз лично просто не се опитвам дори да се прикривам, защото не ми пука от крайния резултат.

Град
    при мама
    Мъжа....винаги намира и измисля оправдание....и винаги ако реши може да оправи проблема.
    ;]

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    много ясно, нали за тва сме мъже
    <N>

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Според мен зависи от човека, не от пола.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    много зависи от самия човек...
    някои изобщо не могат да скръят или излъжат за нещо, а други тва им е в кръвта...
    Съгласна съм. И измежду жените, и измежду мъжете има страшно добри актьори - то си зависи от самия човек... На някои им се отдава прекалено много
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Жените много ясно...
    +1 :P :P

zavisii 0t ch0weka i az taka mislqq! .. :P

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    би сексуалните
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Мъжете ..
    По - сдържани сте , в повечето ситуации и моменти успявате да овладеете чувствата си и емоцииите си.Доста добре криете и лъжете също.Жената е крехка, само едно кучка може да бъда добра актриса.Но тъй като говорим за истински момичета/жени ние не сме толкова сдържани.
    Много вярно, но не съвсем. Жените пък са големи интригантки, могат такъв филм да си направят, че дори те да забравят каква е реалността. Да, крехки създания сме, но когато се налга можем да бъдем по-твърди (поне някои).
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Всички са добри актьори на сцената на живота.. (пфхаа.. ) ..и умеят да се прикриват в даден момент и определена ситуация..

много зависи но жените се прекриваме най добре в секса докато мъжете не го могат това да де то и някои жени ама карай да върви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си