- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подаръци за Зимния празник
Може да е рано, ноо.. какво мислите да подарите на гаджето за зимните празници :P
Просто аз
нещо хубаво ^^
:d
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ами незнам.Но ще е от сърце,както обикновено
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ние не сме заедно вече![]()
![]()
-> нищо
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
чорапии ..![]()
![]()
![]()
![]()
Не сериозно .. не знам не съм го мислила пък и да тогава не се знае нищо ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами нещо хубаво... я самобръсначка,я някъв уред за отслабване,я четка за зъби...да намекнеш,колко я обичаш.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Първоначално написано от Stan4o123
![]()
![]()
![]()
В момента съм сама, но имам добро предчувствие.И все пак нямам никаква оригинална идея за подарък...
![]()
Има много такива теми.
По темата ти познаваш човека, само ти можеш да му избереш подарък. Защото аз харесвам Армани той може да харесва Версаче.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ох изобщо не съм мислила още... То няма да имам и много пари де, защото ще ходим двамата на почивка в Кипър и доста ще съм натясно с парите...
За рожденния ден му подарих една много хубава книга на която много се зарадва но не мисля че ще е удачно и за Коледа да му подаря пак книга...![]()
В Скай Сити правят едни плочки с надпис по поръчкаМисля да му направя нещо такова
Но има много време до тогава, може да измисля друго :P
Трагедията е пълна...
Мамка му, бих се зарадвал на пуловер и хавлиени чорапи!![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Ми за сега нямам на кого да подарявам каквото и да било. Но коята дама желание мога да и се подаря![]()
![]()
Кола и стриптизьорки![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Всъщност скоро се сетих че ми беше споменал че би искал да си носи моя буквичка на врата за да му напомня за мен... Сега се чудя дали да е наистина буква или ангелче (аз му викам че е ангел) или пък слънце (той казва че съм неговото слънце)... А може и да му подаря такова сърчице дето се разделя. Бях гледала една на което на едната половина пишеше "Аз те обичам" а на другата "Ти ме обичаш"...
Абе нещо за врата ще е ама не на верижка че е грозно според мен за мъж да носи верижка.
Като наближи ще го мисля, защото както сме я подкарали... може и да не сме заедно, знам ли. Затова предварително не си правя никакви планове вече.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз нямам гадже , така че за себе си ще си подарявам![]()
Иначе според мен би трябвало да е например златен пръстен, синджир и др
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre