.

Виж резултатите на анкетата: Харесва ли ви гаджето да демонстрира явно, постоянно и пред всички любовта си към вас?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, но само когато сме насаме.

7 10,00%
  • Хей, няма лошо в това да ми казва и показва, че ме обича, но да не прекалява.

31 44,29%
  • Разбира се!

16 22,86%
  • Пф... Не!За мен това граничи с лиготия.По-малко думи и розови финтифлюшки, повече чувства.

16 22,86%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на ScarletBite

Показност и демонстрация

Става въпрос за умалителните обращения (мило, пиле, бебе, слънчице, пухчо, бонбонче...), профилите в скайп, запълнени с някакви самоделни и нашарени с правописни грешки любовни стихотворения и цитати, сърчицата, поздравяването с чупеща костите прегръдка, всякакви разновидности на "Обичам си милото!", сантименталните слова, подаръчета, цветенца, какви ли не прояви на емоционалност, леснопреливащите сълзи...
    Тоест, онова типичното "Барби/Кен" поведение.
    Сърцеразтопяващо или смешно?Сладко или досадно?Примамващо или задушаващо?
    И също така, сравнени с образа на "независим, силен, самостоятелен и горещ мъж/жена", биват предпочитани или отхвърляни?
    all day... all night... what the fuck?!

eми хубаво е да но да не е прекалено някво лигаво oт типа на "УбиЧам си миЛуТуУуУ нИкой да не Го БаРа" като се има впредвит че се познават от една седмица .. това ме дразни

иначе да обикнвено пиша името ии слагам сърчице ии тва стига да знаят хората че се обичаме и т.н и това е един от начините по койото ми показва обичта си (може да се мине и без тях де ама караи ;д)
    * brunettes
    do it better ;] ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    това ми е некво супер лигаво...Макар че "мило" го приемам. Но супер се дразня като видя една приятелка и гаджето и кви неща си пишат по скайп профилите - целувки, прегръдки, сърчица, пишат си че са най-важното нещо в живота си и тем подобни. Но подръчетата, цветята и други романтични неща ги приемам. Всичко в рамките на нормалното, ако се прекалява ще реша, че е лъжа и лиготия.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз не знам, ама ако на мен някой ми каже мило, пиле, пухчо или някоя подобна простотия, ще се разбуча много лошо.
    С никой от приятелите си не съм си викала така(освен ако не сме се лигавели/дразнели). Въобще в повечето случаи сме си говорели по имена или някакви смешни обръщения и то пак, като е било на лигня някакво.
    И като цялата тази показност, която описа, е супер безсмислена, но всъщност за мен това не е точно показност, а някаква лигня.
    Да, когато си харесваш човека до теб, когато си умираш за него, е нормално да искаш да извикаш на всички колко ви е хубаво на двамата, как сте щастливи.
    Иначе нямам нищо против както си стоя с приятеля си, а около нас да има супер много хора(и познати, и непознати, и приятели), да започнем да се целуваме, гушкаме и тнт.

Ayy болната ми тема

Окей, чувства,чувства обачее тази лиготия е супер излишна! Все пак е присъща за деца от детската градина, а нали всички претендираме,че сме зрели...

Не се обявявам напълно против тези демонстрации на любов, но все пак умерено, човекът си знае, че го/я харесваш/обичаш и без да се лигавиш излишно

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    е на мен даже "мило" ми се вижда лигаво кво остава друго...
    Ами независимите мъже са предпочитани, поне от мен де
    Не знам...това което си изброил/а е доста лигаво..не че съм някаква грубиянка, напротив, но това си е точно лиготия даже романтика ще е меко казано
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мен такива обръщения ме изкарват извън релси. "Мило" и всичките му производни направо ме побъркват, с когото и да било, сме го карали на имена или максимум на някое обръщение, което е по-скоро смешно, на майтап, целящо да засегне някоя лоша черта на някой от нас и обикновено да сме си казали така 3-4 пъти, колкото да се подразним и да го забравим. Иначе все на име си говорим и не мисля, че има нещо студено в това. Всичките мечки, целувки, сърцераздирателни обяснения по скайп 'обичам си милутуу, той ми е най-скъпото нещуу на светъъ' просто ми се повдига от тях, това ако е израз на любов аз съм циркова маймуна. Нямам нищо против целувка и прегръдка пред приятели или други хора, но ако започне да ми се лигави, най-вероятно ще отнесе някой друг шамар.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

'Хей, няма лошо в това да ми казва и показва, че ме обича, но да не прекалява.'

