- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като й кажеш, че я харесваш и почва да се държи по-странно
същото е като,когато кажеш на момче,че го харесвашно ти незнаеш това,защото не си гей
![]()
помисли в/у това :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми ако не те харесва сигурно се отдръпва да не стане така че да сметнеш нещо, което е казала или направила като знак, че те харесва.. ааа бе ддзПървоначално написано от andrags
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ей мушмурок,ако някоя ти каже,че те харесва и иска да ти скъса оная работа от секс,как ще се държиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тежко е...доста момичета не обичат думите "искреност" и "честност"
![]()
REGGAE BOOM <3
Когато кажеш на момиче, че я харесваш и тя почва да се държи странно по-тъпо значи я отпиши.. не те харесва, а когато момичето харесва момчето и той и каже, че я харесва.. не се държи по-странно ами почва да го зарибяя и да му се натиска и т.н. защото вече е сигурна, че и той я харесва![]()
Първоначално написано от izlishna
съгасен сам с това което казва![]()
if you wanna be the best you get take out the best
Хора днес ми се случи нещо много гадно.Казах на едно момиче, че я харесвам.Ние сме приятели от лятото, тя е на 13 аз съм на 14.От лятото я харесвам, но го прикривах.Днес като и го казах тя ме погледна особено и просто ей така си тръгна.Телефона не ми вдига, по скайп не пише etc.Просто ми е супер болно не ям изобщо, и нищо не ме интересува.Преди бяхме супер добри френдове гушкали сме се но сега...ше умра без нея
.
На мен са ми казвали с пълното съзнание, че за мен те са само приятели, така че не е да са очаквали нещо от мен. Според мен не съм си променила отнощението към тях. Даже май си говорим повече![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Гадно е постъпила. Трябвало е да разбере, че в момента на теб ти е било много по-неловко и колко усилия ти е коствало да ѝ признаеш. След ден два сиг ще ти пише/говори и сигурно ще се прави че нищо не е станало.Първоначално написано от RajonRondo
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Много ясно! Тя знае, че те притежава и естествено се променя и държанието й!
Много правилно ! Когато виждат че не ги отразяваме сме им интересни и им се занимава, но в момента в който си признаем чувствата и вечееееее не се барааат на ей такива надути п*тки в устатаааПървоначално написано от fc
There is no right or wrong, only fun or boring
Не знам защо свястните момчета попадат на такива момичета, а свястните момичета на момчета, които искат само едно (всички се сещате какво..)
А по темата. Варианта да се страхува, че се шегуваш с нея е огромен. Момичетата са свикнали момчетата да мислят само за секс и да са на мнение, че на 14-15 не могат да се влюбят или да обичат, поне малко. Точно тези честните момчета, които си признават, че са влюбени, винаги попадат на смотани момичета.. Показвайте им чувствата си не само с думи, а и с жестове. Докажете ѝ, че е така, и че не искате само едно (знаете какво) и може, и да ви отвърне на чувствата. Времето на "Искаш ли да станем гаджета?" отминава още на 10 годишна възраст.
Осъзнавам, че коментарът ми е доста объркан, но в момента съм малко разконцентрирана покрай една ситуация с мой съученик... надявам се да съм помогнала поне малко. Не се сраувайте да изпитвате и показвате чувствата си (специално към момчетата). Да, тъпо ми е, че не съм срещнала някой такъв, но.. няма да спра да вярвам, че не всички са еднакви. Дано някой е съгласен с мене![]()
Що речи?!Първоначално написано от Bixel
Ей такива коментари направоо.. заради хора като теб, нормалните момчета са срамежливи и момичетата ви слагат под един знаменател![]()
бейби мн ма кефишПървоначално написано от GaBs_BaBs
![]()
GTA Stunting
мхм -.- .. понякога и аз се държа така .. но това става само, когато не харесвам момчето![]()
Знам, че не му е мястото тук, ама плс кажете вие как им казвате, че ги харесвате, щот мен ме е доста срам.![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
ами накратко забрави за това момиче повече, за нея ти си пионка която тя може просто да използва и да захвърли, защото си си признал че си неин, затуй такива неща не се казват туко така както съветват повечето лапищаци тукаПървоначално написано от andrags
![]()
ААаАаА за наденицата ли питате?
Харесването не се казва, а се показва.Първоначално написано от andrags
Temet Nosce
벨야카
am ako ne ta haresva 6 sa durpaako pod stranno ima6 v previd tui..
+99999999999999Първоначално написано от umri
![]()