- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Опасно ли е?
Здравей, д-р Теен!Искам да те попитам дали за моята възраст е опасно да се подложа на операция за сваляне на килограмите?!?Аз съм висока 1.77 и тежа 77кг, проблемът е че е спешно да отслабна до Коледа ако е опасно, моля те дай ми някаав друг съвет и те мляя отговори ми на е-мейла .Ms, предварително!
То хубаво искаш ама не разбрах твоята възраст ?
Първоначално написано от JaCkSpAr0y
ъхам ..
Na 15 sam...!![]()
Dr. Teen otgovarq li na nqkoi ?![]()
Ne sum 79ti nabor ei
колко искаш да отслабнеш ?
килограмите ти не показват затлъстяване
ако си мислиш че искаш да изглеждаш по-слаба започни да се храниш здравословно и спортувай активно
НО не се подлагай на дието защото са вредни за хората от подрастващата възраст(в каквато си и ти) и през тоя грипозен сезон![]()
дано съм помогнала
п.п.мене тряя да ме назначат за ДрТийн 2 бе
![]()
дебела си форевър не се опитвай.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Естествено,че е опасно да се подложиш на операция ! Както казаха опитай със здравословно хранене и спорт ! Диетите не са полезни,най-много да си докараш някоя болест !
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ, СПОРТ ......ОПЕРАЦИИ-НЕ!!!!
wij mackane gi slushai tez koito ti kazvat che nqmash shans da otslabnesh
naii - weche ti tr silna wolq
kazwash si shte moga i t`fa e
a i kogato iskame neshty mn silno pravim vs za da go postignem
hrani se zdravoslowno
nemoje da se typchish s nqkfi zaharni bokluci ili testeni neshta i da iskash da otslabnesh
sportuvai
bqgaii
dviji se
a kolkoto do operaciite sa vredni i ne samo na hora na tvoqta vyzraast mi i za vs ostanali
ae ksymet
![]()
Свърши то Коледа мина заклаха я отиде си![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Да, определено е така. Аз съм много висока и не си личи, но лошото е, че имам корем. Е, ще го сваля! Всичко е ВЪЗМОЖНО ! ! ! ! ! ! ! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Все пак ВИ благодаря за всичко и всички съвети, а за този, който ми написа DEBELA SI FOREVER .... [ . ] da si zavre6 mnenieto otzad , nali da ne byda gruba ... Само злорадстваш и злобееш. Srry, ама не пиши като смяташ така да се държищ. А на другите, ОЩЕ ВЕДНЪЖ [ БЛАГОДАРЯ ] . ! . [ !. ] [ .! ] [ ! . ] [ . ! ] [ [ [ :* ] ] ]![]()
[
]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[
]
ами до коледа има още месец и 10 дена така , че не слабей а надавай кила ,
![]()
щото горките пранценца ...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Първо, възможно е, но само ако си над 18 годишна възраст освен ако не става дума за някакво болестно състояние. ВТОРО, липосукцията се извършва само някакъв особен процент от мазнини в тялото ти - тоест, ако си много пълничка, може да се наложи да свалиш примерно седем килограма, преди да ти се разреши да си направиш липо.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Стягаи се и спортуваи има и груг много много по лесен вариант с които отслабваш по 4-5 кг на вечер но не мога да ти кажа правилата забраняват ! Някои може да се досетят за кво говоря
420!!!! тези които не знаят какво значи това числи изпусат много !