- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да го "разкарам" без да го нараня?
Здравейте...Не намерих къде другаде да постна темата, та реших тука.
Преди няколко седмици мисля, че дадох излишни надежди на едно момче. Той ми призна, че ме харесва и ме пита дали аз харесвам някого, аз казах, че не. Той иска да излизаме, стана вече 2 седмици аз постоянно му се оправдавам, че съм болна или пък че няма да съм в града.. вече незнам какво да измисля.. Наскоро пак го видях в училище и той тъкмо идваше към мен и аз хванах за ръката едно момче от моя клас, и той само ни видя и се обърна... Продължава да ми пише в скайп, не му отговарям... Звъни ми, не му вдигам... Незнам просто...как да го отблъсна без да го нараня?
Ти го нараняваш и в момента. Може да му кажеш, че не изпитваш нищо към него и това е. Говорете си, не се прави, че не го познаваш, защото е гадно така, изпитвал съм го това чувство.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Каквото и да правиш - каквото и да кажеш,той
пак ще бъде наранен..
Грешката е в тебе,че си му дала напразни надежди - така,
че поговори с него,обясни му как стоят нещата и му кажи,че
искате да си останете приятели..
Но както ти казаха и преди мен - в НИКАКЪВ случай не се
прави,че не го познаваш (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аха. Че ще вземе той да те нарани... Един приятел така му направи едно момиче, и после тя успя да прогледне с едното око чак след седмица...Първоначално написано от SmilezZz
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Това какво ще рече ?Първоначално написано от OldSchoolRebel
...че въпросният ти приятел е набил момиче ? - То тогава той не е никакво момче..
Ама това е друг въпрос![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Проблема е че аз някам НИКАКВО желание да говоря с него.. Снощи си писахме по скайп и аз вметнах,че не го харесвам. Мисля че се е отказал, вече нито пише нито ми звъни. (:
Нямаш желание, но се налага. Поддържай си връзка с него и се надявай, че ще спре да те търси постоянно. А за напред мисли преди да правиш каквото и да е.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
темата е изчерпана...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
И аз да бях, и аз щях да я пребия. В смисъл, едно е да ми обясни защо няма желание толкова да говори с мен, но да се прави, че не ме познава, след като сме били едва-ли не близки, меко казано ще си заслужи шамарите.Първоначално написано от SmilezZz
И всеки мъжкар който след това дойде да се опита да ми го върне като ме набие, първо ще му обясня защо съм го направил, и в 90 % от случаите ще отиде при нея в болницата и ще `и светне и той един шамар. В останалите 10 %, когато са прекалено тъпи и/или заслепени от женски чар, ще ги пребия и тях.
Със здраве. Няма нищо по-лошо от неуважението.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.