- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете или жените...
+++Първоначално написано от sladkish_14
all day... all night... what the fuck?!
Жената. Може да изчука половината град и пак да не разбереш, ако е умна разбира се. От личен опит казвам, че мъжете са достатъчно глупави да се хвалят със завоеванията си и по този начин неусетно и косвено прецакват връзките си. И в другите отношения.. пак жената по-добре се прикрива. Аз лично просто не се опитвам дори да се прикривам, защото не ми пука от крайния резултат.Първоначално написано от bissstra
Мъжа....винаги намира и измисля оправдание....и винаги ако реши може да оправи проблема.
;]
Първоначално написано от LovelyGirl
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Съгласна съм. И измежду жените, и измежду мъжете има страшно добри актьори - то си зависи от самия човек... На някои им се отдава прекалено многоПървоначално написано от Neftochimic
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+1 :P :PПървоначално написано от moneycomeme
zavisii 0t ch0weka i az taka mislqq! .. :P![]()
би сексуалните
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много вярно, но не съвсем. Жените пък са големи интригантки, могат такъв филм да си направят, че дори те да забравят каква е реалността. Да, крехки създания сме, но когато се налга можем да бъдем по-твърди (поне някои).Първоначално написано от sladkish_14
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Всички са добри актьори на сцената на живота.. (пфхаа..) ..и умеят да се прикриват в даден момент и определена ситуация..
![]()
много зависи но жените се прекриваме най добре в секса докато мъжете не го могат това![]()
да де то и някои жени ама карай да върви