- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големия ви страх...
Най-много ме е истрах от...класната ми, то като те погледни и незнам може да откачиш и да и забършиш един и да избягаш, сериозно говоря много е страшна xD
I can see in their eyes
they've already died
inside, but as for the outside
I'll take their f*cking heads
жаби,хлебарки,гълъби
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Нямам страхове.
Не мога да си представя да живея с мисълта за някакъв страх от нещо.
Първоначално написано от reload1222
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ДА НЕ ЗАГУБЯ ПРИЯТЕЛКАТА СИ.
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
2-ката в училище![]()
Да не остана сама завинаги.
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Що не сложи плачеща емотикона?Първоначално написано от detelina101
Най-големият ми страх е да кажа най-големият си страх в някакъв тийн форум.![]()
хЪх...
Superman![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
В повечето случаи най-големите страхове на хората идват след някакви ужасни злополуки или страшни случки.. Например който е изгубил близък човек, го е страх да не изгуби другите и т.н. ..
Аз лично нямам страх от нещо..Оптимист съм и изобщо не се замислям за лошите варианти на нещата в живота.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Боя се от смъртта (като цяло) и слепотата.
Брр..
Най-много се страхувам от простаците. Никога не съм се оправяла с подобни хора. Блокирам и губя дар слово.
Страхувам се от слон, който изглежда като змия и има няколко глави.
АсансьориБуболечки & тъмно ..
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
+++Първоначално написано от RoSKo0o0
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
кучета![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
+1Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
като малък ме гони един и от тогава вече
ся като почне да лае някой и голям спринт удрям. До сега не се е стигало до битка с куче
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да остана без приятели и близки.Ако до мен нямаше никой щях да се превърна в празна черупка![]()
От загуба на любим човек , от паяци,буболечкиии и всякакви подобни![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
загубата на любим човек (не говоря само за гадже), да съм сама, насекоми, змии, височини и дълбочини![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Първоначално написано от NightGuardian