исках да гласуваM за това, ама цъкнах последното
    пфу пфу
    колко съм куха о.О

по темата:
    на мен не ми харесват тия глупави прояви на любов
    той хубаво да си ме обича, да ми го казва и показва ..
    ама все пак да не прекалява ..
    някой като почне така и се чувствам като в кутийка
    в която постоянно пускат някакви бонбони и тя се пълнии, пълни, пълни ..
    и след време аз в тази кутийка почвам да се задушавам и да не мога да си намеря място
    без постоянно да попадна на няко бонбон о.О
    (ама колко хубаво обяснение дадох просто :Д)

ии за това за мен такива прекалени лиготии са излишни
    и глупави
    не мен ми стига да ми каже/покаже, че ме обича
    без това да става публично достояние
    ^^

аа и да добавя:
    тия глупавите названия 'мило, миличко, бебче, бебенце, etc.'
    просто ме побъркват ..
    супер глупави ми изглеждат
    банални са
    глупави и etc.

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    аа и да добавя:
    тия глупавите названия 'мило, миличко, бебче, бебенце, etc.'
    просто ме побъркват ..
    супер глупави ми изглеждат
    банални са
    глупави и etc.

Най-вече "мило". Леле .. побърквам се ;х.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Да бе много е яко,когато си с още някого,да почнеш да се мляскаш и другият човек да седи и да зяпа или да си се лигавите някакво...супер нетактично и безсмислено е

Пф... Не!За мен това граничи с лиготия.По-малко думи и розови финтифлюшки, повече чувства.

Много ми е странно как 1 приятел праща СМС-и на приятелката му и абсолютно всеки път пише почти едно и също-колко много я обича , как без нея неможе , че се нуждае от нея и т.н...Нищо лично , но ми се струва много детско да пише всеки път едно и също , банално та знае ли се ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Хей, няма лошо в това да ми казва и показва, че ме обича, но да не прекалява."

това отговорих аз .. не ми пречат всички тези неща стига да са в граница ..

Показностите по-малко ако може..Скайп балончетата..Ми .. веднага ще бъде зарязан, ако видя някаква нотка на "любов" изразена по толкова грозен начин..Другото с умалителните..не съм продукт в сладкарница..имам си име.. Това ще му го набивам в главата до посиняване, ако не възприема пътя..не понасям лигави мъже..Подаръче..не мерси..Какво иска да ми каже?!Че ако една мечка плюшена и тъпа струва 5 лева, струвам колкото нея ли?Не, мерси..Цветенца??Първи клас ли съм??Или друг мотив..Сгафил е сериозно лука и сега ми идва с лайняни гащета с подтекст "На ти розичка/карамфилка, щото сериозно съм оплескал нещата..
    Не може ли нормално връзка..без лиготии от този сорт, бе боже...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не обичам да се прекалява с лигавщините на публично място, но една малка целувка, прегръдка или да ме хване за ръка - в това няма нищо лошо

Животът е адът описан в Библията!

Няма нищо лошо да показва чувствата си , но не и да прекалява с лигавенето! Това е толкова досадно и особенно като сте пред приятели неможеш да му кажеш да не ти говори такива неща щото ши звучи някак грубо! Хубаво е да показва чувставата си на мне лично ми харесва но си има определена граница разбира се !
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

По малко лигня,"мило" "писенце" "сладкишченценце" "патенце" и тн и тн. НЕ МЕРСИ.
    Повече страст,по-малко думи,повече действия и доказателства,по-малко въртележки..ии лайна!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Тия работи по скайп ги ненавиждам, да не говорим кооооолко 'обичам' неща от сорта на мило.

Град
    Таити
    На мен лично ми харесва да ми показва обичта си ама баш некви лигави работи.Когато е в умерени размери е много готинко даже
    There is no right or wrong, only fun or boring

С нищо не трябва да се прекалява, че понякога става и досадно

Хей, няма лошо в това да ми казва и показва, че ме обича, но да не прекалява.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Никога не е прекалявал, вика ми "коте", да ме цунка 2-3 пъти пред други /познати/ и това е
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Абе понякога са подходящи,но понякога са доста дразнещи тези обръщения .. само да не се прекалява и всичко ще е добре.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Не обичам да се прекалява с лигавщините на публично място, но една малка целувка, прегръдка или да ме хване за ръка - в това няма нищо лошо
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Хубаво е да го прави, но да не прекалява
    Лигавите глупости ме дразнят. Има начини да изразиш любовта си без да се стига до тия гадни прякори. Като "миличко" агрх. Нека показва, че ме обича, но да не се прави на лигльо.
    Харесват ми малките жестове - да ме държи за ръката, нежна целувка =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си