Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
Здрасти докторе,много съм объркана,имам чувството и че съм ПОБЪРКАНА. Проблемът ми е страшно смешен,обаче много ми е гадно. Значи,обсебена съм [имам мания] не по какво да е,по филм Филмът е high school musical,ето какво ми се случва: на ден гледам трите части минумум по два пъти,обожавам песните им,актьорите са ми любими,имам техни плакати,абсолютно всичко за даскало ми е тяхно:несесери,раница,ОБУВ И,гривна,гердан,блузи,хими али,моливи календар.. На екрана ми е тяхна снимка естествено,говоря много за тях,досаждам на някои приятели,всеки ден,да не кажа час,чета за актьорите,ако съм в нета доста рядко съм във форума,повечето чета за тях,щях да им пиша писмо,точно тогава ми мина манията,сега отново е с пълна сила.Проблемът ми изглежда адски смешен,но имам чувството че се побърквам Help pls
и аз сам почти така почти сам обсебен от Stargate / Stargate Atlantis /Stargate Universe и не се опитвам да го преодолея защото знам че когато излезе целият сезон на Юниверс надали ще почне друг и така като няма да има каде да го гледам ще спра да го гледам. Демек гледаи си филмчето / сериалчето рано или касно ще дадат последният сезон и квот и да праиш за да го гледаш ще спреш .

П.П. нищо не разбрахте а