.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    същото е като,когато кажеш на момче,че го харесваш но ти незнаеш това,защото не си гей помисли в/у това :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Като й кажеш, че я харесваш и почва да се държи по-стран

Цитирай Първоначално написано от andrags
    незнам дали е само при мен, но съм го забелязъл, че като кажеш на 1 момиче, че я харесваш и после почва да се държи малко по-странно...
    Някакви обяснения?
    ми ако не те харесва сигурно се отдръпва да не стане така че да сметнеш нещо, което е казала или направила като знак, че те харесва.. ааа бе ддз
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ей мушмурок,ако някоя ти каже,че те харесва и иска да ти скъса оная работа от секс,как ще се държиш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

тежко е... доста момичета не обичат думите "искреност" и "честност"
    REGGAE BOOM <3

Когато кажеш на момиче, че я харесваш и тя почва да се държи странно по-тъпо значи я отпиши.. не те харесва, а когато момичето харесва момчето и той и каже, че я харесва.. не се държи по-странно ами почва да го зарибяя и да му се натиска и т.н. защото вече е сигурна, че и той я харесва

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Когато кажеш на момиче, че я харесваш и тя почва да се държи странно по-тъпо значи я отпиши.. не те харесва, а когато момичето харесва момчето и той и каже, че я харесва.. не се държи по-странно ами почва да го зарибяя и да му се натиска и т.н. защото вече е сигурна, че и той я харесва

съгасен сам с това което казва
    if you wanna be the best you get take out the best

Хора днес ми се случи нещо много гадно .Казах на едно момиче, че я харесвам.Ние сме приятели от лятото, тя е на 13 аз съм на 14.От лятото я харесвам, но го прикривах.Днес като и го казах тя ме погледна особено и просто ей така си тръгна.Телефона не ми вдига, по скайп не пише etc.Просто ми е супер болно не ям изобщо, и нищо не ме интересува.Преди бяхме супер добри френдове гушкали сме се но сега...ше умра без нея .

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На мен са ми казвали с пълното съзнание, че за мен те са само приятели, така че не е да са очаквали нещо от мен. Според мен не съм си променила отнощението към тях. Даже май си говорим повече
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от RajonRondo
    Хора днес ми се случи нещо много гадно .Казах на едно момиче, че я харесвам.Ние сме приятели от лятото, тя е на 13 аз съм на 14.От лятото я харесвам, но го прикривах.Днес като и го казах тя ме погледна особено и просто ей така си тръгна.Телефона не ми вдига, по скайп не пише etc.Просто ми е супер болно не ям изобщо, и нищо не ме интересува.Преди бяхме супер добри френдове гушкали сме се но сега...ше умра без нея .
    Гадно е постъпила. Трябвало е да разбере, че в момента на теб ти е било много по-неловко и колко усилия ти е коствало да ѝ признаеш. След ден два сиг ще ти пише/говори и сигурно ще се прави че нищо не е станало.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Много ясно! Тя знае, че те притежава и естествено се променя и държанието й!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Много ясно! Тя знае, че те притежава и естествено се променя и държанието й!
    Много правилно ! Когато виждат че не ги отразяваме сме им интересни и им се занимава, но в момента в който си признаем чувствата и вечееееее не се барааат на ей такива надути п*тки в устатааа
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Варна
    Не знам защо свястните момчета попадат на такива момичета, а свястните момичета на момчета, които искат само едно (всички се сещате какво..)

А по темата. Варианта да се страхува, че се шегуваш с нея е огромен. Момичетата са свикнали момчетата да мислят само за секс и да са на мнение, че на 14-15 не могат да се влюбят или да обичат, поне малко. Точно тези честните момчета, които си признават, че са влюбени, винаги попадат на смотани момичета.. Показвайте им чувствата си не само с думи, а и с жестове. Докажете ѝ, че е така, и че не искате само едно (знаете какво) и може, и да ви отвърне на чувствата. Времето на "Искаш ли да станем гаджета?" отминава още на 10 годишна възраст.
    Осъзнавам, че коментарът ми е доста объркан, но в момента съм малко разконцентрирана покрай една ситуация с мой съученик... надявам се да съм помогнала поне малко. Не се сраувайте да изпитвате и показвате чувствата си (специално към момчетата). Да, тъпо ми е, че не съм срещнала някой такъв, но.. няма да спра да вярвам, че не всички са еднакви. Дано някой е съгласен с мене

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ебънтъ помага
    GTA Stunting

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    ебънтъ помага
    Що речи?!

Ей такива коментари направоо.. заради хора като теб, нормалните момчета са срамежливи и момичетата ви слагат под един знаменател

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от GaBs_BaBs
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    ебънтъ помага
    Що речи?!

Ей такива коментари направоо.. заради хора като теб, нормалните момчета са срамежливи и момичетата ви слагат под един знаменател
    бейби мн ма кефиш
    GTA Stunting

мхм -.- .. понякога и аз се държа така .. но това става само, когато не харесвам момчето

Знам, че не му е мястото тук, ама плс кажете вие как им казвате, че ги харесвате, щот мен ме е доста срам.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

незнам дали е само при мен, но съм го забелязъл, че като кажеш на 1 момиче, че я харесваш и после почва да се държи малко по-странно...
    Някакви обяснения?
    ами накратко забрави за това момиче повече, за нея ти си пионка която тя може просто да използва и да захвърли, защото си си признал че си неин, затуй такива неща не се казват туко така както съветват повечето лапищаци тука
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Някакви обяснения?
    Харесването не се казва, а се показва.
    Temet Nosce

벨야카

am ako ne ta haresva 6 sa durpa ako pod stranno ima6 v previd tui..

Цитирай Първоначално написано от umri
    Някакви обяснения?
    Харесването не се казва, а се показва.
    +99999999999999

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си