- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не е същия,но не искам да го загубя...
здр искам съвет от някой но точно в този момент няма от кого ... имам си приятел от 1г. всичко си беше наред до едно положение, започнахме да се караме абсолютно всеки ден, дразни ме, вече не е мил както преди и когато му казвам какъв е проблема накрая излиза че аз съм виновна колкото и да съм мила винаги става така че се скарваме и нз как да постъпя мисля си да си дадем време но ме страх да след това да не иска пак да се съберем.Знам че са дреболий но това е ежедневие и то писва, омръзна ми от всичко но не искам да го загубя! та искам да знам вашето мнение
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....