.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Има един филм... "The Joy Luck Club" (1993)
    В него няколко жени разказват историите на живота си... много е интересен!Та... обърни внимание на Роуз Хису. Струва ми се, че е нещо подобно.Спряла си да се цениш, жертваш прекалено много от индивидуалността си в името на запазването на връзката ви.Ако постоянно си чудиш как да му угодиш и да го направиш щастлив, се превръщаш в даденост.
    Можеш да се запознаеш и с книгата "Мъжете си падат по кучки".
    аз не остъпвах карах се карах се спорих и в едно положение като си мълча и като му кажа че няма причина да се караме защото сме почнали от нещо малко здобрим се и след 5 мин пак,нормално... но ако аз не остъпя може да се караме месец той не разбира тва нещо че изгода няма от караници
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Ами ти сама си го правиш да ти кажа. 'Искам да си дадем време,ама не знам дали ще иска да се съберем после пак' .. Ами в такъв случай ще си го търпиш и няма да се оплакваш .
    ами да аз не искам да го губя ама той не взима нищо на сериозно
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от sexyisfunny
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Ами ти сама си го правиш да ти кажа. 'Искам да си дадем време,ама не знам дали ще иска да се съберем после пак' .. Ами в такъв случай ще си го търпиш и няма да се оплакваш .
    ами да аз не искам да го губя ама той не взима нищо на сериозно
    а докато ти не вземеш нещо на сериозно се такова ще е положението .. ако трябва се разделете за малко но се опитай да стабилизираш връзката.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от sexyisfunny
    аз не остъпвах карах се карах се спорих и в едно положение като си мълча и като му кажа че няма причина да се караме защото сме почнали от нещо малко здобрим се и след 5 мин пак,нормално... но ако аз не остъпя може да се караме месец той не разбира тва нещо че изгода няма от караници
    Зодия телец ли е?
    Я сега да проверим дали си си научила урока: какво правим с хора, които не зачитат мнението ни?
    all day... all night... what the fuck?!

....

Тея дето викате толкова ли е трудно това толкова ли онова, кат не сте изпадали в подобна ситуация, ко са изказвате....напълно те разбирам... в момента съм в подобна ситуация само, че ние сме эаедно от около половин година. Винаги когато тръгнем да спорим, което се случва често напоследък се аз съм виновната и вс става заради мен, но това да си дадем време (и ние е вие), може би не е най-добрия вариант, защото може би вс ще се промени... уж наистина са дреболии, но това започва наистина трудно да се издаржа. И аз като теб вече сечудя какво да правя, защото също не искам да то губя, прекалено много го обичам, за 1ви път един човек значи толкова много за мен. Той казва същото и,че иска да си е с мен и не иска друго момиче, но не знам вече на какво да вярвам и ми става се по-трудно да търпя всички караници... и не е толкова лесно да поговорим и да опраим нещата, както някои казаха не става ий така, не е толкова просто...и аз като тебесе говоря, а той се си знае негавата с тоз неговия голям инат... дано сичко се оправи и принас и при вас, искрено се надявам
    "Повечето хора не желаят истински да бъдат свободни, защото свободата натоварва с отговорност, а повечето хора се плашат от отговорността"

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от GabssSitY
    Тея дето викате толкова ли е трудно това толкова ли онова, кат не сте изпадали в подобна ситуация, ко са изказвате....напълно те разбирам... в момента съм в подобна ситуация само, че ние сме эаедно от около половин година. Винаги когато тръгнем да спорим, което се случва често напоследък се аз съм виновната и вс става заради мен, но това да си дадем време (и ние е вие), може би не е най-добрия вариант, защото може би вс ще се промени... уж наистина са дреболии, но това започва наистина трудно да се издаржа. И аз като теб вече сечудя какво да правя, защото също не искам да то губя, прекалено много го обичам, за 1ви път един човек значи толкова много за мен. Той казва същото и,че иска да си е с мен и не иска друго момиче, но не знам вече на какво да вярвам и ми става се по-трудно да търпя всички караници... и не е толкова лесно да поговорим и да опраим нещата, както някои казаха не става ий така, не е толкова просто...и аз като тебесе говоря, а той се си знае негавата с тоз неговия голям инат... дано сичко се оправи и принас и при вас, искрено се надявам
    мисля че вече се оправихме!Kазах му че искам да се видим за малко, излязохмe утидохме на кафе и почнах да му приказвам, че не ходим за дасе караме а за да ни е хубаво едва ли не да растоварваме с любимия човек да споделяме, а не wсеки ден да си хабим нервите за глупости.Aз му се извиних ако има нещо, казах му че ако продължава ме така ще се наложи да се разделим, защото така, нищо не правим само се намразваме и също че трябва да остъпваме да правим повече компромиси и други по лични неща в повече. Това е общо зето и той ми сезарадва че искам да оправя нещата ... и си мисля че може би не ме чувал, защото тва съм го казвала винаги когато сме били ядосани не расъждаваме правилно и с крясъци.Спокойни и тихичко се получи добре надявам се за напред да е така не мога да ти препоръчам същото, защото всяка връзка е различна, хората са различни, твоето момче може да се вразуми ако се разделите например за да те оцени всеки е различен нз , но ти пожелавам късмет ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ :P

Еми напълно права си за всичко, то и при нас нещата са добре, дано да няма пак спорове за простотии. Иначе да всяка връзка е различна и за това мисля, че не е мн добра идея да се разделяме тоо как да ма оцени толкоз кат сме от един клас (това е шибаното при нас, но не ни е пречило до сега ) иначе желая ви мн щастие и да си се разбирате
    "Повечето хора не желаят истински да бъдат свободни, защото свободата натоварва с отговорност, а повечето хора се плашат от отговорността"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си