- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обсебена
Здрасти докторе,много съм объркана,имам чувството и че съм ПОБЪРКАНА. Проблемът ми е страшно смешен,обаче много ми е гадно. Значи,обсебена съм [имам мания] не по какво да е,по филм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Филмът е high school musical,ето какво ми се случва: на ден гледам трите части минумум по два пъти,обожавам песните им,актьорите са ми любими,имам техни плакати,абсолютно всичко за даскало ми е тяхно:несесери,раница,ОБУВ И,гривна,гердан,блузи,хими али,моливи календар.. На екрана ми е тяхна снимка естествено,говоря много за тях,досаждам на някои приятели,всеки ден,да не кажа час,чета за актьорите,ако съм в нета доста рядко съм във форума,повечето чета за тях,щях да им пиша писмо,точно тогава ми мина манията,сега отново е с пълна сила.Проблемът ми изглежда адски смешен,но имам чувството че се побърквам
![]()
![]()
Help pls
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!